מתכון שהוכן ממצרכים שהיו לי בבית. טעים ומיוחד.
מצרכים והכנה:
מבשלים 250 גרם פסטה פנה או אחרת לפי הוראות היצרן-מסננים ולא שוטפים (משקל הפסטה לפני בישול 250 גרם)
מאדים ברוקולי מרככים וחותכים לפרחים קטנים
בזמן שהפסטה מתבשלת שמים במחבת עמוקה
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום פרוסים דק
1 תיבולית שום פטרוזיליה
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל
מוסיפים מיץ מעגבניה אחת בלי ה"בשר" של העגבניה
מערבבים עם הברוקולי טועמים ומשפרים
יוצקים על הפסטה
קורעים עלי בזיליקום טריים ומניחים מעל
קולים צנוברים ומפזרים ביחד עם פרמז'ן מעל למנה
תהנו
בוקר טוב,
שאלה קצת טיפשית אבל איך בדיוק מאדים?
הכוונה פשוט לבשל את הברוקולי?
מצטערת פשוט אין לי יותר מדי נסיון במטבח
והתיבולית זה מהתיבוליות הקפואות? או שזה תיבולית יבשה של איזשהיא חברה?
לקטנטונת בקר אור
שום דבר לא טפשי וכל שאלה זכותה לתשובה. ;)
חתכי את הברוקולי לפרחים ושימי בסיר עם מים רותחים.
תבשלי כ-7 דקות
תוציאי למי קרח ותשאירי דקה.
התיבולית יבשה. יש מארז מוכן על המדפים בסופר. אפשר לקנות של חברת קנור.
בבקשה
תודה רבה על ההסבר
nice to find this pasta here.
I use to make a similar pasta adding a can of Tuna in the end which i recommend to Tuna lovers.
also anchovies are great in the broccoli sauce.
another italian trick for similar pastas is a mix of basilicum and petrosilia cut and added together in the end
Thank you for your wonderful recipes, brings my heart to eretz isruel…
נראה לי מתכון מצוין אפילו לשבועות.
לצערי להשיג היום ברוקולי בסופר זה כמו לטוס לירח….ידוע לי שברוקולי הוא ירק עשיר בברזל ובריא לבעלי כולסטרול גבוה…
היי, מה אפשר במקום רוטב צ'ילי? הבת שלי לא אוהבת שום דבר פיקנטי. :twisted:
סמדר,לוותר