מאפה שעועית ובוטנים

מאפה שעועית ובוטנים

3 מנות.
תבנית אינגליש קייק ארוכה 20 ס"מ על 13 ס"מ.
לרפד את התבנית בשקית "קוקי" משומנת.
להכניס לקערה גדולה את החומרים הבאים:
בצל קצוץ מטוגן בכף שמן
קופסה שעועית אפויה 200 גרם
5 כפות פירורי לחם
2 כפות קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות אשל
ביצה או 2 חלבונים
50 גרם בוטנים קלויים קצוצים גס
מלח
פלפל
לערבב לטעום ולשפר טעמים
פירורי לחם לזריה + כף מרגרינה
מחממים תנור 180 מעלות.
מכניסים את התערובת הבחושה לתבנית
זורים מעל המאפה את פירורי הלחם והמרגרינה
אופים כ-35 דקות או עד השחמת הפירורים.
הופכים על מגש הגשה
מסירים ניילון ומגישים חם
תהנו

10 תגובות על “מאפה שעועית ובוטנים

    • בקר טוב ברבור
      במקום האשל? אולי תוותרי עליו.אין לי תחליף
      אפשר להכין יום קודם.תשאירי בתבנית ותראי אם זה יציב מספיק להוציא ולפרוס.

  1. בסוף לא הכנזתי אז
    אבל עכשיו אני הולכת להכין את זה
    אפשר יוגורט במקום אשל?

  2. טוב…לא הספקתי לחזור אל התשובה בזמן

    הכנתי בלי יוגורט
    "גנבתי" מהקצה המוכן חתיכה יצא טעים מאוד
    מחר אני אחתוך את זה מקווה שלא יתפורר :| זה נראה מוצק כשאני מרימה את הקצה של נייר האפייה
    (השתמשתי בנייר אפייה במקום קוקי)

    smile

  3. אז ככה

    הטעם היה נפלא

    כאשר הפכתי את זה לתבנית זה לא התפורר אבל אחרי החימום כשפרסנו זה התפורר
    וככה כל מי שסופר פרוסות ניצל את העניין כדי לקחת עוד ועוד בלי רגשי אשמה laugh

    • ברבורית,
      נדמה לי שגם אצלי התפורר,אבל יצא מעולה בטעם וזה מה שחשוב.
      תודה ושבוע נפלא

להגיב על ברבורה במטבח לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *