d7a4d798d7a8d799d795d7aa d7a7d799d7a9d795d790d799d79d d7a8d7a1d7a733 - סלט חם פטריות וקישואים

סלט חם פטריות וקישואים

 

d7a4d798d7a8d799d795d7aa d7a7d799d7a9d795d790d799d79d d7a8d7a1d7a7331 1 - סלט חם פטריות וקישואיםברוטב אדום פיקנטי

אי אפשר להגיד לא לסלט כזה. מדליק כתוספת לארוחות או לסנדויצ'ים.

מצרכים:
מארז פטריות לחתוך לפרוסות
5 קישואים מקולפים חתוכים לפרוסות של 2 ס"מ
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
6 שני שום פרוסות
קופסה עגבניות מרוסקות עם בצל 260 ג' (או בטעם אחר)
כפית סוכר
כף רוטב צ'ילי מתוק
2 קורטים אבקת מרק עוף (ממש קצת)
פלפל שחור ומלח אחרי טעימה

אופן הכנה:
מזהיבים את הבצלים והשום
מוסיפים את הירקות ומטגנים כ-10 דקות עד שהקישואים מתחילים להשחים
חייבים לערבב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים מערבבים ומשפרים טעם
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות ומערבבים מדי פעם.
מגישים חם/חמים ומי שאוהב אז גם קר
תהנו

41 תגובות על “סלט חם פטריות וקישואים

  1. נראה פשוט נהדר חבל שאני צריכה לעבוד אחרת מיד הייתי מכינה.
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  2. כרגיל כל מתכון שלך מחמם היטב (את הבטן) ונוח לבשלנים.
    תגידי לא אוהבת קישואים – איזה ירק נרארה לך מתאים במקום???
    שיהיה לך יום גשום נעים וחם. באהבה עדי :P

    • עדי תודה smile
      תנסי לשדך לטעמך.
      אולי גזר? אולי ירק אחר שאפשר לחתוך לקוביות?
      smile

  3. פירגה יקרה,
    הכנתי לצהריים את הסלט ושידכתי לו ספגטי כך שהקישואים והפטריות הפכו לרוטב על הפסטה
    הוספתי גם קצת אבקת פטריות. יצא טעים מאוד.
    כף לפגוש אותך כל יום. :!:

    • שלום פירגה.
      הכנתי היום את המתכון והזה, בתוספת חצילים.
      עם אותם התבלינים,רק הגדלתי את הכמות כמובן.
      יצא מצויין.דליקטס.

  4. היי פירגה,
    הכנתי את הסלט הזה אתמול.היה טעים מאוד ומתאים ליום חורפי.
    תודה לך! smile

  5. היי פירגה,עשית לי את הסופ"ש!!!!!!!!הכנתי את הסלט קישואים החם,ממש טעים ומיוחד וגם את הכרובית האפויה,(עכשיו זה בתנור)וכמובן שהוספתי בצק שק"ם עם שמן לנישנושים ליד האוכל ממולא בפיטריות ,מה אגיד ומה אומר,אלפי תודות לך,ונדמה לי שזה ממש מעט.מגיע לך יותר.
    שבת שלום ושוב תודה,ממני הרכש החדש. :lol:

    • שושי חמדתי הי. ממש כיף לי שהצטרפת לאתר שלי.
      תודה מקרב הלב.
      אשמח מאד מאד ואעריך אם בזמנך החופשי תגיבי מתחת למתכונים שהכנת.
      כמובן אחרי טעימות מבני ביתך. התגובות שיהיו מכל הלב,לכאן או לכאן.

      כל מתכון שאתם מכינים וזוכה להצלחה ומחמאות מבני הבית, ראוי שיירשם גם בתגובות שכולנו נראה.
      וגם אם ;) לא כל כך אהבו.

      זה נותן לי שמחה גדולה, כח ורצון להמשיך עוד ועוד…….וביחד אתכם תמיד.
      חיבוק לסוף שבוע נפלא וטעים smile

  6. גם אני מחכה כל יום לראות במייל דבר ראשון את המתכון שלך. תודה הכל מענין ומפתיע!!!! קניתי ביום ששי את כל החומרים להכנת התבשיל אל לא הספקתי. כפי שאת רואה דבר ראשון הכנתי אותו במוצאי שבת. התבשיל עדין על האש . ניראה ומריח טוב. אך כניראה לא מספיק 15 דקות עד שיהיה רך ומוכן. מה דעתך . האם צריך לצאת רך מאד?? חיבוקים ונשיקות smile smile smile :lol: :lol: :lol:

    • רחל יקרה
      תודה חמודה
      לא צריך לצאת רך. לא דייסתי.
      מספיק שהקישואים יתבשלו עד כדי פריכות.
      לבריאות.
      smile

  7. פירגה היקרה בוקר טוב
    לפני יומיים הכנתי את הסלט פיטריות וקישואים ולכולם המתכון היה ערב וטעים.
    אצלנו אכלנו אותו כתוספת למנה העיקרית בארוחת הצהריים. השתמשתי בשתי סלסילות של פטריות שמפניון.
    תודה על כל המתכונים.
    כל בוקר מחכה לראות במייל איזה מתכון יש היום מפירגה.
    יום טוב ונעים ותמיד לשמוע רק דברים טובים. smile smile

    • לאה יקירתי בקר טוב
      תודה על התגובה הנהדרת ועל האיחולים.
      שיהיה גם היום יום טעים ונפלא smile

  8. פירגה בוקר טוב
    הכינותי את התבשיללארוחת שישי,מאוד טעים ונטרף כולו. השידוך שעשית בין בקישואים והפיטריות
    מדהים וטעים מאוד.אנו במשפחה מאוד אוהבים פיטריות
    ממני אנטה

  9. היי פירגה,

    אני רוצה להכין קישואים ברוטב אדום שיהיה אפשר למזוג מעל האורז. יש לך מתכון מנצח לזה?

  10. יצא ממש טעים. תוספת כף צ'ילי מתוק שדרגה את התבשיל יותר מכל קישואים אחרים שעשיתי עד עתה.
    נהנית לגלות מתכונים שלך כל הזמן.
    ודרך אגד היום יככבו ( :P שוב) פרחי הכרובית בחרדל בנוסף לקישואים.

  11. חיפשתי מתכון לקישואים עפ פיטריות ידעתי שאוכל לסמוך עליך :P

    יצא מדהים!!!

    תודה אכלנו ונהננו מאוד!!

    • אסתי,איזה כיף,תודה רבה והעונג גם שלי.
      תודה על התגובה הנפלאה והטעימה.

  12. הכנתי עם פרוסות חצילים מנמרים קטנים קישואים ופטריות. העשרתי בפטריות שטאקי יבשות עם המים בהן הושרו .
    לוקלוקו ..
    תודה פירגה . smile

להגיב על גליה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *