תבשיל תפוחי אדמה ברוטב נהדר
שנוסף למגוון הגדול של קטגוריה ראש השנה.
הרוטב מתאים לכל סוגי הירקות שאתם אוהבים
"טיפים" נהדרים למטה.
הרוטב מתאים לכל סוגי הירקות שאתם אוהבים
"טיפים" נהדרים למטה.
המצרכים וההכנה:
ממלאים ח צ י סיר בקוטר 24 בקוביות גדולות של תפוחי אדמה לבנים מקולפים.
מוסיפים לסיר 3 כפות שמן ומערבבים על להבה גדולה כדקה.
יוצקים רוטב שהוכן בצנצנת:
1/4 כוס שמן זית
4 כפות סילאן
4כפות רוטב סויה קיקומן
5 שיני שום קצוצות
3 כפות קטשופ
כף אבקת מרק עוף
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
פלפל מלח וטיפה קינמון
2 כוסות מים רותחים
לערבב ולשקשק היטב לטעום ולשבח.
לצקת את כל הרוטב לסיר
מרתיחים פעם אחת ומעבירים ללהבה הכי קטנה לבישול של 35 דקות או עד שמוכן
"טיפים"
1. המלצה להעביר את התכולה אחרי הבישול, לתבנית אפיה ולהשחים 10 דקות לפני ההגשה
2. אפשר לאפות את התבשיל מלכתחילה בתנור כשהוא מכוסה בניר כסף לשעה או יותר .את הירקות הקשים מרככים תחילה.
תהנו
פירגה שלום,
אין לי סילאן בבית.
האם ניתן לוותר או לשים משהו אחר במקום?….
תודה רבה,
תמר
מייפל או דבש
הכנתי בשבת
הילדים ליקקו את האצבעות
תודה
דלית צהריים טובים ותודה רבה
תכיני להם יותר שיהנו :lol: איזה יופי
הי פירגה
מצוינים התפוחי אדמה, גוון מענין וטעים
ריככתי אותם מעט בבישול ואז הכנסתי לתנור. יצא מעולה!
נכנס מיד למאגר שלי.
לילה טוב!
תודה רבה הדס.
כיף לקרוא שהכנת אותם ושאהבתם.
יום נעים.