d7a2d795d792d7aa d792d791d799d7a0d794 d79cd79cd790 d7a1d795d79bd7a8 - עוגת גבינה רכה ועדינה - עם תחליף סוכר

עוגת גבינה רכה ועדינה – עם תחליף סוכר

d7a2d795d792d7aa d792d791d799d7a0d794 d79cd79cd790 d7a1d795d79bd7a81 1 - עוגת גבינה רכה ועדינה - עם תחליף סוכר

עוגת עוגת גבינה נהדרת יפה וטעימה ותמיד תמיד מצליחה.

להלן המצרכים :
תבנית עגולה משומנת מספר 26

בזמן האפיה העוגה גבוהה מאד .
אחרי הקירור-העוגה צונחת לגובה התבנית ועדיין מרשימה.
לא חיממתי את התנור מראש.
מכניסים את העוגה לתנור בחום 175 מעלות—–ופותחים דלת אחרי 50 דקות בדיוק. מ ק ר ר י ם .
כשהעוגה קרה, מכניסים למקרר.
( אם העוגה משחימה לפני הזמן אפשר להניח ניר כסף בצורה רפויה ולהמשיך לאפות)
העוגה טעימה מאד גם בלי הקרם.

המצרכים:

750 גרם עד קילו גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת חמוצה 9%
6 ביצים מופרדות
כוס ורבע "כמו סוכר"
2 כפות קורנפלור (גדושות)
3 כפות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה (שלמה)
וניל לטעמכם
קליפה מגוררת מחצי לימון – מי שאוהב את הטעם הלימוני
קורט מלח קטנטן להקצפת החלבונים
אופן הכנה:
מקציפים חלבונים ומוסיפים קורט קטנטן של מלח.
מוסיפים "כמו סוכר" ומקציפים לקצף יציב ולא קשה מדי
מערבבים בקערה שניה את כל החומרים כולל החלמונים
מערבבים הכל בתנועות קיפול ויוצקים לתבנית

ציפוי לעוגה להכנה במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה

שקית אינסטנט פודינג וניל דיאט
כוס חלב רזה
3 כפות גבינה לבנה 5%
לערבל הכל ביחד לטעום על קצה הזרת ולהמתיק עם שקית סוכרה דיאט או 2 כפיות כמו סוכר
לצפות את העוגה ולקשט.
תהנו
מי שרוצה להכין עוגה מהאתר של שומרי משקל ויש עליה דיון לא קטן בתגובות,מוזמן.

24 תגובות על “עוגת גבינה רכה ועדינה – עם תחליף סוכר

  1. היי פירגה,
    רציתי לדעת אם יש לך מתכון לעוגת גבינה קרה ללא סוכר וללא שמנת מתוקה לחולה סוכרת?
    תודה, מירי (:

  2. ברכות על האתר החדש, בהצלחה ויישר כח על המתכונים הנפלאים שאת מביאה לנו,
    חג שבועות שמח!!! smile

    • מירי יקרה
      תודה על הפירגון והברכות. smile
      בינתיים יש את העוגות בקטגוריה בלי סוכר.
      כנסי ותתרשמי.
      לא בטוחה לגבי השמנת.נראה לי שעדיין אין כזו עוגה. יש אחרות.
      smile

  3. בוקר טוב וחג שמח

    ראשית ברכות על האתר הנוח והכיפי לשימוש.
    (אצלי במועדפים). מאחר ובעלי ואימי סוכרתיים , אצלנו העוגה הזו חוגגת ובכל
    פעם אני מקבלת עליה רק מחמאות.

    אז חג שמח
    ותודה. smile :lol:

    • אתי בקר אור חמודה
      גם אצלינו מנצחת.לא מאמינים שהיא נטולת סוכר.
      בריאות ושתמיד יהיה טעים smile

  4. ראיתי ויופי ויש עוד תמונה של העוגה בהגשה
    תקחי גם אותה בשמחה .
    תודה רבה לך .

    • בכיף,עכשיו כשלמדתי שאפשר לשים תמונות גדולות אני מתלהבת ולאט לאט מחליפה את כל התמונות שבאתר לגדולות.זה מרשים מאד.
      אשים את התמונה בהגשה.היא נפלאה. תודה תודה. smile

  5. האם תוכלי לאמר לי כמה כמות סוכר בשקיות או בנוזל של סוכראדיאט יש צורך להוסיף במקום כמו סוכר?
    תודה

  6. בוקר טוב,
    רוצה להכין את העוגה. מבקשת לברר כמה זמן צריך לחכות בין האפיה להוספת הציפוי? האם מכניסים למקרר או למקפיא?
    תודה ויום טוב,

  7. הכנתי את העוגה והיא smile מעולה smile מעולה :lol: . שאלה האם אפשר לוותר בפעם הבאה על הקמח ואבקת האפיה ולהשאיר רק את הקורנפולור. אני נמצאת כרגע בתפריט ללא סוכר,פחמימות.

  8. הכנתי את העוגה ללא לימון, התגובות היו שהיא מאד רכה וטעימה אולם חמוצה (השתמשתי בסוכרלוז 15 מ"ל כתחליף לכוס ורבע של כמו סוכר) ולא הוספתי את החלק העליון. האם נראה לך שעם תוספת הקרם מלמעלה התוצאה תהיה יותר מתוקה?

  9. שלום פירגה. מתאים פה הציפוי של השמנת חמוצה? יש לי במקרר ואני רוצה להשתמש בה לפני שפג התוקף שלה. אם כן, איך עושים? תודה!

    • מורן,בד"כ ממתיקים את השמנת ומורחים על העוגה.
      אפשר להכניס לתנור חם לכמה דקות לפני תום האפייה.
      בהצלחה smile

  10. מה זה אומר "כמו סוכר"?
    הכוונה לכל סוגי תחליפי הסוכר?
    כמו סוכרלוז?
    איך יודעים לכמה להמיר כל פעם?

    • הי שרי,
      בקר אור לך,
      במתכון הזה צריך להקציף ולכן מתאים רק כמו סוכר ששווה ערכו לכמות הסוכר הרגילה (כוס לכוס).
      במתכונים אחרים כמות הסוכר שווה לכמות שרשומה על כל תחליף ותחליף.
      שום תחליף לא מקציף למעט כמו סוכר שעושה עבודה טובה.
      חפשי בסופר תחליף שנקרא……כמו סוכר.
      בהצלחה smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *