d7a7d7a0d79cd795d7a0d799 d792d791d799d7a0d794 - קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרם

קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרם

 

d7a7d7a0d79cd795d7a0d799 d792d791d799d7a0d794 1 - קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרםקנלוני ניתן למלא בירקות,תרד,גבינות,טונה,בשר,כבד,פטריות,
תירס ועוד.
לשלב בין המצרכים ולגוון כל אחד וטעמו.
אני הכנתי לי קנלוני לטעמי.

קונים חבילה צינורות קנלוני פסטה מוכנות למילוי

מצרכים למלית 8 צינורות קנלוני:

2 בצלים
2 קופסאות טונה סחוטה מהשמן
150 גרם פטריות פרוסות
כף קטשופ
מלח,פלפל שחור
מטגנים את הבצלים מזהיבים ומוסיפים את הפטריות.
מטגנים ביחד כמה דקות בבחישה ומוסיפים תיבול.
מוסיפים 50 גרם גבינה מלוחה עדינה מגוררת גס
מוסיפים את יתר המרכיבים
בוחשים טועמים ומשפרים טעם
דוחסים את המלית בעזרת הבוהן(אני עובדת עם הידיים)
מניחים בתבנית קטנה שתכיל את הקנלוני כולם בשורה אחת

לצקת מיכל שמנת מתוקה שחוממה קלות עם כף חמאה ומלח
לצפות בגבינה צהובה מגוררת
לכסות בניר כסף להפריד בעזרת קיסמים שניר הכסף לא יבוא במגע עם הגבינה ולאפות כשעה
להוריד ניר לאפות עוד כ-10 דקות להקרמה ולהגיש מיד.

תהנו

12 תגובות על “קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרם

  1. יש מתכון לקנלוני עם גבינות ברוטב עגבניות (אפשר גם מוקרם-לא חובה)?

    • שושי הי

      קנלוני גבינות מוקרם ברוטב אדום:

      מלית גבינות:
      חבילה קנלוני
      בצל קצוץ מטוגן ב-2 כפות שמן-מוזהב – אם לא מטוגן ובא לך תכיני עם בצל ירוק
      לשים בקערה את הבצל +
      גבינה "טוב – טעם" 250 גרם
      150 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג
      100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
      1/2 גביע שמנת חמוצה או קוטג'
      מלח אחרי טעימה אולי לא צריך

      לערבב ולמלא את הקנלוני

      רוטב:
      לטגן בצל ולהזהיב
      להוסיף 3 שיני שום כתושות ולטגן ביחד
      להוסיף:
      קופסה עגבניות מרוסקות –800 גרם
      קופסה קטנה רסק עגבניות
      לפחות 3 כוסות מים
      מלח
      כף סילאן או סוכר חום
      פלפל שחור
      טימין
      אורגנו
      אגוז מוסקט
      להרתיח פעם אחת ולסגור להבה.לטעום ולשבח טעמים.
      אפשר להוסיף עוד כוס מים.

      להניח צפוף בתבנית את הקנלוני
      לכסות ברוטב ולצפות בניר כסף

      לאפות בחום 175 למשך 30 דקות
      לפני הארוחה להסיר ניר כסף
      לצפות את הקנלוני בגבינה צהובה מגוררת, כמות בערך כוס וחצי
      לאפות מספר דקות עד שהגבינה תימס ולהגיש מיד
      כמובן שאפשר ללא הקרמה.
      תהנו

      • פירגה שבוע טוב,

        למה את לא מוסיפה את המתכון הזה בקטגוריה של הקנלוני כמתכון בפני עצמו?

        הוא נשמע מעולה וחבל שיתפספס….. ;)

  2. בוקר טוב פירגה חביבה smile
    שאלה לי אלייך :oops: [קונים חבילה צינורות קנלוני פסטה מוכנות למילוי] השאלה היא למלא בלי להרתיח אותם במים חמים לפני ?
    תמיד חלמתי להכין את קנלוני פסטה ולא ידעתי איך,
    שנה טובה וגמר חתימה טובה smile

  3. שלום פירגה נראה לי קנלוני לטעמי.
    מה המרקם של השמנת והחמאה? לא כל כך ברור בתמונה.
    זה מתגבש לפשטידה אחת או שהקנלוני מוציאים אחד אחד?

    אולי אשאל אחרת יש אפשרות לשפוך רוטב שייאחד בין הקנלונים
    אני מכירה 2 ביצים עם 1/2 כוס חלב ווכוס שמנת

    זה יתאים?

  4. תודה
    אבל לא הבנתי כל כך איזה מרקם יש לשמנת מתוקה?
    האם הרוטב שאת הצעת מגבש את הכל ליחידה אחת?

    יום מקסים
    ורד

    • השמנת זה רק רוטב זה לא מגבש.
      את הקנלוני מגישים בבודדים או זוגיים.

להגיב על ורד לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *