d797d799d7aad795d79bd799d795d7aa d792d791d799d7a0d794 d795d7a9d795d79ed7a9d795d79d7 - חיתוכיות שומשום וגבינה (מלוח)

חיתוכיות שומשום וגבינה (מלוח)

d797d799d7aad795d79bd799d795d7aa d792d791d799d7a0d794 d795d7a9d795d79ed7a9d795d79d7 - חיתוכיות שומשום וגבינה (מלוח)

נפלאות.

מעודף גבינות עמק וטל העמק הכנתי את החיתוכיות המעולות האלה.
אם יש לכם שאריות של גבינות צהובות, לכו על זה .

מצרכים בקערה:
200 גרם מרגרינה/חמאה ר כ ה
מיכל ביו יוגורט
300 גרם גבינה צהובה מכל סוג אפשר מעורב – מפוררת גס
(אני שמה את הגבינות בפריזר וכשהן קפואות למחצה אני מפוררת אותן עם קמח לתוך הקערה)
מלח לטעם לא הרבה….
2 כוסות קמח בדרך כלל לא צריך להוסיף קמח הבצק דביק וזה בסדר.
שקית אבקת אפיה
מכניסים למיקסר עם וו הלישה ומעבדים לבצק דביק (לא חייבים מיקסר)

מחלקים ל-2
שמים מעט שמן על השיש ומגלגלים ל-2 רולדות/נקניקים שמנים

אורך הרולדה/נקניק 28 ס"מ והרוחב 5 ס"מ.

צריך להדק היטב את הרולדות תוך גילגול גם מ-2 הדפנות.ככל שיהודק יותר יצא יותר טוב.

מעבירים לתבנית אפיה מצופה בניר אפיה

מפזרים הרבה שומשום
אופים כ-30 דקות או עד שזהוב חומי.
מקררים ופורסים לחיתוכיות
שומרים בפריזר ומחממים בטוסטר/תנור לפני ההגשה.
תהנו

24 תגובות על “חיתוכיות שומשום וגבינה (מלוח)

  1. פירגה יקרה
    זה פשוט מ-ע-ד-ן :!: :!:
    אפיתי היום ועכשיו חתחתי לפרוסות וטעמתי ו – וואווווווווווו
    מזל שהעוזרת במטבח ואני לא יכולה להיכנס ולהמשיך לטעום..

    (אגב הילדים שנהנו מהסהרונים בשבועות הם ילדי המשפחה המורחבת, לי עוד אין…)

    שיהיה לך יום נפלא
    וויני

    • ויני, נפלא ושוב תודה גדולה.
      תמשיכי לטעום ולהנות. אני אישית "מתה" עליהם כשליד כוס קפה מהביל וטעים.
      יום נפלא גם לך :lol:

  2. פירגה מתוקתי,

    הכנו את הטעים הזה שבוע שעבר…. והילדים לא הפסיקו לזלול…

    תודה רבה על מתכון אחד מיני רבים נפלאים, טעימים, ומקסימים היוצאים תחת ידייך….

    אוהבים,

    ליאתי ומשפחתה שנהנית ממטעמייך.

    :lol:

    • ליאתי מקסימה
      תודה רבה רבה רבה
      איזה עונג וכיף שהצליח לך והמחמאות שבאות מהלב.
      smile נשיקות

  3. פירגה אהובתי,

    מזה חודשיים המעדן הזה מככב בכל יום שבת על שולחננו. הילדים כ"כ מחכים לשבת על מנת שאכין להם את המעדן הזה… אז יש לך המוני תודה רבה מילדיי, מבעלי היקר וממני כמובן… את פשוטה מדהימה. אמממממממממממ זה באמת טעים, אי אפשר להפסיק לאכול….

    ליאתי smile

    • ליאתי תודה חמודה
      חיתוכיות השומשום האלה גם הפתיעו אותי. באמת יצא לי משהו מיוחד וטעים ואני מאד שמחה שגם אצלכם מתלהבים ממנו.נהדר smile

  4. פירגה יקרה,

    עוד אחד מהמתכונים הקלים כל כך להכנה וטעימים מאד מאד. יצא מצוין מהקפאה, כולם טרפו.

    לכל אירוח שיש לי אני נכנסת קודם כל לאתר שלך והוא אף פעם לא מאכזב.

    :lol: :lol: :lol: :lol:

    • ריקי יקרה
      תודה על העדכון והשיתוף על ההצלחה לחיתוכיות השומשום וגבינה (מלוח)
      תהנו והמשך יום מקסים smile

  5. הי פירגה שבוע טוב,

    ניראה מעולה ובא לי להכין- אפשר במקום יוגורט ביו לשים שמנת חמוצה או אשל?

  6. שבוע טוב,

    מקודם יצאו מהתנור…. טעים לאללה…..

    אחכה שיתקרר ואקפיא….

    תודה רבה ויום מקסים

    • מעולה שחר יקרה
      כשאת מקפיאה תפרידי בין השכבות בניר פרגמנט שלא יידבקו.
      תהנו ואיזה יופי שעדכנת אותי smile
      חיבוקים :lol:

  7. אהלן!!
    נשמע לי מתכון מעולה לשבועות, אך לא הבנתי את כל עניין גלגול הרולדות…
    אפשר הסבר?

    • נקניקים ;) :lol: יותר ברור? לחלק את הבצק שמכיל כבר את כל המצרכים ל-2 ולגלגל כל חלק לנקניק במידות שרשום.
      חובה תוך כדי גילגול להדק היטב . גם מ-2 הצדדים ככל שיהיה מהודק יותר יצא יותר טוב.
      בהצלחה ותהני.
      smile

  8. מדהים!מדהים!מדהים!
    הכנתי שתי רולדות ואבא שלי אכל רולדה שלמה בעצמו-בפעם אחת!! חחחח…את גדולה פירגה

  9. הי פירגה
    זה נראה מעולה אך רציתי לשאול בתמונה זה נראה כאילו אפית בתבנית עגולה ולא נראה כמו רולדה.
    תודה

  10. פירגה, אפשר להקפיא למשך 3 חודשים? או שהגזמתי? אני מחפשת מתכונים להכין מראש ולהקפיא ללידה..

    • ענבל,בהקפאות אני ממש לא טובה,אני לא נוהגת להקפיא.
      מאחלת לך מזל טוב ולידה קלה :lol: :lol:

  11. הכנתי כבר כמה פעמים! טעים מאוד מאוד!!! הפעם הוספתי 2 כפות זעתר! יצא נחמד מאוד, גם הטעם וגם המראה! תודה רבה, פירגה יקרה!!

    • הי רוזה,
      עם זעתר עוד לא הכנתי. חהחהחהחהחה. נועז מדי בשבילי.
      תהנו מהעוגיות בכל מצב.
      לבריאות smile

      smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *