מאפה פרחי כרובית וברוקולי כשר לפסח
המאפה הוכן לפסח.אבל למה לחכות לפסח? תהנו כבר היום ואולי מחר?
לשים בקערה גדולה:
כרובית בינונית מבושלת עד לפריכות
ראש ברוקולי בינוני מבושל עד לפריכות
פרוסות מבצל חצוי ופרוס דק מטוגן בחלק מהשמן
1/2 כוס קמח מצה (לפסח) או פירורי לחם
5 ביצים גדולות
1/4 כוס שמן
250 גרם גבינה צהובה בקוביות קטנטנות עמק,טל העמק,קשקבל ומי שאוהב גבינת פטה יוסיף מעט לגיוון.
מלח,פלפל,אגוז מוסקט,עשבי תיבול קצוצים לטעם
לערבב הכל ביחד (אני עם הידיים)
לשמן ולפזר עוד קצת קמח מצה או פירורי לחם בתבנית בינונית
לאפות כ-40 דקות בחום 175
תהנו
מה אפשר לשים במקום הגבינה הצהובה….הכולסטרול לא מאפשר לנו :|
ברבורה,תשני את המתכון.
שימי רק שמן זית ותבלינים ולפני ההגשה צקי טחינה .
מה אומרת?
אומרת…שהמתכון המקורי נשמע מדהים
אז אני אכין אותו לחג כשאזמין אנשים ככה תהייה לנו רק מנה קטנה לקחת מזה ;)
מעולה והחלטה נבונה
תודה ברבורה
ניתן להוסיף שמנת מתוקה?
פיירגה שלום אפשר להקפיא את המאפה אחר הבישול
לא דליה. אי אפשר לצערי. זה מסוג הירקות שמכינים וזוללים מיד.
חג שבועות שמח