d793d795d791d793d791d7a0d799d79d d791d7a6d799d7a4d795d799 d7a9d795d7a7d795d79cd793 800x600 - קינוח דובדבנים חלבי בציפוי שוקולד חם או קר

קינוח דובדבנים חלבי בציפוי שוקולד חם או קר

בציפוי שוקולד 800x600 - קינוח דובדבנים חלבי בציפוי שוקולד חם או קר

כמה פשוט,קליל וממכר

שמים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה 5%
100עד גרם אבקת סוכר (אפשר לשים רק 50 גרם ולטעום אם מספיק מתוק)
שקית אינסטנט פודינג וניל
צנצנת דובדבנים חמוצים =  680 גרם
מסננים את המיץ (אין צורך במיץ במתכון הזה)
משתמשים רק בפרי. את המיץ אפשר לנצל למרק פירות.

חשוב:שימו לב שכל החרצנים הוצאו.

מערבלים ה כ ל ביחד ויוצקים לתבנית אינגליש קייק או תבניות/כוסות אישיות
אפשר למלא קופסה גלידה ריקה (של בערך קילו) ולהוציא כדורים עם הכף שמוציאה כדורי גלידה.
לשמור בפריזר
להוציא 20 דקות לפני ההגשה.

ציפוי קר או חם:
להכין גנאש או רוטב שוקולד מריר או סירופ שוקולד קנוי ולצפות בנדיבות.

לפני ההגשה מבשלים בסיר קטן רוטב שוקולדי חם:

200 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו
1/2 כוס ליקר אמרטו
2 כפיות תמצית שקדים לטעם שקדים – לא חובה
מערבבים את השוקולד המומס עם הליקר והתמצית שקדים
בוחשים היטב.
אפשר להגיש את הרוטב בנפרד לגלידה וכל אחד ישים לבד.
תהנו.

24 תגובות על “קינוח דובדבנים חלבי בציפוי שוקולד חם או קר

  1. הי, פירגה
    מתכון נפלא לבנות שלי…
    יש לי בקשה קטנה אליך, כיוון שאת מאוד יצירתית, אנא ממך, תמצאי לי רעיון תחליפי לגלידת יוגורט להכנה ביתית (זו שקונים ב-20 ש"ח לגביע קטן עם כל התוספות האלה) הן אוהבות את זה יותר מגלידה רגילה (בגלל התוספות כמובן) וזה יקר! תודה…

  2. נראה מעולה.
    את חושבת שעל אותו עקרון אפשר לעשות גלידה עם פירות אחרים?
    להחליף את הדובדבנים באפרסק, שזיף, ענבים וכו'?
    כי אם כן – מצאת לי מתכון אולטימטיבי לגלידה ביתית :lol:

  3. שלום פירגה אני יודעת שאת מלכת החלבי אבל אולי אולי תוכלי להמיר לי את הגיבה למשהו פרווה smile
    תודה נראה מעולה

    • תנסי להכין בלי גבינה ועם סויה.
      יש המון מתכוני קינוח פרווה באתר. :lol:

  4. WOW נראה מעולה חבל על הזמן, נכנס לרשימת הדברים שחייבת לנסות לפחות פעם אחת…. :lol:

  5. היי פירגה,
    מה קורה לדובדבנים? הם נשארים חתיכות? או שצריך לרסק אותם באיזשהו שלב? (לא נראה לי שהם יתרסקו במיקסר).
    תודה!

  6. ערב מימונה היה אצלי בבית וכמובן שהכנתי מתוקים וקינוחים אישיים וביניהם היה המוס הזה וכמובן מוס סילאן וחלבה היה מוצלח מאוד תודה על כל המתכונים הטובים והקלים שלך

    • ורד תודה מתוקה
      אשמח שאת התגובות תכתבי במתכונים שהכנת שכולם יראו. תודה לך.
      את משמחת אותי מאד ואני מאחלת לך בהצלחה והנאה בכל מה שתכיני smile

  7. היי פירגה
    חזרתי לעדכן,
    לאחר שהכנתי את מעדן הדובדבנים הקפוא ,ויצא ממש טעים .
    אני יצקתי את התערובת לתבניות סיליקון ,של מאפינס,
    כך שהם קיבלו את הצורה של המאפינס.
    טעים ומרענן בהחלט מומלץ.
    אהבנו !!!
    פירגה יקרה,יופי של קינוח.
    יישר כוח על ההמצאה הקלילה והמרעננת לימים החמים.

    המשך שבוע נפלא,
    דניאל.

    • דניאל הי,
      עדכון כלבבי.
      אכין לחג כמובן,כי זה נפלא ומיוחד.
      תודה רבה smile

להגיב על lini לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *