d7aad7a4d795d797 d795d799d799d79f d791d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 - מאפינס תפוחים ומנדרינות

מאפינס תפוחים ומנדרינות

.jpg - מאפינס תפוחים ומנדרינות

מה צריך לעונג הזה?  קצת מיץ מנדרינות וכמה תפוחים
ולא נורא אם אין לכם את הירוקים,כי טעים גם עם אחרים.

המצרכים:
2 כוסות תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות קטנות
100 גרם צימוקים (כתשתי במג'ימיקס)
קינמון לטעם
חצי כוס מיץ מנדרינות
2 כפות ליקר תפוזים

להשרות חצי שעה

3 ביצים שלמות מוקצפות במזלג
כוס סוכר
כוס שמן להקציף ביחד
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:
לערבב הכל ביחד.
לצקת לתבניות מאפינס ולאפות בחום 175 כ-30 דקות או לפי הצורך.
כשהעוגות מתקררות, לפזר אבקת סוכר.
תהנו

46 תגובות על “מאפינס תפוחים ומנדרינות

  1. פירגה שבת שלום מבורך, הרגשתי צורך לשתף אותך בשימחתי :P ולבשר כי נולד לי נכד היום אחה"צ נכד שני לביתי המתגוררת בארץ :P .

    • ציפי יקירה,מזל טוב להולדת הנכד.אושר גדול ,באמת. אפילו האושר בה' הידיעה.
      תהני ותרווי נחת.
      נשיקות ובריאות smile שבת מבורכת לכולכם.

  2. התנור שלי התקלקל ונימצא בתיקון אני כל כך רוצה להכין את הדברים הנפלאים, אני מקווה שיחזור במהרה אלי מתוקן. :oops: :twisted:

  3. תודה על המתכון …נישמע לי טעים מאוד…

    לינדוש מאחלת לך שבת מקסימה וטעימה. :lol:

  4. בוקר טוב ורגוע, שבת שלום לך פירגה ,

    התעוררנו כאן על הכרמל ליום סוער וגשום, כפי שהבטיחו לנו.

    אנחנו גרים בקומה גבוהה מאד ומתצפתים על כל הכרמל והים, דרומית לחיפה, לעומת שבוע שעבר שהיה באמת קשה מאד מאד, לראות את האש וכל הנילווה לה……….ממש עצוב :cry:

    אנחנו מריחים מדי פעם את העשן שבא אלינו בגלים לפני תנועת הרוח, וזה מחניק ולא נעים.

    מקווה שהכל יתחיל להסתדר לכולם ושיהייה רק טוב לנו למדינת ישראל.

    שבת שלום ומבורך ממני לאה וקסמן מחיפה. :lol:

    • בקר אור לאה יקרה
      שמחתי לשמוע ממך הבקר.אני מקווה שכולנו ובעיקר אתם תצאו מהטראומה הנוראה הזו. הלוואי ותהיה האחרונה.
      שתהיה שבת רגועה וחמימה עד כמה שאפשר :lol:
      אוהבת,פירגה

  5. שבת שלום פירגה
    האם אפשר להוסיף ברנדי במקום ליקר התפוזים(שלא נמצא באמתחתי..)

    גם אין לי כרגעצימוקים, אך נראה לי שאפשר בלעדיהם, נכון?

    מחכה לתשובתך בינות ברקים, רעמים והמון גשששםםם

    • מיכל בקר אור
      ברנדי ותפוחים הולך יופי.
      בלי צימוקים? ב'סדר. אולי קצת שוקולדצ'יפס? אבל אפשר בלי.
      תעדכני אחרי טעימה,תודה smile

  6. בוקר טוב פירגה, המתכון נראה טעים וקליל,
    סילחי לי על בורותי אבל האם מנדרינה זו בעצם קלמנטינה?

  7. האם בכמויות הכוונה לחצי כוס קלמנטינות או חצי כוס מיץ קלמנטינות?
    תודה ושבת שלום

  8. המתכון ניראה ניפלא. אני שומרת שבת ודבר ראשון שאני עושה במוצ"ש אחרי ההבדלה כמובן, פותחת לראות את המתכונים החדישים שלך…..תהיי בריאה. הכל כל כך טעים. פשוט אין עליך…. האם אפשר לאפות את המאפינס האלה בטוסטר אובן במקום בתנור ובכלל האם אפשר לאפות עוגות בטוסטר? כמובן שזה חיסון עצום בחשמל.

    • רחל,אני שמחה שאת מוצאת ענין באתר ובמתכונים שלי.זה כיף גדול.
      לגבי טוסטר,תנהגי כמו שאת נוהגת בדרך כלל באפיה. אם אפית בטוסטר בעבר,בטוח שאפשר להמשיך לאפות ובעיקר עוגות כמו זו . עוגה בחושה.
      לי אין טוסטר אבל לא פעם קראתי שכן מכינים בו עוגות.
      אז דרך צלחה ואשמח לשמוע ממך שוב אם תכיני.
      תודה ושבוע נפלא smile

    • לרחל, בהחלט אפשר לאפות בטוסטר אובן.
      זה מה שיש לי ואתו אני אופה הכול – את כל המטעמים של פירגה מעוגות ועד לפשטידות.
      תמונות של התוצרים אני מעלה בדרך כלל בפורום אוכל כשר.

      ולך, פירגה, המתכון נראה ממש מזמין.
      מתכוונת לנסות.
      ובכלל, מאז עוגת הקלמנטינות-קוקוס שלך שהיא מהממת בעיני ובעיני אחרים ביופיה ובטעמה,
      אני מתחברת לקלמנטינות (מנדרינות).
      יישר כוחך, יקירתי.

      • רותי מקסימה שכמותך,אני שמחה שאתם משלימים אותי.איזה יופי.
        האינפורמציה שלך חשובה גם לי מאד.
        תודה על המחמאות לקוקוס קלמנטינות ;) מנדרינות
        לילה טוב וחיבוק מכל הלב smile

  9. לזאת נולד נכד , זאת מספרת על טראומת השריפה בכרמל, לזאת התנור יצא מכלל פעילות, לזאת חסרים פרודוקטים מסויימים… ובין לבין יש מתכונים. מושלם!
    אני ממש ממש אוהבת לקרוא את המתכונים ואת התגובות לאחריהן. התגובות מוכיחות שמתכונים טובים
    וביתיים מחברים בין אנשים ומוציאים מהם אנושיות לבבית.

    שבוע טוב לפירגה ולכולכן באשר אתן.

    • טובה יקרה
      ערב טוב ,באמת כיף לנו כאן.
      גם אני למדה המון מהתגובות על כולכם. אתם פשוט אנשים נפלאים.אין לי מילים.
      תודה רבה smile

  10. שבוע טוב לך פירגה. אפיתי את המאפינס ביום שישי.היו אצלי חברים והם מאוד התרשמו מהטעם והיופי .אני אפיתי בדיוק לפי המתקון שלך .המון תודה.

    • אריה בקר טוב
      כיף שפינקת את החברים במטעמים שהכנת. כל הכבוד.
      תודה שהגבת ושיתפת אותי smile

  11. כמה זמן בתנור ובאיזו טמפרטורה…

    ניסית להכין את זה בתור עוגה ולא בתור מאפינס? :lol:

    • חום 175 עד שמוכן לבדוק החל מ-25-30 דקות.
      תמיד אני מחליפה בין מאפינס ועוגות בחושות ואין בעיה. smile

  12. האם אפשר להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק במקום תבניות מאפינס?
    תודה לאה קליין

  13. הי פירגה ערב טוב !

    האם לקלף את התפוחים ?
    ולא נורא אם אשים מיץ תפוזים נכון ? :?

  14. הנה אני מקיימת

    הכנתי את המפינס כעוגה (מפאת קוצר זמן ) במקום תפוחים שמתי תותים ופירות יער

    ושוקולד צ'יפס התוצאה : כמו שחברתי אמרה גן עדן !!!!!!!!!!!

    תודה פריגה וחודש טוב :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • פינצית תודה אלופה smile תמשיכי להכין ולהאשיר ;) (אושר) אותי בתגובות כאלה נפלאות smile
      תודה smile

  15. שלום פיגה
    האם ניתן להמיר את הליקר ליין מתוק? אין לי ליקר.. ומה עם חמוציות במקום הצימוקים?
    תודה
    יונה

להגיב על יונה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *