ללא גלוטן 1 730x410 - בראוניס ללא גלוטן

בראוניס ללא גלוטן

ללא גלוטן 1024x768 - בראוניס ללא גלוטן

שוקולד עם אבקת שקדים

תבנית 27X33   בכוס של 240  מ"ל

לא חייבים מיקסר אבל אז צריך לערבב את הביצים עם הסוכר עד שיתפחו.

מצרכים:

4 ביצים גדולות

1/2  כוס סוכר לבן

1/2 כוס סוכר חום כהה

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

¾  כוס שמן  קנולה

קצת תמצית רום

1/2 1  כוסות דחוסות של אבקת שקדים טחונים או אגוזים

2 כפות מלאות אבקת קקאו

קורט מלח

אפשר לשלב 3/4 כוס אגוזים שבורים

אופן ההכנה;

לרפד תבנית 27X33  בנייר אפייה ולרסס שמן.

להמיס קוביות שוקולד בבן מארי או במיקרו

לערבל במערבל יד את  הביצים עם הסוכרים

להוסיף שמן ורום ולערבב. להוסיף את השוקולד ,

אבקת שקדים טחונים, אבקת קקאו ומלח ולערבב למסה אחידה

מי שרוצה יוסיף אגוזים שבורים

לאפות  בחום 175 מעלות

 כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים .

לקרר היטב ולחתוך לריבועים קטנים בתוך ספלוני ניר.

ניתן להקפיא לתקופה ארוכה

לפני שימוש לחמם 20 עד 30 שניות במיקרו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *