מרק מזין, טעים, שכל בני ביתי מאד אוהבים.
מצרכים:
בצל מקולף חתוך לרבעים
400 גרם חומוס סנפרוסט
תפוח אדמה גדול מקולף חתוך לפרוסות דקות
קופסה רסק עגבניות 100 גרם
כפית אבקת חוויאג' למרק
מלח ופלפל שחור לטעם
מי שמשתמש באבקות מרק,אפשר לתבל בכפית אבקת מרק בצל וכפית אבקת מרק עוף.
3 עלי פטרוזיליה שזורים
תוספת למרק:
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
אופן הכנה:
בסיר מרק גדול שמים את החומוסים, תפוח האדמה והבצל וממלאים מים עד למעלה.מרתיחים ומבשלים כדי שהתפודים יתרככו.
מערבלים במוט חשמלי למרק סמיך ואחיד.
מוסיפים פטרוזיליה,קוביות תפוחי אדמה וגזר וממשיכים לבשל עד שיתרככו.
לטעום ולשבח טעמים.
תהנו.
כמה מים?
סיר מרק משפחתי בגודל 26 בערך 3-4 ליטר.
אני ממלאה 3/4 גובה הסיר במים ובמהלך הבישול אני מחליטה אם להוסיף עוד.
שלום פירגה.
אני אוכלת עכשיו את המרק.
הוא טעים ומשביע. פשוט טעים.
תודה רבה.
תודה שי,
לבריאות.תהנו