d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d7a4d798d799d7a0d794 - פשטידת ברוקולי בפטה וקשקבל

פשטידת ברוקולי בפטה וקשקבל

d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d7a4d798d799d7a0d7941 1 - פשטידת ברוקולי בפטה וקשקבל

 

השם פטינה בצבץ אלי ממקרר הגבינות שקונים במשקל,בסופר. נאמר לי שזו לא גבינה אמיתית אבל למי זה אכפת כשהגבינה כל כך טעימה. נדלקנו עליה. והפשטידה הזו? תאווה.

המצרכים:
קילו ברוקולי מבושל וחתוך גס
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קמח תופח
2 בצלים קצוצים מוזהבים בחלק מהשמן שבמתכון
4 ביצים שלמות
200 גרם גבינה "פטינה" מגוררת – כמובן ניתן להמרה בגבינת פטה
200 גרם גבינה קשקבל או "פרומעז"
פלפל שחור , מלח, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת מספר 24 או 26 שפיזרתי עליה פירורי לחם
מפזרים מעל לפשטידה פפריקה אדומה לצבע ומעט גרודת גבינה צהובה
אופים כ-40 דקות בחום 175.
תהנו

4 תגובות על “פשטידת ברוקולי בפטה וקשקבל

  1. ערב טוב פירגה,
    היום הכנתי את פשטידת הברוקולי שיצאה נפלאה ! laugh
    מכיוון שאני לא נמצאת בישראל ואין לי פטינה.. השתמשתי בפטה (דיאטטית של שומרי משקל) + גבינה לבנה (של שומרי משקל) זה מה שמוכרים בסופר המקומי laugh . כמו כן שילבתי עם הברוקולי בטטה
    ותפוח אדמה שהרתחתי והפכתי לפירה . + שתי ביצים , 2 בצלים מטוגנים, קמח תופח ותבלינים…
    מעל קישטתי ( לפי המלצתך ) בפפריקה אדומה וחתיכות גבינה צהובה ( של שומרי משקל) .
    בעלי מבסוט מאוד, הוא מגיע אחרי יום עבודה וכל מה שנשאר לו לעשות זה לטעום ולהתענג. ;)
    פירגה, כבר המלצתי על אתרך לכל חברותיי, תבורכי על כל המתכונים הטעימים והפשוטים להכנה.
    שנה טובה לכולם smile וכמובן ציון חמש .

    • מאיה יקרה בקר אור
      אין עליך,משהו…..כיף שנהניתם. תודה גם לבעל ;)
      תודה שהמלצת לחברותייך על האתר. מקווה שיהנו כמוני וכמוך smile
      גמר חתימה טובה smile

  2. פירגה יקרה,
    אין לי קמח תופח, כמה צריך להוסיף א.אפיה?
    תודה וחג שמח, שרי

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *