d79bd7a8d795d791d799d7aa d791d798d7a0d7a1d7a7d799 d790d7aad7a8 - כרובית אפויה נחטף כגרעינים

כרובית אפויה נחטף כגרעינים

 

d79bd7a8d795d791d799d7aa d791d798d7a0d7a1d7a7d799 d790d7aad7a81 1 - כרובית אפויה נחטף כגרעינים

הרעיון המשגע והממכר הזה מהבלוג של בוטנסקי
ארשום את המתכון כפי שאני הכנתי עם התוספות שלי.

המצרכים לפי בוטנסקי:
כרובית טרייה
1-2 ביצים
1/2 כוס שמן
שקית פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם

נורית הוסיפה בתגובה "טיפ" נהדר: "ציטוט"-לביצים הוספתי כל מיני עשבי תיבול קצוצים דק-דק ומה שנדבק-נדבק. מוסיף המון.

אופן הכנה:
כרובית בגודל בינוני מפורקת פרחים מבושלת 6 דקות במים רותחים על להבה קטנה. מסננים .
מכינים קערית עם 2 ביצים טרופות + 1/2 כוס שמן + כפית מיונז + כפית קטשופ
מכינים עוד קערה עם פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם – כמות בערך של 2 כוסות
מכניסים כל פרח כרובית לביצה ודואגים שיצופה היטב מכל הצדדים.
מנערים את עודפי הביצה .
מעבירים את הפרחים מהביצה לפירורים ודואגים שיידבקו היטב לכרובית.
מסדרים בתבנית מצופה בניר אפיה – הכנתי בתבנית עגולה מספר 28 ופרחי הכרובית מילאו אותה עד תום.
אופים בתנור שחומם מראש לחום- 180 מעלות ואופים עד שהפרחים ישתזפו.
אצלי נאפה כ-40 דקות.
אין צורך להוסיף או לעשות דבר במהלך האפייה.

"טיפ"
אפשר להכין עם פירורי לחם לא מתובלים עדיף פירורית זהב – אוסם ואז להוסיף לביצים תבלינים.

"טיפ" נוסף ללא גלוטן מאת יעל:
23 בינואר 2010 בשעה 18:07  (לערוך)
הי פירגה

הכנתי את הכרובית עם פרורי לחם מתובלים ללא גלוטן של א.א. ק. אורנים ויצא מעולה!!
קריספי וטעים

שבוע טוב
יעל

שרית-ב הכינה צילמה והחמיאה :

תודה , תודה , תודה רבה !

אהבתי מאוד וממליצה בחום רב לרוץ ולהכין . בביתי המתכון הזה כבר לא אורח , הוא בן בית קבוע !

נשיקות ,

שרית-ב
♥התמונה היפה של הכרובית למטה היא של:שרית-ב    ש712

d79bd7a8d795d791d799d7aa d790d7a4d795d799 d7a9712 - כרובית אפויה נחטף כגרעינים

תהנו

149 תגובות על “כרובית אפויה נחטף כגרעינים

  1. הערה לברבור:
    פירורי הלחם של רשת רמי לוי מעולים.- מיוצר תחת השם: "המותג".
    ולפירגה תודה, נסיתי, יצא מעולה!

  2. איזה כייף !!!!! היום טיילתי לי בשוק ואיזה בחור התחנן לפני שאקח 2 כרוביות רק ב 5 שקלים. לא היה לי כוח לסחוב ונתתי לו 5 שקלים, אך הוא כ"כ נעלב שלא הייתה ברירה ונאלצתי לסחוב 2 כרוביות ענקיות…
    פתחתי את האתר והפלא ופלא מתכון כרובית…. ינוסה מחר , נראה נפלא. תודה. :P :P

    • רונית ערב טוב
      יופי שיש לך כרוביות.
      אני חושבת שהכמות של הנוזלים (הביצה והשמן) יספיקו לך לכרובית וחצי.
      תהני.זה טעים טעים.
      אשמח שתשתפי אותנו אם תכיני ;)
      תודה ושבת שלום smile

  3. חדשה כאן – רק אתמול גיליתי את הבלוג הזה, והוא מדהים. כבר שלחתי קישור לחברות, שניסו מתכונים והתלהבו נורא.
    אני הכנתי לארוחת ששי את הכרובית, והיא אכן נטרפה. כל מי שטעם, התלהב.
    שמתי את התבלינים בביצה כמו שהצעת, והשתמשתי בפירורי לחם מוזהבים לא מתובלים.
    הצלחה אדירה. תודה. :lol:
    מחר אנסה מתכון נוסף מהבלוג – ואשמח לעדכן בתוצאות ובתגובות בני המשפחה.

    • פוליאנה חמודה ברוכה הבאה וערב טוב :lol:
      שימחת אותי בכניסה ;) הטעימה שלך לאתר וחוות הדעת הנפלאה על הכרובית.
      תודה על הפירגון לאתר.כולי :oops: נרגשת מהמחמאות.
      אשמח לשמוע ממך ומחברותייך.אשמח לכל תגובה.
      שבת שלום וטעים לכולכם smile

  4. יצא מדהים. תוספת נפלאה לארוחת שבת שגם נראית טוב על השולחן. טיפ להוספה, לביצים הוספתי כל מיני עשבי תיבול קצוצים דק-דק ומה שנדבק-נדבק. מוסיף המון.

    • נורית יקרה בקר טוב
      תודה על ההמלצה החמה והטיפ הנפלא.

      הטיפ כבר נרשם בגוף המתכון. אוסיף תמונה של ;) עם בקרוב.
      המשך שבת נפלאה לכם smile

  5. רעיון נפלא.
    המתכון יוכן בקרוב. הכרובית מאד מבוקשת אצלי.
    כמוך, מבשלת דקות ספורות במי מלח ואח"כ אופה אותה בשלמותה.
    למעלה אני מפזרת שמן זית, פרוזיליה קצוצה / יבשה ומעט גבינה צהובה.
    כשהיא מוגשת לשולחן הילדים קוראים לה "מוח". בגלל הדמיון למוח האדם,
    אבל טורפים.
    אני בטוחה שהמתכון שלך יחטף!
    תודה ושבת נפלאה

    • אילנה יקרה,תודה רבה
      הרעיון שלך נפלא.תודה :lol:
      תנסי פעם להחליף את הפטרוזיליה עם שמיר.אין לך מושג כמה שהכרובית ;) אוהבת שמיר.
      אם אתם אוהבים כרובית רשמי בחפש באתר את המילה: כרובית . לדעתי תופתעי מהמגוון הגדול שלי לירק הזה. אנחנו אוהבים אותו מאד. יש לי מגוון קציצות משגע ועוד מטעמים.
      המשך שבת ונפלא לכם . בריאות ונחת smile

  6. עד עתה הכנתי כרובית במיקרוגל בכלי מתאים ואז המשכתי להוסיף מה שצריך – האם ניתן לדעתך להתחיל את הבישול במיקרו ולא במים – זה פשוט חוסך זמן וטרחה
    כשהכנתי שניצל ציפיתי עם פרורי לחם ועם התבלין למונטריאול סטייק של מקורמיק שהצעת לנו לציפוי תפוחי אדמה ומאז הוא שוכן בביתנוומוכנס כמעט לכל תבשיל – האם זה יתאים גם לכרובית או שהוא אגרסיבי מידי?
    שבת שלום ותודה על המתכון

    • נאוה יקירתי
      תודה על התגובה.
      הכרובית טעימה כשהיא מעט קריספית ולא "מושית"
      לטעמי לא להכין אחרת. היא מושלמת כפי שהיא מובאת במתכון.
      אשמח שתנסי ותגיבי לנו ,בכיף.
      כמובן שאין לא באוכל,וכל אחד יכול לשדרג ולהכין כרצונו .
      ובעיקר המתכונים שלי שהם ביתיים וכל אחד יכול לגרוע ולהוסיף לטעמו.
      שיהיה לך יום מחובק ונפלא smile

  7. פשוט מתכון מנצח.
    אהבו מאוד את הכרובית , משהו חדש בתוספות של יום שישי.
    כל הכבוד
    תמשיכו בדרך זו. smile

    • רחל דבורה יקרה
      אני מקווה שתמצאי עוד מתכונים טעימים וטובים באתר.
      תודה על המחמאות לכרובית.
      נמשיך ביחד,כמובן smile

  8. נחשפתי לאתר רק אתמול.
    אפיתי הכרובית. היום … והיא ..מנצחת..

    עיינתי באתר לעומק רק היום.
    הזדהיתי עם הרבה מתכונים (אני חלאבי .. מה לעשות..)
    וכנראה שאנסה לפחות מתכון אחד כל שבוע..

    ישר כוח לך.. וכל הכבוד לבנך שסייע בכך.. הרווחנו כולנו..
    :lol:

    • duduz ברוך הבא לאתר.
      הבן קורא את המיילים ובוודאי שמח מהתגובה שלך.
      אני בטוחה שתכין עוד מתכונים רבים בסגנון החלאבי שאהוב עליך.
      תודה על המחמאות לכרובית.היא באמת מנצחת.טעימה.
      המשך טעים לכולנו והמשך שיתוף שזה מאד חשוב לי ולאתר.
      smile

  9. ככה אני עושה:
    יש לי סיר לאידוי ירקות. ואני מאדה בו את הכרובית.( זה סיר שבתחתית המים,ומעל התחתית יש תחתית נוספת, מחוררת)

    מעל הציפוי, אני מזליפה קצת שמן. כדי שזהיה יהיה פריך יותר.

    אני מגישה בלויית מיונז. ואם אפשר- לחתוך דק דק שמיר, ולערבב עם המיונז. זה מוסיף טעם.

  10. פירגוש יקירתי ,

    הלוואי ויכולתי להושיט יד ולשלוף היישר מהמסך ……….

    התמונה מהממת ומגרה את כל החושים שלי , כאוהבת כרובית מושבעת !

    תודה על המתכון , ינוסה בקרוב , מבטיחה .

    שבוע טוב ופורה ,

    חיבוקי smile

    שרית-ב

    • שריתוש יקרה
      כמו שאני מכירה אותך ;) ,תכיני מהר את הכרובית המדהימה הזו.
      אגב אם ראית, הוספתי למתכון את השידרוג של נורית לתוספת עשבי תיבול.כדאי לארומה ופריזורה.
      זה מה שאני אעשה בפעם הבאה שאכין אותה.
      לילה טוב חמודה
      smile

  11. אני מבשלת את הכרובית עד ריכוך ומניחה את הפרחים בתבנית.מכינה רוטב בשמל-50 גרם חמאה להמיס על האש להוריד מהאש להוסיף 3 כפות קמח לבן לערבב ולשפוך לסיר 2 כוסות חלב .להחזיר את הסיר לאש ולערבב ללא הפסקה עד להסמכה של הרוטב להוסיף מלח והרבה אגוז מוסקט.את הרוטב לשפוך מעל בכרובית בצורה אחידה(ישנה אפשרות גם לפזר מעל גבינה צהובה)אני מפזרת מעל פירורי לחם ומכניסה לתנור בחום בינוני עד להשחמה.יוצא טעים ובבית אצלי מחסלים תבנית כזו במהירות.

    • אצלינו אמא שלי עושה את זה עם ברוקולי- תנסי זה יוצא מעולה!
      לצערי, מכיוון שגילו לי רגישות ללקטוז לאחרונה, המתכון קצת "ירד מהשולחן" אבל הוא אחד מהאהובים עליי :!:

      • ענת יקרה בקר אור
        תודה רבה על הטיפים וההצעה להכין עם ברוקולי. מאחלת לך בריאות.
        כשהכנתי את המתכון חשבתי מה עוד ניתן להכין באותה דרך ומיד עלה לי לראש הברוקולי.
        נראה לי שאת הברוקולי לא כדאי להרתיח קודם,אולי רק לשטוף במים רותחים ולהמשיך באותה מתכונת של הכרובית.
        אנסה ואדווח.
        תודה מכל הלב smile

  12. אנחנו עושים את המתכון הזה עם הכרובית כבר הרבה זמן- באמת יוצא טעים מאוד!! :lol:

    אנחנו מרתיחים את הכרובית במים עם חומץ כדי לקטול טוב טוב את כל החיידקים.. לא מרגישים את טעם החומץ שכן הוא מתנדף, אבל לפחות הוא קוטל טוב טוב את כל האזורים שלא ניתן לראות בהם טוב אם הם נקיים או לא- וכך הספק יורד!

  13. בוקר טוב ושבוע טוב,
    המתכון הזה של הכרובית יפה גם עם מגישים אותו עם רוטב טחינה או רוטב יוגורט! אני משתמשת במתכון הזה למסיבות מזנון שאני עורכת או ארוחות בגינה. אני לוקחת כלי חרסינה עגול ושמה בתוכו את הרוטב שאני רוצה, את הכלי הזה על צלחת עגוגלה גדולה ומסביבו את הכרוביות מסודרות יפה וזה גם אסתטי וגם טעים. בתיאבון לכולם ותודה לפירגה!
    שושי

  14. פירגה שבוע טוב,
    אנחו מאוד אוהבים כרובית על כל גווניה ואם היא מטוגנת עוד יותר טוב.
    מכיוון שביום שישי אני לא ממש אוהבת לטגן כרובית ,זה רעיון מעולה ,זה נראה כמו מטוגן וזה לא.
    כמובן שניסיתי ביום שישי וזה יצא מעולה .
    רעיון מעולה ,גם יפה וגם טעים .
    אפשר להגיש עם טחינה מעל למי שאוהב,אנחנו אוהבים מאוד.
    שוב תודה ,
    הבלוג שלך עושה חשק להיכנס למטבח כל רגע. :lol: smile

  15. אוי פירגה, עשית לי חשק למתכון הזה, שנראה נפלא כל כך. :lol:

    אני חובבת מושבעת של כרובית וברוקולי, אבל קשה להשיג כאלו שהם בחזקת נקי מחרקים. אם יזדמן לי, בטח אכין לנו כרובית קריספית וזהובה שכזו.

  16. ושוב אני ………………………..

    היי פירגוש אהובה ,

    השארתי מס' פרחי כרובית מהכמות הענקית שהכנתי אתמול , וזה היה כ"כ טעים חבל"Z ….. נחטף בצ'יק , הגשתי עם רוטב צ'ילי מתוק , יאמי………..יאמי…………

    כאמור השארתי מס' פרחים כדי להכין היום מוקפץ .

    אך התוכניות השתנו ובא לי שוב להתענג על פרחי הכרובית האפויים שלך , כ"כ טעים וקריספי בטעם של עוד ועוד ….. הוספתי סלט חסה והעונג הצרוף היה שלי …………..

    תודה , תודה , תודה רבה !

    אהבתי מאוד וממליצה בחום רב לרוץ ולהכין . בביתי המתכון הזה כבר לא אורח , הוא בן בית קבוע !

    נשיקות ,

    שרית-ב


    • שריתוש,הי מתוקה
      שמתי את התמונה המשגעת וההמלצה בתוך המתכון
      יישר כח והמשך טעים ומוצלח. smile

  17. שלום פירגה
    נהנהת וגם לומדת . :lol: :lol: מהבלוג :lol: :lol:
    מבקשת עצה איך לבשל את הכרובית
    בלי שהריח של הכרובית יתפשט בכל הבית.
    החברה בבית לא סובלים את הריח. אבל נהנים
    מאד מכל צורת בישול של הכרובית.תודה

    • לחדוה שלום
      תנסי לשים לחם לבן בתוך הסיר עם הכרובית.אומרים שהוא יפיג חלק מהריח.
      לא ניסיתי כי לי לא מפריע לנו הריח ;) :lol:

  18. בוקר טוב לך פירגה יקרה
    אתמול הכנתי את הכרובית המהממת, מה אומר ומה אדבר? פשוט טעים ברמות על ומה שהכי כף זו הקלות שבהכנתו.
    אין אין עלייך ועל מתכונייך.
    מאד מתחברת אלייך.

    • רחל חמדתי
      לא יכולתי לבקש תגובה נפלאה מזו. תודה
      שמחה שאהבת ושאת מתחברת אלי ולמתכונים שלי.
      המשך טעים smile

  19. המתכון נראה טוב ולפי התמונה אני בטוחה שהוא מעולה.
    חוץ מזה שהוא מוסיף לארוחה של יום שישי, בהחלט אפשר להכין
    אותו לאורחים בליווי בירה או כל דבר אחר.
    רק אל תשכחו להכין שתי תבניות כי אני בטוחה שיטרפו את זה…
    תודה.

  20. פירגה יקרה זה נשמע מצוין!אני אנסה עוד השבת אני ובעלי מאוד אוהבים כרובית בכל מצב אפשרי.
    נעדכן אחרי .
    וחייבת לומר לך שאני מאוד אוהבת את האתר והמתכונים שלך. תמיד מצליחים ומקבלים מחמאות.
    תודה! : smile

    • אני הי
      תודה רבה מכל הלב על התגובה הנהדרת שמצטרפת לכל התגובות הטעימות על הכרובית.
      שבת כייפית לכם smile

  21. הי פירגה

    הכנתי את הכרובית עם פרורי לחם מתובלים ללא גלוטן של א.א. ק. אורנים ויצא מעולה!!
    קריספי וטעים :lol:

    שבוע טוב
    יעל

    • יעל יקרה
      שימחת אותי כפל כפליים על ששיתפת אותי שיצא מעולה ועל ההמלצה להכין ללא גלוטן
      כמובן שמיד הוספתי את המתכון גם לקטגוריה: ללא גלוטן
      תודה smile

  22. היי פירגה ,
    אין לי ממש מילים לתאר את החוויה הזאות,פשוט מעדן,כל בני הבית ממש התמוגגו מהכרובית האפויה
    זה יצא משגע.
    תודה מקרב לב.
    :lol:
    שבוע טוב

  23. מתכון מפתיע וטעים: הבעל, האחים, החברים והילדים מתים על זה. ההורים שלי מאוד התלהבו מהמרקם וביקשו משהו דל שומן וסוכר עבורם הכרובית המבושלת מצופה בביצה ופירורי לחם עליהםמתיזים מעט תרסיס שמן.
    תודה על המתכונים..

  24. היי פירגה,
    שנים אני כבר עושה את אותו המתכון, רק בטיגון על המחבת והאמת היא שבד"כ ללא יותר מדי תיבולים.
    אעשה הפעם באפיה ואתבל – בהחלט צריך להיות ממש טעים… smile

  25. היי פירגוש…
    הכנתי היום את הכרובית בתבנית פיירקס בשילוב עם אורז מג'דרה ושלחתי לבעל לעבודה..
    הכול נטרף וקיבל ציון 10 !
    רציתי לציין שהוספתי לבלילת הביצים מעט מהמלח המתובל של סוגת.יש בו כל מיני תבלינים…
    smile ;) :P

    • לימור ערב טוב
      מענין המלח שאת אומרת. אני שנים משתמשת במלח שבשקית.
      אהבתי את השידרוג של המלח.אולי עוד מישהו מכיר וינסה.
      תודה על הציון הגבוה לקציצות ותודה לבעל שאהב.
      ערב נעים וטעים לכם smile

  26. ערב טוב פירגוש smile
    האמת שזה די חדש ויש כמה סוגים…הוא בא בקופסא עגולה קטנה צבעונית.
    לא תמיד אני משתמשת בו אבל תמיד אני עושה כל מיני ניסויים ומחכה לתגובות.
    אין בעד מה אני אוהבת מאוד את האתר שלך!לימדתי את אמא שלי לגלוש באינטרנט ושמתי לה את האתר שלך במועדפים smile
    כמובן שהשבוע הכנתי גם בפעם המאה את עוגיות הטחינה עם הקוקוס והוספתי למעלה קצת קרוקנט מסוכרים smile

    • הי לימור יקרה
      את מזכירה לי איך הבן שלי לימד אותי בגיל 60 מה זה אינטרנט ופתח לי את האתר.
      מאז חיי השתנו. עולם ומלואו נפתח בפני.
      אני מקווה שגם אמא נהנית ממגוון האפשרויות שיש באינטרנט.

      אני זוכרת את המחמאות במתכון עוגיות הטחינה והקוקוס ואת כל השאלות ששאלת ;)
      תמשיכי להיות כזו מקסימה smile

  27. היי פירגוש…
    האמת שלימדתי אותה אבל היא טוענת שהיא כבר לא זוכרת ועדיין מתעצלת לחפש דברים ותמיד מבקשת ממני smile
    אני מכורה לאינטרנט חייבת תמיד את המחשב פתוח.
    אמא הזמינה קילו עוגיות קמח מלא לפעם הבאה שאני באה הביתה.
    את מקסימה smile
    האתר שלך מעולה…

    • לימור ערב טוב
      תשמחי את אמא עם עוגיות קמח מלא שלי. מצויינות.
      תודה על המחמאה מכל הלב smile

  28. חג שמח פירגה
    היום הכנתי לארוחת ליל שישי, כל כך טעים, ללקק את האצבעות.!!!
    איזה כייף שזה לא מטוגן, רציתי רק להוסיף שאני לא מרתיחה את הכרובית, בחרתי 3 כרוביות
    קטנות, פירקתי לפרחים, השריתי במים חמימים עם מלח , להוצאת חרקים לא רצויים, כשעה, ואחר
    כך המשכתי על פי המתכון. 45 דקות בדיוק על השעון, בתנור. הוספתי גם חצילים באותה מתכונת
    ( מתכון שלך, כמובן) וזה כל כך טעעעעעעעים. !!
    רציתי לשאול האם הרתחת הכרובית במים היא לשם ריכוך בלבד או שיש לזה אפקט מניעת "גזים"
    כמו בקיטניות ? :?

    • סימה הי :lol:
      בשיטה שלך הם יותר קראנצ'יים למי שאוהב.
      אין לי סיבה מיוחדת לבישול מוקדם. אנחנו אוכלים גם כרובית לא מבושלת בכלל כסלט.
      העיקר שיצא לכם טעים ושאהבתם כמו כולם.
      יופי של תגובה .שימחת אותי מאד smile

  29. פירגה בוקר טוב
    אכן כשמו כן הוא נחטף כגרעינים מהקטנטנים ועד לגדולים
    טעים טעים מאוד הכינותי כמות כפולה,
    ישר כח ממני אנטה

  30. גמרתי להתעסק בצלחות או קעריות לטבילה. :twisted:
    שימו את הביצה עם התבלינים בשקית א', ואת פירורי הלחם המתובלים בשקית ב'.
    כרובית (או שניצל גם , לצורך העניין) יוכנס לשקית א, ינוער, ימושמש עד צפותו כליל, ואז לשפוך את שארית הביצה מהשקית, ולשפוך בלי לגעת חלילה, או להתלכלך, ישר לשקית ב' של הפירורים היבשים, לנער לנער לנער…ולהעביר אחד אחד לאפיה/טיגון.
    שתי השקיות? ———> ישר לפח. אין כלים ואין ידיים לשטוף. :lol: :lol:

    • בלי לשטוף ידיים
      בקר אור

      את השיטה הזו אני מנצלת המון כשאני מכינה ירקות במיקרו.
      אני שמה את הירקות החתוכים בתוך שקית. זורקת לשקית את כל התבלינים .
      מבעד לשקית אני מנערת ודואגת שכל הירקות יתכסו בתבלינים .
      מהשקית מעבירה לקערה , את השקית זורקת לפח, מכסה בניילונית ולמיקרו.
      באמת אין צורך לגעת בכלום והכל נשאר נקי……..
      זו באמת הודעה חשובה ותורמת המון
      תודה רב smile ה
      smile

    • ומה עם הסביבה? לשקיות ניילון לוקח שנים על גבי שנים להתפרק. עדיף לא להתעצל ולשתוף.
      הולכת להכין את המתכון למחר לארוחת ערב אצל חמותי הקנדית. נראה מגרה ונהדר!

  31. מתכון מעולה…גם ילד שבדרך כלל לא אוכל כרובית טעם פעם ועוד פעם ו…חיסל את כל מה שהיה בצלחת…
    יש לך אתר נהדר…המתכונים משהו משהו,אני מנסה כל פעם משהו אחר…תודה לך על השיתוף במתכונים.

    :lol: :lol:

    • אסנת הי
      כשאני קוראת שהילדים אוכלים ונהנים ועוד מבקשים תוספת..אני מתמוגגת כפל כפליים.
      תודה על המחמאות והפירגון ומאחלת לכולנו המשך טעים ומהנה לא פחות
      smile

  32. המתכון מעולה וכתובת האתר שלך כבר הועברה לאין ספור אנשים !
    כעת לכול מקום אליו אני מגיעה לאירוח אני מצאת את המנה מונחת על השולחן!!! :lol:

  33. מתכון אכן מנצח בעלי תמיד נמנע מלאכול את הכרובית בגלל הטיגון אבל עכשיו הוא התענג האפיה בתנור הפכה אותו לקריספי וטעים :P

  34. פירגה יקרה, כבר אמרתי לך כמה אנחנו (הבן שלי ואני) אוהבים אותך?
    זה כ"כ טעים. אני כ"כ אוהבת כרובית מטוגנת ולא מעיזה לאכול בגלל השמן.
    זה לא יאומן כמה קריספי וטעים ואפוי בתנור,ממש כמו מטוגן.
    דרך אגב, לא בישלתי קודם את הכרובית, השארתי בתנור שעה על חום 200, יצא בומבה!
    תודה רבה פירגה יקרה.

    • אסנת,באמת בשמחה ובכיף.
      תמשיכו להתענג על המתכונים ולשתף אותי תמיד.זה עושה לי טוב ;)
      תודה smile

  35. הנה עוד מתכון לשבועות…צורת ההגשה מצאה חן בעיני…אך איזה רוטב מגישים ליד (יש בתמונה כלי עם רוטב)

    • רוחלה בקר טוב
      נראה ששרית הכינה עם רוטב קטשופ
      אצלי אוהבים עם רוטב צ'זיקי או טחינה.
      smile

  36. פירגה יקרה,
    הכנתי אתמול כתוספת נפלאה לארוחה, משדרגת ברמות.
    ממש טעים, האמת שעד שהתחלנו לאכול אכלתי לבד רבע תבנית… smile
    טבלנו בטחינה- מעולה!!!
    ישר כוח!!!!

  37. בוקר טוב
    היום יש לי חשק לכרובית,,,,
    המתכון נראה מנצח
    יש לי פירורי לחם זהב, איזה תבלינים להוסיף לביצה?
    תודה
    ויום טוב

  38. תודה
    אני אנסה
    תודה גם על התשובה לגבי פשטידת הבצל
    יש לך אתר מדהים
    אמנם אני לא מגיבה הרבה, אבל אני נכנסת כמעט כל יום
    שוב, תודה רבה
    ויום טוב

  39. היי פירגה
    בשבת יש אירוע כיתתי מעוניינת להכין את הכרובית אפויה שנחטפת כגרעינים שאלתי?
    לכ 30 חברה כמה כרוביות אני צריכה להכין?
    תודה תודה ושוב תודה smile smile :lol: :lol: :P

    • הי לאה
      בתבנית 28 פאי עגולה ייכנסו לך 12 פרחים שזה כרובית די גדולה.
      תהנו smile

  40. היי פירגה
    יום אחרי האירוע הכיתתי הכרובית היתה הצלחה אדירה מז טעימה רק שבחים
    תודה :lol:

  41. הי פירגה היקרה
    הרבה זמן לא ביקרתי פהומאוד התגעגעתי כיף כל כךלהכנס את כל כל המתכונים הנפלאים והחדשים
    גם כמה שבועות שלא יצא לי לחפש מתכון חדש או להכין משהו (חוץ משניצל, שניצל ושניצל) , היום אני רוצה להכין וכמובן שהגעתי ישר לאתר שלך, זכרתי את המתכון הזה עם כל כך הרבה מחמאות
    שתהיה לך ולכל משפחתך שבת שלום ומבורכת

    • איקה שלום רב חמדתי
      הנה תגובה של יעלי שביקשה שאוסיף את המתכון ללא גלוטן:

      מאת יעל:
      23 בינואר 2010 בשעה 18:07 (לערוך)
      הי פירגה

      הכנתי את הכרובית עם פרורי לחם מתובלים ללא גלוטן של א.א. ק. אורנים ויצא מעולה!!
      קריספי וטעים

      שבוע טוב
      יעל

  42. מ ע ו ל ה !!!!!!!!!!!
    הכנתי היום עם פירורי לחם לא מתובלים. הוספתי תבלינים לבלילה ביניהם גם צ'ילי כך שיצא פיקנטי.
    תודה על עוד מתכון מ נ צ ח

    אשלח לך תמונות

    • מצוין שירי
      תמונות בכיף ;) ,ושימחת אותי מאד בתגובה הנפלאה שנוספה למאפה הכרובית :lol:

  43. היי פירגה
    עשיתי היום עם פירורי לחם לא מתובלים ולביצה הוספתי מעט אבקת שום מלח ופלפל שחור.
    לפירורי הלחם ( ללא גלוטן) הוספתי מעט שומשום לבןץ

    יצא מעדן…..מעל הכל שפכתי מעט רוטב צילי מתוק.

    תודההה

  44. היי
    עשיתי, לא יודעת למה, הילדים לא ממש התלהבו
    ולפי דעתי חסר במתכון הזה קצת מלח לא?
    לא יודעת, החבר'ה שלי, לא כל כך אהבו. :eek:

  45. היי!
    הכנתי אתמול, ואכן נחטף כגרעינים…
    רק חבל שהקטנה שלי אפילו לא רצתה לגעת…
    לא נורא, התחסל בלעדיה! smile

  46. סמדר בקר טוב לא מצאתי אותך….להבא לכתוב למטה אחרי כל התגובות.תודה.

    אגב, לאחרונה ראיתי בסופר שקיות ירוקות.

    תודה ואני מקווה שתחזרי לשתף אותי בתוצאה.
    בהצלחה והמשך יום נפלא. smile

    smile

  47. כמו שכתבת… גרעינים.

    הכנתי מגש שלם ולא הפסקתי לנשנש… ממש ממש טעים ומרגיש טוב שאין שומן…

    תבורכי.

  48. הכנתי כבר כמה פעמים ובכל הפעמים המגש נגמר כולו אוהבת את האתר שלך ובכל ארוחת שבת משתדלת לעשות משהו חדש

    • ורדה,אני שמחה. אני משתדלת לעשות מה שרובינו אוהבים.באמת המוטו ממשיך,פשוט,בנמצא וטעים.
      תודה רבה smile מקרב לב

  49. שלום פירגה,
    אני לא מוצאת כרובית טריה יפה בזמן האחרון.
    האם עם כרובית קפואה זה גם יוצא בסדר?
    תודה

  50. שלום פירגה
    יש לי אורחים ובא לי להכין מהוא הרוטב האדום באמצע התמונה? smile smile

  51. אפשר לשפוך על הכרובית טחינה איך שמוציאים מהתנור זה מדהים. :lol:

  52. אני מאוד אוהבת כרובית בציפוי,
    אך אני גם מוסיפה 10 דקות לפני סיום האפייה
    שמנת לבישול 10% של השף הלבן ,שופכת פשוט על הכל ויוצא ממש טעים
    והאמת אף פעם לא הוספתי שמן מיונז וקטשופ אלא רק ביצה ופירורים.
    מעניין פעם הבאה אני הוסיף מרכיבים אלה.

  53. היי פירגה, הכנתי גם אני מכרובית קפואה.
    אך לא היה לי פרורי לחם מתובלים.
    השתמשתי בפרורי זהב.
    חבל שלא הוספתי יותר מלח.
    בפעם הבאה אכין עם הפרורוים המתובלים.
    בכל מיקרה זה נחטף כמו גרעינים! צדקת.
    מרקם קרנצי
    שבת שלום

    • רונית,נפלא שבחרת להכין אותה,היא נפלאה וטעימה מאד
      המשך שבת טעימה לכם smile

  54. מתכון מעולה, אבל שמתי רק כף שמן במקום חצי כוס ואף אחד לא הרגיש………………

    • רותי,תודה
      עונג לי ובכבוד אני מוסיפה את התגובה הטעימה שלכם.
      לבריאות ושנה עם המשכיות טעימה smile

  55. תודה לך תאמיני או לא אני חיה באוסטרליה, כך שהמתכון כבר רץ למרחקים.לפני שבוע הכנתי לנסיון על משפחתי היקרה,וכולם ליקקו את האצבעות,,,, אז הנה מחר המתכון יהייה מונח על שולחן ראש השנה.
    וכמובן שאחלוק את המתכון לכל השואלים. שתהייה שנה טובה והרבה בריאות ואושר עם הרבה מתכונים חדשים.
    רותי עלימה מלבורן

    • רותי יקרה
      מתכונים חוצי גבולות הרים ימים .כולם נהנים.
      כבר אמרתי לא פעם,אולי האוכל יביא את השלום :lol:
      שנה טובה לכם במלבורן הרחוקה.
      חג שמח smile

  56. תודה ,אנסה,באם לארוחה חלבית נוסיף טיפ טיפה גרדה של גבינה צהובה , ולהגיש עם שמיר טרי (למי שאוהב )לדעתי זה יהיה מושלם

  57. שלום פירגה
    יש לי כרובית שלמה יפה וגדולה מה לעשות איתה לפסח
    תודה וחג שמח

  58. פרורי לחם מחל כל סוג של ירק ושטה חריפה טוחנים במג'ימיקס
    ואח"כ מוסיפים שומשום והציפוי משגע! בתאבון.
    תודה על המתכון

    • בקר טוב דוד, נקרא טעים מאד.
      תודה על השיתןף ויום בריא ונפלא לך ולמשפחתך boast

להגיב על דפי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *