מצרכים:
כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים קטנים
3 כפות גדושות מיונז
2 כפות פירורי לחם הכי טוב שמכינים לבד בבית ומלחם לבן
100 גרם גבינה צהובה מגוררת שיש בבית (אפשר יותר)
1/2 גביע יוגורט או דומיו
כף קמח מכל סוג
3 ביצים ג ד ו ל ו ת
בצל גדול
כף או שתיים שמן לטיגון הבצל
מלח
פלפל שחור
עלה או שניים שמיר טרי
לא חובה-אפשר להוסיף כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה:
משמנים בשמן זית תבנית עגולה 26 או אחרת בינונית
מחממים תנור לחום 175
מטגנים בצל קצוץ בשמן ומזהיבים
שמים את פרחי הכרובית במיקרוגל ל-8 דקות או יותר… עד שרכה
מערבבים הכל ביחד
יוצקים לתבנית
לקישוט וטעם: מפזרים מעל שמיר ופפריקה
אופים בין 50 דקות לשעה.
תהנו
הי פירגה,
מה אפשר לשים במקום המיונז בפשטידת כרובית?
הי מלי,ניתן להכין עם שמן כמובן.
את הבצל ניתן לטגן ב-4-5 כפות שמן.
בהצלחה