מצרכים ל-16 מאפינס
שמים בקערה:
סוחטים 2 לימונים טריים מגולענים לכוס מים וממלאים את הכוס במי ברז.
מיכל שמנת חמוצה או חצי מיכל שמנת פרווה מכל סוג
1/2 1 כוסות סוכר
2 כפות ליקר פירות
3 ביצים גדולות טרופות במזלג
3/4 כוס שמן או 200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
קליפת לימון
3 כוסות קמח תופח
מערבבים לבלילה די דלילה ומוסיפים אם רוצים:
צימוקים,חמוציות,אגוזים
יוצקים עם מצקת לתבניות מאפינס 3/4 מהגובה ואופים בחום 175 כ-30 דקות.
"טיפים"
1. אם אין קמח תופח תוסיפו ל-3 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה
2. אם אין לימונים טריים תכינו ממיץ לימון משומר (3 כפות בכוס מים)
היי פרגה,
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח -כוסמין ,
שהוא הרבה הרבה יותר בריא ?
הי שושי,
אם זה אותו מרקם.אז כן. אני לא ניסיתי.
תודה רבה
נראה טעים וקל להכנה.
האם ניתן להחליף את הסוכר ב"כמוסוכר" או תחליף דומה?
תודה
אפשר להמיר את הסוכר בכמו סוכר בכל עוגה בחושה . כמובן שלא יוצא אותו דבר.
וואוו.. גם הפעם הכנתי וזה יצא מוצלח..
אפילו בתי בת החמש וחצי נהנתה מאוד….
אומנם שיניתי מעט פחות סוכר
במקום שמנת שמתי קרם קוקוס
זאת יצא מוצלח
תודה רבה ושבת שלום :lol:
נורית,תודה רבה שבת שלום והמשך טעים
מה אפשר לשים במקום ליקר פירות ?
תודה.
שרונה ערב טוב,
את יכולה לגרר קליפת לימון
היי
איזה טעם יש למאפינס? חמצמץ משהו?
אשמח לדעת
תודה לך!
(אני רוצה שזה יהיה לימוני חמצמץ…)
לא בטוחה בטעם. כל אחד וטעמו וחמיצותו.
עדיף שתכיני ולפעם הבאה תכיני/תוסיפי לטעמכם.
בהצלחה וב הנאה
שלום. מתכוני המאפינס שלך משמשים אותי אינספור פעמים. בעיקר השוקולד. אני רוצה לדעת אם המאפינס האלה טובים להקפאה, וכנ"ל גם מאפינס הדרים עם שוקולד ציפס.
תודה רבה עידית.המשך טעים. כל מאפינס ניתן להקפאה.
תהנו