ממתק בייגלה בשוקולד
מצרכים בקערה:
2 כוסות בייגלה מסוג שטוחים . תמונה של השקית למטה .
300 גרם שוקולד חלב או אחר לטעמכם (להמיס במיקרו או על סיר אדים )
לערבב היטב . לטבול בייגלה ולהעביר עם כפית לספלוני ניר. לקרר.
הכנתי גם עם סירופ קרמל/מייפל בציפוי סירופ שוקולד . הדמיון משרתכם.
תהנו
זה נפלא פירגה ,
ינוסה בקונדיטוריה שלי
איזה יופי
יאמי.
תודה דליוש
פירגה נראה נפלא.וטעים
אף פעם לא קניתי שטוחלה הם לא מלוחים?
שאלה שניה הלחמניות יוגורט שנתת בפורום אוכל כשר אפשר להכין אותן מלוחות?
תודה לך יקירה על הדברים הנפלאים שאת מכינה לנו נהנית מאוד מאוד..
יבורכו הידיים הללו.
הי נמושקה
תודה רבה אבל הבייגלה מלוחים. זה שילוב בין מלוח עדין למתוק . יוצא מיוחד,טעים.
בלחמניות יוגורט, תפחיתי מכמות הסוכר לחצי. גם כך הלחמניות לא ממש מתוקות.
ערב טוב
,תודה פירגוש אנסה ואכתוב איך הצליח.
ערב נעים יקירה
נמושקה
בה צל חה
הי פירגה
רציתי לבקש את עזרתך בחיפוש מתכוני עוגות לטבעונים. אשמח לשמוע ממך
תודה רבה רבה!!
עדי
טבעונות —–צריך אתרים שמיועדים לטבעונות.יש בגוגל.
נפלא, מאיפה זה בא לך? הבן שלי יהיה מאושר, הוא אוהב את השלוב מלוח מתוק, עוד כשהיה ילד היה מכין לו שתי קעריות של ביגלה וופלים או שוקולד.
רוחלה תפנקי אותו.אני בטוחה שהוא יהנה מאד. השטוחים מאד מתאימים לעונג הזה.
:lol: רעיון מעולה
לינדוש :lol:
לינדושה,תודה וחיבוק מעומק ליבי
יופי של רעיון, פירגה.
מעניין לנסות ולבדוק את השילוב הזה של מתוק/מלוח.
והם נראים כל כך מגרים – וקלים להכנה.
מצטרפת לטובה – יבורכו ידייך
תודה רותי,אין עלייך.חיבוק
פירגה היקרה!
נראה לי פירגה ,שאת פשוט מצילה אנשים ,מעבר למתכונים
אנשים פשוט מחכים בכיליון עיניים לתגובות ממך
ואת עושה זאת נפלא ,
כל הכבוד לך אני מאוד מעריכה את היכולת שלך להתייחס לכל אחת ואחת בשיא הסבלנות.
שיהיה לך שבת שלום
rheua יקירה
תודה לך,הכל באהבה,את כבר יודעת.
שבת שלום ובעיקר שיהיה לכולם טעים.
בלי שנכיר את קוראת מחשבות. אתמול בערב שאלתי את הבת הקטנה(15,תמיד תשאר הקטנה)מה אני מאוד אוהבת?והיא ענתה:ביגלה עם שוקולד.פעם מכרו ביגלה מצופה שוקולד. נראה לי טעים יותר להכין לבד.תודה על דמיוניך שלא מאכזב ותמיד מפתיעה.
אסתי,אשמח לשמוע חוות דעתכם אחרי טעימות.תודההההההההההההההההה
אשה מקסימה ואהובה למה הכונה 2 כוסות ביגלה, חצי חבילה ,רבע? הכל אצלך ניפלא ומעורר התפעלות. חיבוק דגול
רחל,פשוט מאד…..לשים ביגלה ב-2 כוסות (לשבור קודם לחתיכות )
רעיון נהדר.
מתוק עם מלוח.
שמעתי על הטרנד הזה אבל עכשיו אני גם מתכוונת לנסות
פירגה יש לי בקשה.
אם לא קשה לך שלחי לי בבקשה את הצ'רשי חציל למייל הבא
veredgy@gmail.com
ניסיתי לפתוח אותו והאינטרנט כל הזמן מכבה לי אותו ולא מאפשר.
אני מתה על חצילים ומתה על צ'רשי. לא נתקלתי במתכון כזה עד היום.
בבקשה אם לא קשה לך.
תודה מראש.
ורד
יש לי בעיות במייל.אנסה מחר.
שלום אשה מקסימה
האם ניתן להכין ם מביגלך רגילים? אין לי עדין שטוחים, יש לי ביגלך מלוחים שטרם"נטרפו"…אז הרעיון נפלא על מנת לא לזרוק…..הפולניות לא עוברת רק מתגברת, האם ניתן לשלב גם את הדגנים לביגלך?
אני ממתינה בכליון עיניים למענה על מנת ליישם…
גם השבת הכנתי את העוגה המרשימה לעצלנים…עוגה מוכנה עליה פירות משומרים ומעל אינסטנט +שמנת מתוקה =בעלי אמר "מעלף,אפשר עוד חתיכה?-עניתי רק מחר …..
גוט שבאס
אסתי
אסתי,לדעתי יתאים.
דגנים ישתלב טעים.
תפנקי את בעלך בעוגת העצלנים,חהחהחהחהחה המשך יום מתוק לכם.
פירגה שבוע טוב ומבורך,
דבר ראשון שאני עושה מיד בצאת השבת -מסתכלת על המתכונים החדשים שלך. תודה!!!! ביחוד שאת מתחשבת בנו (הציבור הדתי) ושולחת את המכונים עם צאת השבת.
הכנתי ביום ששי את הביגלה – שוקלד שלך ויצא עצום. אך קשה ללעיסה. מיד בגמר ההכנה היכנסתי את העוגיות לפריזר לשלוש שעות בערך והן מאד התקשו. חשבתי שאם השאיר אותן כל השבת מחוץ למקרר הן תהינה רכות יותר , אך לא כך הדבר..בעלי לצערי לא יכל בכלל ללעוס אותן בגלל בעית שינים.מ ה את מציעה לעשות כדי שיצאו רכות יותר? חיבוק ענקי ואוהב ושיהיה לך שבוע טוב ….
מחוץ למקרר היו גם קשות? אז תשאירי רק במקרר בלי פריזר.
שבוע טוב
בוקר אור
היות ויש לי חמאת בוטנים, אני מנסה לשלב בכל מיני מתכונים שלך
נראה לי שכאן זה מאד יתאים במקום חלק משוקולד או בתוספת, מה דעתך -את גאון מתכונים ושילובים
אפעל על פי דיברתך
אודה לך לפני שאכין על תגובתך.
אסתי
אסתי,באמת צריך לנסות ולטעום. כיוון שלא הכנתי אני לא בטוחה.
שלום
הכנתי עם חמאת בוטנים שוקולד ללא סוכר וביגלך רגילים קטנים שהיו לי יצא נהדר, טעים להפליא, חמאת הבוטנים מוסיפה גם את הטעם המלוח המרקם אף מדביק את הבייגלך, כמובן שהמסתי יחד עם השוקולד במיקרו, יצא מהמם.
מאמצת
יש לי את חמאת הבוטנים וחיפשתי דרכים לשמוש בה- מצאת לי במתכונך ששונה מעט ע"י
שאפו לך וגם לי מעט………….
בייי
;)
אסתי,נקרא נהדר.כל הכבוד
תהנו