dscf4186 - שניצל פלפלים ממולאים בגבינות

שניצל פלפלים ממולאים בגבינות

DSCF4185 - שניצל פלפלים ממולאים בגבינות

שניצל הפתעה.

את הרעיון למתכון הביאו הילדים שלי אחרי טעימה במסעדה ואני חוקרת, לא מוותרת ויוצרת את המתכון בבית.

 

מצרכים ל-5:
פלפלים גמבות בשרניים ועבים
200 גרם גבינה חמד או סוג בולגרית לטעמכם.
150 גרם גבינה צהובה מגוררת איזו שאתם אוהבים.
ביצה
מלח,פלפל מוסיפים בעדינות (תלוי בסוג הגבינות)- לא לפגום בטעם הגבינות

אופן הכנה:
קולים את הפלפלים. מכניסים אותם חמים מאד לשקית ניילון כדי שיזיעו . מסירים קליפה ,גבעול ומנקים גרעינים.
מכינים את המלית בקערה ומערבבים טועמים ומשפרים.
ממלאים לפחות 2 כפות מלית בכל פלפל וסוגרים.
מגלגלים בעדינות בתוך קערת קמח.
מכינים צלחת עם ביצה וצלחת עם פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם
טובלים את הפלפלים הממולאים בביצה ואחר כך בפירורים ומטגנים קודם על ה"תפר" כדי שלא ייפתחו.

"טיפים"
אפשר להכין כמה שעות לפני ולחמם לפני ההגשה.
מתאים לכל צבע פלפל שאתם מעדיפים.DSCF4192 - שניצל פלפלים ממולאים בגבינות
תהנו

19 תגובות על “שניצל פלפלים ממולאים בגבינות

    • פירגה היקרה שבת ברוכה,

      היום קניתי מבחר גדול של פלפלים מכל מיני סוגים וצבעים במחיר מצחיק של 1.9 ש' כן כבר למדתי שעדיף תמיד לקנות לקראת סוף היום.

      ישר חשבתי גמבות בתחמיץ,פלפלים ממולאים ….ורגע נורא בא לי פלפלים במילוי ואין לי מתכון sad מה עושים ? תמיד פירגה היקרה את מצילה לי את המצב :P
      פשוט אין כמוך כל מתכון יוצא מוצלח אני כבר נגשת למטבח ומאחלת לך אשה יקרה שבת ברוכה בבריאות , שלווה וכל הטוב שאפשר לאחל לך ולמשפחתך.

      שבת שלום !

      • יקירתי סיגל,

        בצד שמאל יש קטגוריה שנקראת: ממולאים. באות מ'

        יש שם מכל הסוגים. המבחר ענק.

        תבחרי ותכיני שתהנו smile

  1. אני גם עושה אותם .גם עם פלפל אדום ארוכים, שוקה. ולא מטגנת שמה בתבנית ומעל שופכת ביצה.
    זה מתכון בולגרי. smile sad

    תודה פירגה על כל המתכונים הנפלאים :lol: :cool:

  2. איזה מתכון מדהים בדיוק חיפשתי מתכון לגבינות ואני רואה את המתכון והוא ממש מגרה ;)
    אז אני הולכת לבשל
    תודה פירגה :P

  3. היי פירגהף,
    אם לא ברור לי הפלפלים הקלויים נשארים שלמים לאחר הקילוף ,
    או שממלאים אותם לאחר שחוצים אותם ?

  4. היי פירגה,
    האם את הפלפלים הקלויים צריך למלא כשהם קלויים ושלמים ?
    .
    או שצריך לחצות אותם ל-2 ,ורק אז להכניס מלית ?

להגיב על דניאל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *