הרוטב הזה הפך להיות רוטב משפחתי שלנו כי כולנו
פשוט אוהבים אותו מאד .
פשוט אוהבים אותו מאד .
אבי שקדי מכין אותו המון ומשתף את כולנו….
רוטב לסלט עלי בייבי וחסות
1/4 כוס שמן רגיל
1/3 כוס חומץ
4 שיני שום כתושות
3 כפות סוכר שטוחות
2 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל – לא חובה
לשקשק בבלנדר ומשם לצנצנת סגורה .
לשמור במקרר עד סמוך מאד להגשה.
לצקת את הרוטב ולקשט באגוזים ,תותים,רימונים וכו'…..
תהנו.
שלום פירגה,
הכנתי את הרוטב לסלט בייבי וקישטתי בשקדים מולבנים.
יצא ממש טעים וקצר מחמאות.
מומלץ.
אירית
פירגה Reply:
נובמבר 29th, 2009 at 13:55
אירית יקרה תודה על ההמלצה ושמחה שקצרת מחמאות על הרוטב הנפלא הזה.
עד שתלמדי אותו בע"פ תלי את המתכון על המקרר
תהנו
[הוספת תגובה]
ניסתי .הכנתי את הרוטב לסלט מוצלח מאוד ןמומולץ מאוד ישר כח
תודה אלונה,שימחת אותי על ההמלצה הטעימה.
שלום פירגה
בכדי לגוון אפשר להוריד גם את המיונז?
לא כדאי. לא טעים בלי.
כמו כן אני לא מצליחה לקבל תשובה לגבי השקשוקה האם צריך מכסה :twisted: :twisted:
צריך ומדי פעם לערבב.
אפשר לשדרג עם כף רוטב סויה או עם 2 כפות צילי מתוק או עם כף גדושה של פסטו.
שקשוקה לא מערבבים על אש נמוכה ולא חייב לכסות אם אוהבים את החלמון נוזלי :lol: :lol:
ובקשר לרוטב יש לי רוטב לא פחות טעים למי שלא אוהב מיונז
שמן, לימון, מלח, פלפל גרוס, שום, דבש, וחרדל דיז׳ון.
זה רוטב אליפותתתתתת באחריות !!!
למי שאוהב קוסברא זה מוסיף המון. תהנו :lol:
אפשר כמויות ?
סיגל ערב טוב,
כבר רשום כמויות
חסה שימי כמה שאת רוצה כ- 2-3
הסוכר נראה לי שיתן רעננות לרוטב :P :shock:
נכון מאד אלון
פירגה יקרה, רוטב הסלט מומלץ מאוד, קוצר ים של מחמאות. תודה
נפלא קרן יקרה, פשוט תכיני ותהנו
לא הכנתי הרוטב , אבל נראה לי שכמות הנוזלים (1/4 כוס שמן ו1/3 כוס חומץ ) מוגזמים זה הופך את הירק לעיסה .אני מכין סלט חסה ועלי בייבי וככול שאני מגזים בשמן ולימון הסלט לא ניראה פריישי,
ובכל זאת אכין מין הרוטב המוצע ואקווה לא להתאכזב, חג שמח לכל המגיבים
חג שמח
אני בטוחה הוא טעים
מעצם התנגדותי לסוכר הייתי מוסיפה סילאן ובטח את החרדל :| :lol:
האם חומץ רגיל או בלסמי?
רגיל.