עוגת גבינה אוורירית בלי קמח
עוגה בשיא רכות ועדינות. מתמוגגים בנמיסות שלה. משגעת לפסח.
אוורירית ורכה מזכירה את מעדן הדניאלה (מקצף גבינה).
מצרכים לתבנית חד פעמית 30X26:
קילו גבינה לבנה רכה 5%
1/2 מיכל שמנת חמוצה 9% = 100 מ"ל /או יוגורט 5%
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר – לא יוצא מתוק אז מי שרוצה מתוק יוסיף עד כוס וחצי סוכר.
4 כפות קורנפלור + כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף גבוה וגמיש
בקערה אחרת מערבבים את יתר המצרכים (כולל החלמונים)
משדכים כל פעם כף מקצף החלבונים לקערת הגבינה בעזרת מקצף ידני .ההעברה נעשית ברגישות רבה ולאט שהקצף לא יישבר ויישאר גבוה ותפוח.
אופים בחום 175 שעה.
מכסים ברפיון בניר כסף וממשיכים לאפות עוד 20 דקות
מכבים את התנור,פותחים טיפונת את הדלת ומקררים את העוגה בתנור.
שומרים במקרר 8 שעות לפני ההגשה.
בהגשה מציפים את העוגה ,תותים/בדובדבנים טריים/ משומרים ומאבקים אבקת סוכר או קצפת.
"טיפ"
כל ציפוי אחר טוב לעוגה,לשיקולכם.
אגב, חשוב, העוגה נפלאה בלי שום ציפוי,כמות שהיא.
תהנו
פירגה יקרה!
המון זמן לא כתבתי ומאוד התגעגעתי…
כמובן שזה לא אומר שלא ביקרתי באתר! וגם הכנתי הרבה מתכונים :lol:
העוגה נראית סוף הדרך!
הולכת להכין אותה לשבת הקרובה למשפחה שלי!
תודה לך, את פשוט נכס!!!
תכיני ותספרי לי אחרי טעימות.אשמח מאד.
תודה וסוף שבוע נפלא ומתוק לכם.
הי,
לא מסתדרת עם קורנפלור ואפילו שונאת את המוצר הזה. מה התחליף שלו בעוגה כה נפלאה, ואני כל כך רוצה להכינה לשבת.
תודה ושבת שלום, לימור
פירגה איזה עוגה :lol: אפשר אולי לשים כמו סוכר?קניתי מלטיטול.אני שמה בחלק מהעוגות ללא סוכר .
איזה כייף להיות שכנה שלך .בטח במדרגות יש ריח של עוגות חחחח ;) ;) תמשיכי לאפות רק דברים טובים…תעשי משהו חדש מענין ללא סוכר…
אפיתי את התפוזים שלך במאפנס ממש מעולה לקחתי אחד.
בולגריה תכיני עם תחליף שאפשר להקציף איתו אז אין בעיה.צריך להיות קצף גבוה ומסיבי.
בהצלחה.
טוב אין דברים כאלה עוגת הכניסה לגן עדן
:lol: נראת סוף הדרך
תודה דליושה
העוגה נראית נהדרת , ארכוש המצרכים בקרוב ואכינה !!
קפצתי לכאן כדי לשבח אותך בגדול על הבלוג הזה , את נפלאה !!
אני סטודנטית ותפרנית כבר לא מעט זמן .. ואני כל כך כל כך אוהבת את העובדה שאת יוצרת מנות מקסימות מכל מצרך , שום דבר לא פושטי בעינייך ואת נותנת הרבה כבוד גם לשאריות ולמוצרי מזווה , אני מנסה מאד לא לבזבז אוכל ולזרוק ולהסתדר עם מה שיש ותמיד כדי לחגוג עם מה שיש אני נזכרת בך ופותחת את הדף שלך , גם המבחר העצום שמתאים לכל בקשה כמעט …. אין אין עלייך !! יש לך הרבה נסיון מקסים ואני והבטן שלי מודים לך כל פעם מחדש על מתכונים נגישים , על מענה חם לשאלות , ועל מנות מקסימות והרבה כבוד ואהבה לאוכל ולאנשים ככה בלי להכיר אני מודה לך מעומק הלב , אמשיך לבקר , המשיכי לחדש ולהמציא ולהלהיב
עינת,באמת באהבה ענקית ואני שמחה לקבל את כל המילים החמות.מרגש אותי מאד.
הכל אצלי רק מנסיון ועוד קצת חוננתי ביצירתיות וזהו…..השנים הרבות עשו את שלהם.
כיף לי לשתף אותך ואת כולכם במטעמים וכיף לי שאתם מתחברים אלי לטעם שלי ושל משפחתי.
תודה מעומק לב.
היי פירגה, העוגה נראית חבל על הזמן!!! אבל האם אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק? :?
לדעתי לא.
צהריים טובים פירגה, איזה כייף יש לי את כל המצרכים ואני כבר מכינה …. העוגה נראית מעלפת!!!
ממש קסם,אני לא מספיקה להכניס מתכון ואת כבר טועמת.
יישר כח והמשך טעים.
פירגה אין לי תבנית חד פעמית בגודל הזה ואני רוצה להכין אז מה אפשר במקום? אולי תבנית עגול 26?
נראה לי תבנית פיירקס מרובעת/מלבנית- בינונית תתאים.
לא בטוחה לגבי עגולה.צריך לנסות. לא בטוחה לגבי הגודל.
בקיצור,לשיקולך והבנתך.
פירגה שלום זאת אני אושר חזרתי מבית ספר ונכנסתי לראות מה יש ואני ואמא הכי אוהבות עוגות גבינה ואנחנו נכין את העוגה ואני יגיד לך אחר כך חבל שצריך לחכות אבל אמא אומרת שככה זה עם עוגות גבינה ומחר נכין עוד דברים לשבת כל המשפחה אוהבת את האוכל שלך ביי בנתיים ואני אוהבת אותך נשיקות אושר :cool: :P :lol: ;) ;) ;) ;)
הכנות שלוות וטעימות מתוקות.
תודה אושר. אחכה בסבלנות.
פירגה תודה על התשובה המהירה. למזלי יש לי תבנית פיירקס מרובעת בינונית אז אני אכין בה ואעדכן …תודה לך.
היי! העוגה נראית מהממת! ובטוח טעימה! אני חייבת חייבת חייבת! להכין!! וואוו פירגה את גדולה! ;)
היי פירגה העוגה נראית פשוט מעדן לתקוע כפית או כף…. ופשוט לצלול לתוכה היא נראית מזמינה ומפתה שקשה לחכות בלי נדר ינוסה.
יש לי 2 טיפים להוסיף לחיזוק הקצף
א. אפשרי לסחוט מעט לימון 5-6 טיפות לתוך הקצף תוך כדי הקצפה
ב. אפשרי לשים 3 כפות אינסטנט פודינג וניל לקצף גם תוך כדי הקצפה (ז גם נותן טעם)
אני מגררת קליפת לימון או תפוז לעוגת הגבינה
אם יש בבית ריבת תפוזים אפשר לשים בהקצפה גם נותן טעם
כמובן גם קליפות הדרים מסוכרות קצוצות דק יתנו טעם נהדר
ועוד טיפ אחרון אני קונה את האוכמניות הקפואות שמה אותם במסננת חצי שעה ואח"כ שמה אותם בתוך תערובת העוגת גבינה ונותנת לזה להיאפות יוצא מדהים עם טעם אדיר "ושייש" סגול בפנים כמובן שאפשר להוסיף לאוכמניות לפני עירובבם כפית קמח וכפית וחצי אבקת סוכר
ממש יאמי
מקווה שיהיו לתועלת הטיפים
רחלי
רחלי ערב טוב
מודה ותודה על הטיפים.
לכל מי שיכין בהצלחה ולבריאות.
פירגה ערב טוב, חייבת לעדכן אותך שהכנתי את העוגה ועכשיו הוצאתי מהמקרר היא דיי התייצבה והייתי חייבת כבר לטעום והיא יצאה מדהימה! איזה טעם והמרקם פשוט מעולה! אין מילים! בטח בבוקר היא תיטרף על ידי כל המישפחה אם אני ישאיר משהו חחחחח … בקיצור פירגה תודהההההה :lol: :lol: :lol:
לבריאות
לילה טוב
איזו עוגה! לא צריך להוסיף מאומה. נראית נהדר.
היי, ראיתי את זה הבוקר ומיד תמו כל ההתלבטויות… זאת עוגת השבת שלי. רק יש לי שתי שאלות…. יש לי רק קופסה של 750 גרם גבינה האם אפשר להוסיף שמנת שלמה במקום שארית הגבינה או 2 שמנת? ושאלה שניה, לצורך מה הנייר כסף ל-20 דקות הנוספות?
איילה בקר טוב
תכיני עם הכמויות שרשומות.
ניר הכסף כדי שהעוגה תשאר לבנה גם למעלה.
בהצלחה.
סליחה שאני מגיבה במתכון הזה… אבל אני באמצע פשטידה.. חצילים ואיטריות סבתא..
וכרגיל ממהרת עם הילד על הידיים..ו..לא קראתי את המתכון עד הסוף, והתחלתי בעבודה, התוצאה היא שהמלית – הבצל, השום, הגבינות, החצילים כולם מעורבבים יח ד ללא טיגון..נורא כל כך??
לא יודעת.תכיני כך ונקווה שיצא טוב.
חייבת ליידע שיצא פצצה!!! ממש טעים ! ולא הוספתי קמח – לא היה צריך.
מעולה
פירגה בלי האינסטנט פודינג,
היא מתייצבת
מה זה מקצף ידני?
ידני לא חשמלי.
שלום פירגה!
לא הבנתי- מטרף ידני זה כמו מטרפה כזאת?
האם לערבב או לקפל את הקצף?
תודה רבה
ידנית ולקפל.
פירגה הנהדרת!
מתכון מקסים ,מצוין לפסח.
שיהיה לך שבת שלום.
חנה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
היי פירגה אני רוצה לעדכן אותך שהעוגה יצאה משגעת!!! מאוד טעימה אוורירית ובמתיקות עדינה פשוט מושלמת. תודה על עוד מתכון מנצח ושבת שלום ומבורך!
שבת מתוקה גם לכם
פירגה שלום!!! הכנתי את העוגה בתבנית פיירקס ויצא מעולה!!! :P העוגה טעימה ברמות על!!! ;) ואני בהחלט ממליצה לכולם להכין!! תודה פירגה וסוף שבוע מקסים!!! :cool:
פירגה זאת אני אושר אני רוצה להגיד לך על העוגה שאכלנו מקודם והעוגה מאוד מאוד מאוד טעימה עם הרבה דובדבנים אמא מוסרת לך שזו אחת העוגות הטעימות שהכינה זו עוגה נהדרת וכדאי לכולם ;) :eek: ;) :lol: :lol: ;) :lol: :lol: להכין פירגה אין כמוך שיהיה לך שבת שלום אושר :P :| :lol: ;)
תודה לכולם ותהנו מהעוגה הטעימה.
שבת שלום.
שלום פירגה.
העוגה נראית מדהימה.
האם לדעתך ניתן להמיר את השמנת חמןצה במשהו יותר דיאטטי של 3% / 4% ?
לא יודעת.תנסי
שבת שלום
הי,
לא מסתדרת עם קורנפלור . מה התחליף שלו בעוגה כה נפלאה, ואני כל כך רוצה להכינה לשבת.
תודה ושבת שלום, לימור
יש באתר עוגות גבינה רבות אחרות בלי קורנפלור.
בהצלחה
ינוסה בשבוע הבא. :P
.כי אחד מהילדים שאוכלים אצלי היום לא אוכל עוגת גבינה אחרי ארוחה בשרית.
היא נראת….סוף הדרך…ובכללי אני מאוד אוהבת עוגות גבינה……………..
סוף שבוע ניפלא לך
באהבה
רחלי
היי! העוגה מהממת!!! ממש מטריפה!!! טעימה ברמות!!! ;)
ברור שתנוסה במהרה! השבת הכנתי עוגה אחרת שלך (שוקולד וגבינה) וקצרתי מחמאות. תודה לך מעומק הלב! מאחלת לך שנה פוריה כמו שרק את יודעת, להנאת כולנו!
פירגה היי העוגה יצאה סוף הדרך! איזה מרקם מדהים ובמתיקות מעודנת וגם מרשימה בקיצור -מושלמת! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
שלום פירגה הכנתי את העוגה לשבת והיא יצאה כל כך טעימה כל בני הבית אהבו מאוד רק חבל שניגמר…
פירגה תבורכי על האתר המקסים שלך אין עלייך הכנתי את העוגה לאורחים בשבת והעוגה קצרה מחמאות בלי סוף והקרדיט כולו שלך שיהיה לך שבוע טוב את מקסימה
פירגה יקרה תודה לך על עוגה ניפלאה אין מילים כמה שהיא טעימה :lol: מומלצת ביותר בברכ
ת שבוע טוב וליל מנוחה :lol:
תודה לכל מי שהכין ונהנה.
אין עליכם
שבוע טוב
מה עם החלמונים?
הנה התשובה:
אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף גבוה וגמיש
בקערה אחרת מערבבים את י ת ר המצרכים.
בהצלחה
פירגה ערב טוב,
עוגה ניפלאה פשוט מעדן.
תודה.
תודה ניצה והמשך טעים ביחד
פירגה שלום.
הכנתי ציננתי ולקחתי כפית.
אכלתי ואכלתי ואכלתי…………… כל כך טעים כל כך קל.
תודה ענקית.
ניבה.
בשמחה
תודה ניבה
פירגה יקרה!
אפיתי יצאה מ-ע-ו-ל-ה. כיבדתי את חברתי , והיא שאלה אותי מאיזו קונדיטוריה קניתי.
עניתי לה מקונדיטורית פירגה. ואכן זוהי הטובה ביותר.
שבת שלום. :lol: :lol:
זהר
תודה רבה על הקומפלימנטים
שבת שלום והמשך טעים ביחד
שלום פירגה,
הכנתי הערב את העוגה. היא גבהה מאד במהלך האפייה הרבה מעבר לתבנית וגם השחימה , למרות שכיסיתי עם נייר אפייה. לצערי בתום האפייה , אחרי שעה ועשרים היא החלה לנחות .
העוגה יצאה טעימה , אך מאד נמוכה.
מה ניתן לעשות בכדי לשמור על הגובה שלה?
תודה ושבת שלום ;)
נאוה בקר טוב
הבעיה היא לא באפייה אלא באופן ההכנה. קראי שוב וראי איך הכנת.
בהצלחה להבא.
עוגות גבינה תמיד צונחות
הסיבה היא שבגבינה יש נוזלים / אדים שהופכים לקיטור
כאשר טמפרטורת העוגה יורדת – הקיטור יורד – והעוגה יוצאת נמוכה
כדי למנוע את התופעה יש לקרר את העוגה כשהיא בתוך התנור.
בתום האפייה פותחים את דלת התנור חריץ דק דק – בעובי סנטימטר אחד
וכך האדים נשארים בתוך העוגה – והעוגה יוצאת אוורירית
את העוגה יש לאפות בחום נמוך יחסית ובמשך זמן ממושך.
אצלי בתנור אני אופה את העוגה בחום נמוך ב-40 מעלות מחום של עוגה בחושה
זמן האפייה לוקח כשעה ורבע
בהצלחה
מעולה, נהדר וטעים אש……………………………
כל הכבוד
תבורכי
יופי, תודה מיקי, בקר טוב והמשך יום נפלא וטעים
היי פירגה, אני רוצה להכין את העוגה הנפלאה הזאת אבל רציתי לברר אם אפשר במקום 4 כפות קורנפלור- לשים 4 כפות פודינג וניל, הם אמורים להתנהג אותו דבר?
מור,לא יודעת כי לא ניסיתי
אני לא משנה כלום שלא תהיינה תוצאות גרועות.
בהצלחה.
אני חייבת לציין שניסיתי להכין את העוגה- ואף הקפדתי על הוראות ההכנה אך לצערי העוגה יצאה רגילה לחלוטין,
לא נימוחה ולא ממש רכה… יצויין כי חסר בעוגה קצת סוכר…חבל.
בהצלחה להבא.
תודה.
שלום לך פירגה יקרה
הכנתי את העוגה ויצא מעולה!!! לדעתי יש לשים לב למשך זמן האפיה מכיוון שאצלי בתנור היא נאפתה פחות זמן ממה שכתבת. בכל אופן יצאה מ ד ה ים .
תודה לך.
רחלי,תמיד משך האפייה משתנה מתנור לתנור ולכן אני רושמת בסוף כל מתכון לבדוק.
חן חן על המחמאות לעוגה.
הכנתי ויצאה פשוט מדהימה!!
רכה, נימוחה, מתוקה בדיוק במידה………
ממש ממש טובה!!
אודליה,תודה ותהנו
המשך יום נפלא וטעים לכם
האם הבנתי נכון ש"השידוך" בין הגבינה לקצף, נעשה עם מקצף ולא ביד בתנועות עטיפה?
תודה רבה מראש
ההקצפה הראשונה של החלבונים במיקסר.
השידוך הסופי בין המרכיבים יהיה עם מקצף ידני (לא חשמלי) לאט לאט כמו שכתבתי. אסור השקצף יישבר.
בהצלחה ובהנאה.
פירגה שלום.
רציתי לשאול אם קורנפלור זה קמח תפוחי אדמה (נשאר לי מפסח).
סליחה על הבורות… :oops:
לא.זה ממש לא אותו דבר.
פריגה היי
רציתי לדעת בבקשה האם את העוגה אופים בטורבו או ברגיל?
תודה אירית
אני אופה ת מ יד בטורבו.
;)נראה טעים
לפריגה היקרה
תבורכי מתכון מעולה :lol:
הכינותי יצא מעולה רק שבחים אני מקבלת על עוגת גבינה המדהימה שחיפשתי זמן רב ללא קמח וללא תחתית אפויה .
:lol:
תודה
דידי
דידי,תודה על ההמלצה לעוגה הטעימה.
שימשיך כך ושכל מה שתכיני יצליח ויערב לכם.
שנה טובה פירגה,האם יש צורך לשמן התבנית,תודה
פנינה,תמיד לשמן.
שנה טובה ונפלאה.
נראה טעים….. :lol: :lol:
יש לי כמה שאלות
1.האם צריך לחמם תנור מראש?
2.זה ממש חשוב להעביר כל פעם רק כף אחת מהקצף ולקפל או שאפשר להעביר את הכל ולקפל ביחד(כמו שתמיד עושים)??
3.לא משנה באיזה גודל ביצים אני משתמשת או שאם אני משתמשת בקטנות צריך להוסיף ביצה?
תודה רבה וחג שמח!!!
א שלום ,
אני מחממת 5 דקות לפני שאני מכניסה לתנור.
רצוי לקפל לאט לאט ולא בבת אחת.
אני תמיד משתמשת בביצים בינוניות.לא קטנות ולא גדולות.
חג שמח.
האם אפשר לחליף את הקונפלור במשה אחרו במידה ויש רגישות לגלוטן?
בקרוב אלמד את הנושא. כרגע,אין לי שמץ.
תשובה למשתמש האנונימי. קורנפלור מ ו ת ר לחולי צליאק הרגישים לגלוטן בדוק
היי פירגה, בתור בחורה שאפייה היא בהחלט אחד התחביבים האהובים עלי, אני חייבת לציין בפנייך שכבר מלא זמן ניסיתי להכין עוגות גבינה אפויות שלצערי אף אחת מהן לא יצאה כפי שרציתי ואחרי שהכנתי את העוגת גבינה הזו לא רק שזה יצא פשוט טעים וביום אחד הכל חוסל, אלה שסוף סוף עוגת גבינה יכולה להיות גם טעימה וגם לא כזו משמינה אז תודה לך על השיתוף במתכונים הכ"כ טובים שלך והמשיכי לתת לאנשים את הדרייב לבלות במטבח ובו זמנית להינות!
ונרה יקרה,ערב טוב
נפלא,התרגשתי מאד לקרוא את התגובה הטעימה שכתבת על העוגה.
אני בטוחה שכל מה שתכיני מהאתר שלי יהיה לשביעות רצונך וטעמך.
אשמח להמשך חוות דעתך על כל מה שתכיני מהאתר.
בברכה, פירגה
פירגה היקרה העוגה הזו ממש מוצלחת טעימה טעימה.הכנתי כמה פעמים אז רוצה להגיד לך תודה :lol: זה גם מתאים לי ולבעלי בגלל שאין הרבה סוכר.או שהכנסתי קצת סוכר בגלל ההקצפה והשאר כמו סו7כר.. אז תודה………..
בולגריה הי,כיף לשמוע ממך ולקרוא את המחמאות שלך על העוגות שאת מכינה בלי סוכר.
אני שמחה שאת מוצאת לכם את מה שמתאים ושטעים .
ל ב ר י א ו ת
שאלה אליך, אפשר לאפות את העוגה בסיר פלא? ואם כן כמה זמן?
תאפי בתבנית רגילה ולא בסיר
תהיתי אם זה יצא טוב גם בסיר פלא.
תכיני ממגוון העוגות הקרות.
למשל:
עוגות מצות מגוונות
כדורי שוקולד נוטלה
את יכולה להכין כדורי גבינה ושוקולד עם עוגיות היין של פסח (המתכון באתר)
חג שמח
הכנתי את העוגה יצאה ממש ממש טעימה.אבל לאט לאט היא צנחה לה.האם הבעיה שאולי הייתי צריכה לשים עם תבנית מים בתחתית התנור?להבא שאדע.בכל אופן טעים טעים תודה
יפית,אין צורך במים. יש להכין מוקפד להוראות ההכנה שלי כדי שתצא מושלמת.
בהצלחה
האם אפשר להשתמש בסוכר חום?
אפשר לנסות
העוגה מעולה!! רכה ונימוחה, אוורירית:))
אפיתי בתבנית 26 היא עלתה הרבה וצנחה מעט אבל..זה לא גרע מהטעם הנפלא!!
חג שמח פירגה יקרה
תודה אנה,זה מה שרציתי לקרוא.איזה כיף.
שימחת אותי מאד.המשך חג נפלא וטעים לכולכם
מעולה זאת העוגה האולטימטיבית טעימה ולא בעלת קלוריות מרובות. תודה רבה :?
תודה ציפי,המשך טעים לנו
אפשר להחליף את הקורנפלור אם קמח תפוחי אדמה ? תודה מראש
הי פאני
אני לא יודעת אם הקמח הזה מתאים לאפייה.
העוגה ניראית מקסים וגם הטעם שלה נהדר. קלה להכנה ובאמת מיהרתי להכין אותה, אבל:
כשפתחתי את התנור אחרי השעה ראיתי הר מפוצץ. המשכתי עפ"י ההוראות, ואחרי הקירור הוצאתי מהתנור כאילו עוגה אחרת: נמוכה בשני שליש מקודם,כמובן שיותר דחוסה, השיכבה העליונה הייתה מאוד אפויה, וכאמור, מפוצצת בכל גודלה. הדבר היחיד שעשיתי בניגוד להוראות הוא להישתמש בתבנית מחרס קצת עבה מרובעת בגודל 27. אגב: בתמונה העוגה ניראית גם למעלה אותו דבר כבתוך העוגה: ללא קליפה. לא מובן לי איך.
לי ניראה שבתנור שלי חום כזה לעוגה של כזה זמן ארוך אפיה זה הרבה יותר מידי. ממה שקראת, את רואה איזה סיבה? לציין: היכנסתי לתנור בלילה גדולה, חלקה, מושקעת היטב ומקסימה.
תודה רבה ויום נעים
הי תירנית
לא אופים עוגות גבינה בתבניות חרס. פה הטעות העיקרית. היא מתאימה לתבשילי קדירה שצריך אטימות וזמן.
מעבר לזה אין לי מושג . זו עוגה קלאסית,אין סיבה שלא תצליח אם מכינים בהתאם להוראות.
המשך עשייה מוצלחת יותר.
הי בוקר טוב פירגה, תודה לך על אתר כה מהמם ובמיוחד על הסבלנות שלך לענות לכל שאלה ושאלה מכל מי שפונה ….. יש לי שאלות לגבי העוגה הנ"ל: אני מכינה אותה לליל הסדר (אנו לא אוכלים בשרי…) האם מתאים פה להוסיף גרידה מקליפת לימון, ולגבי הציפוי : רוצה להוסיף ציפוי שמנת חמוצה )רק למעלה כמובן) ולקשט עם מעט תותים וקצפת לסירוגין….או עם שושנים שנעשים עם תבנית מאפינס.
אני עושה בתבנית מס' 20, ואם שאר הבלילה למאפינס, עד איזה גובה למלא את התבנית? שתצא גבוהה עד כמה שאפשר….. וכמה זמן עליי לאפות את המאפינס שושנים? סליחה על אורך ה"מגילה" ..
ועם שאר הבלילה שנשארת למאפינס….. )סליחה(
נופר צהריים טובים, תודה רבה לך.
אני הכנתי בתבנית הרשומה פה:
מצרכים לתבנית חד פעמית 30X26:
אני לא בטוחה לגבי איך שיצא בתבניות אחרות.צריך לנסות.
לגבי טעם כמו לימון. זה טעם אישי שלך,רוצה? בכיף תוסיפי.
בכל אופן, לגבי תבניות מאפינס,תמלאי כמעט עד הסוף,בטוח ירד קצת אחרי האפיה.
שימשיך להיות טעים ומהנה.
חג שמח
הי, ערב טוב, אפיתי בתבנית 20 ועוד כ-4 מאפינס שושנים, את העוגה ציפיתי בשמנת חמוצה ומחר לפני ההגשה אמשיך עם קישוטי הרושם….. – אעדכן שוב אחרי הזלילה. לילה טוב פירגה.
נופר בקר טוב.
אני מקווה שיצא טעים.
אשמח מאד שתחזרי לשתף בטעם.
בינתיים,שיהיה לכולכם חג שמח והכי טעים בעולם
צהריים טובים פירגה, חזרתי לעדכן, קודם כל יש לך בכלל ספק לגבי עוגותיך…!!???? ברורררררר שזללו וליקקו האצבעות ושלא נשאר כלוווםםםםם, ממש אורירית וכמו שאמרת, כמו מעגן דניאלה, חבל"ז למי שמתלבט זו העוגה, גם זולה וגם ממש טעימה ולא מתוקה מדי, כמו שצריך )שמתי כוס סוכר(- עכשיו פירגה אני רוצה לעשות את העוגת גבינה הגבוהה, מה ההבדל ביניהם, פירגה?ושוב חג שמח ותודה על מתכון מנצח :lol:
נופר בקר טוב,
תודה על העדכון והשיתוף.
שמחתי לקרוא שאהבתם את העוגה,ותודה על ההמלצה החמה.
עוגות גבינה מהסוג הזה, די דומות אחת לשנייה וההבדלים לא מאד משמעותיים.
תנסי את זו ואת זו ותחליטי מה יותר גבוה/טעים.
המשך שבוע מהנה וכייפי
סליחה, מעדן
:oops:
:eek: :shock: :x :cool:
פירגה לילה טוב או בוקר טוב
אני מכינה את העוגה עם סוכרה
קורה שהעוגה יורדת
למה בגלל הסוכרה??
בגלל התחליף
היי פירגה ,
המתכון נראה נפלא,ומעורר תיאבון, כמו כול המתכונים הנפלאים שלך,
יישר כוח !!!
השאלה שלי, האם לדעתך יש אפשרות, להכין ,(למי שאלרגי לביצים,)
עם קצף שמקציפים משמנת -מתוקה ,במקום הביצים ?
בתודה מראש,
שושי.
לא מכירה את השינויים האלה בעוגה