d7a7d7a2d7a8d799d795d7aa d7a1d799d79cd790d79f d791d7a7d7a6d7a4d7aa d795d7a4d799d7a8d795d7aa1 1 640x410 - טארטלטים בקרם גבינה ושוקולד

טארטלטים בקרם גבינה ושוקולד

d7a7d7a2d7a8d799d795d7aa d7a1d799d79cd790d79f d791d7a7d7a6d7a4d7aa d795d7a4d799d7a8d795d7aa1 2 - טארטלטים בקרם גבינה ושוקולד

קעריות פריכות ממולאות בקרם גבינה בנגיעות שוקולד לבן.
נמס בפה ומזמין עוד ביס החל בבצק הנפלא והקריספי וטעם הגבינה עם השוקולד.
המצרכים ל- 8 קעריות פריכות :
תבניות פאי / מאפינס מסיליקון –  משומנות
לשים בקערה או במיקסר:
1/2 1 כוסות קמח
כפית שטוחה אבקת אפיה
120 גרם חמאה או מרגרינה -לא מאד קרה
2 כפות אבקת סוכר
מערבלים ומוסיפים: חלמון ביצה
לשים לבצק ומוסיפים טיפונת מים רק עד שהבצק כדורי, גמיש ונעים. כדאי לקרר את הבצק לפחות 1/2 שעה במקרר.
המצרכים להכנת קרם גבינה ונילי:
מקציפים מיכל שמנת מתוקה +שקית אינסטנט פודינג וניל לקרם
מוסיפים בעדינות 250 גרם גבינה לבנה החל מ5% שומן
100 גרם שוקולד לבן מ ו מ ס   או   מגורר
מערבבים וממתיקים לפי הטעם  ואם רוצים קרם דליל יותר מדללים אותו עם כמה כפות חלב.
ממלאים את הקונכיות בקרם הגבינה.
מטביעים בקרם פירות טריים .
מברישים את הפירות (לפי בחירה) בריבה מומסת/ סירופ מייפל/סילאן או ג'לי
אופן הכנת הקונכיות:
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגול 10X10 או 12X12 ס"מ – בהתאם לגודל תבניות המאפינס (לקחת בחשבון גם את השוליים )
משמנים את התבניות ומצמידים את העיגול לתחתית ולדפנות. מורידים את העודפים ודוקרים מעט במזלג .
מחממים את התנור מראש לחום 175 מעלות.
אופים כ-10 דקות או עד הזהבה. מצננים היטב וממלאים בקרם והתוספות.
"טיפ"
1. טעים גם עם פירות מקופסאות שימורים. אפשר לגוון עם פירות יער . נחמד לגוון במספר צבעים.

תהנו

13 תגובות על “טארטלטים בקרם גבינה ושוקולד

  1. פירגה היי, הכנתי את הקעריות הפריכות ויצא סוף הדרך. המחמאות לא פסקו והקעריות נחטפו.
    הכנתי כמות כפולה של בצק כדי שיהיה מספיק לכולם ויצא סוףףףףףףףףףףףף.
    פירגה האם יש לך איזה מתכון של קעריות משערות קדאיף עם קרם
    אשמח לקבלו . אני מכורה למתכונים שלך פשוט נפלאים.
    תודה ושנה טובה
    שנה של יצירתיות smile

    • לילי אני יכולה כל היום לשבת ולקרוא כאלה תגובות ;)
      תודה חמודה את נפלאה ששיתפת אותנו. אני מאושרת.
      הנה מתכון לשערות קדאיף שאפשר למלא כל סוגי הקרם והפירות קצפות וכו'…….

      effyba הכינה על בסיס קדאיף כזה את עוגת הבוואריה גבינות שלי.

      מצע הקדאיף:
      250 גרם אטריות קדאיף
      100 גרם חמאה מותכת
      1 כוס סוכר
      1 כוס מים
      קצת מיץ לימון

      אופים את האטריות הטבולות בחמאה,בערך 8 דקות בחום 180 מעלות עד שישחימו
      מכינים סירופ מהסוכר המים והלימון ושופכים על האטריות.
      מצננים ויוצקים את הקרם המועדף .
      את האטריות אפשר לאפות בכלי אישי משומן או בתבנית משומנת.

      שנה נפלאה גם לכם smile

  2. תודה על המתכון. הולכת לאפות אבל לי דווקא בא לעשות את הקרם של הקעריות נראה לי שייצא טוב וטעים. :lol:

  3. ירדנה Reply:

    אוקטובר 2nd, 2010 at 08:39

    היי פירגה!
    ניסיתי ,יצא מעולה!
    תוגה רבה על העזרה!

    [הוספת תגובה]

  4. שלום
    האם בבצק הכוונה לחמאה בטמפרטורת החדר או קרה חתוכה לקוביות? האם להכין במעבד מזון או במיקסר?
    תודה רבה

    • טליה,עדיף קרה. תכיני איך שנוח לך.
      בהצלחה ותהני.הבצק משגע…… smile

  5. פירגה ערב טוב
    אם אני אשים מלח במקום סוכר אני יוכל למלא אותם במלית מלוחה? (לדוגמא: כבד???)
    אשמח לתגובתך
    הדס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *