d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d7a7d795d798d792 - לחמניות קוטג' ועוד....

לחמניות קוטג' ועוד….

 

d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d7a7d795d798d792 - לחמניות קוטג' ועוד....
שמים בקערה:
2 מיכלי קוטג'
200 גרם גבינה צהובה קשקבל או אחרת מגוררת
250 גרם גבינה בולגרית (מהסוג הקשה יותר)
3/4 כוס שמן קנולה
2 ביצים
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
מלח מוסיפים רק אחרי טעימה הגבינות די מלוחות
אפשר להוסיף מעט שמיר קצוץ או בצל ירוק
ללוש תוך כדי הוספת קמח לבצק קצת דביק. ידיים לחות.
קורצים עיגולים גדולים בגודל קלמנטינה וטובלים בשומשום
מניחים על ניר אפיה במרווחים
אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות כ-25 דקות
צבע המאפה כמו בתמונה לא שחום.
ניתן להקפאה.
אחרי חימום מחודש הלחמניות מקבלות את הצבע המתאים זהוב חומי
תהנו
אלה הלחמניות שהכינה חברה שלי בפייסבוק:

41 תגובות על “לחמניות קוטג' ועוד….

  1. ערב טוב פירגה

    זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם
    קלי קלות וזה פשוט נטרף.
    אני חייבת להקפיא חצי כדי שהמשפחה המורחבת תהנה גם.

    תודה רבה על עוד מתכון פשוט ונהדר smile

  2. פירגה היקרה מאוד. היום פעם ראשונה שהתוודעתי לאתר שלך והכל בזכות גיסתי הנהדרת ששלחה לי קישור אליך. אני פשוט נפעמת מהאתר שלך. חיפשתי משהו כייפי לארוחת הערב עם הילדים (קצת לגוון, גם להם מגיע) והכנתי את לחמניות הקוטג' יחד איתם. היתה חוויה מדהימה. קודם כל זה ממש קל. הגדולה בחשה את העיסה, ואחר כך כולם צרו כדורים וגילגלו בתוך השומשום והניחו על המגש. כיף של יצירה מומלץ ביותר. לא היה לי מספיק קוטג', אז החלפתי בגבינה לבנה וגבינה צהובה מפוררת, טעמים שילדים אוהבים. הלחמניות יצאו כל כך מדהים שהם פשוט טרפו אותן. הבעל היקר שלי חזר מהעבודה וחיסל איזו חצי תבנית ושיבח את הלחמניות. בקיצור, תודה ענקית שיש לך כזה אתר ואמשיך לנסות דברים שכבר לפי התמונות ממש נראים טוב. :lol:

    • נורית יקירה בקר אור
      איך ריגשת אותי על הבקר smile תודה לגיסתך וכיף ועונג לי שהצטרפת לאתר שלנו.
      בהחלט מגיע לילדים גיוון ושיתוף.זה כל הכיף .
      יש את הקטגוריה : אוכל שילדים אוהבים ושם יש מגוון גדול של רעיונות מה ניתן להכין להם ואיתם.
      לאט לאט תכירי את כל הקטגוריות . אני אשמח לשמוע מדי פעם מה הכנת ותגובות שלך ושל בני ביתך.
      שיהיה לך יום נהדר smile
      חיבוק.

  3. טוב, זה כנראה יהפך למתכון הזה שכל הזמן עושים. בפעם הראשונה הן פשוט נחטפו ומייד התחילה להיות דרישה לעוד ועוד. לגבי הענין ההקפאה….נראה לך שהלחמניות בכלל מגיעות לזה?!?!? ;) ;) ;)
    חיבוק

    • נורית בקר אור
      שימחת אותי עם התגובה ללחמניות הקוטג'.
      צחקתי כשכתבת שלא מגיעות להקפאה.חהחהחהחה.
      תהנו ויום נפלא smile

  4. פירגה יקרה: smile
    הכנתי את הלחמניות משאריות של גבינות שהיו לי במקרר- יצא מעולה!
    עשיתי חצי כמות ויצאו לי 9 לחמניות בינוניות גדולות.
    כנראה שהחסרתי איזה 2 כפות קמח, כי הן השתטחו באפיה ויצאו קצת כמו פיתות שמנמנות ( או לחמניות שטוחות), laugh אבל הן טעימות ויפות!
    אגב, שומשום לא היה לי, אז זריתי עליהן, מלמעלה טיפה מלח גס, ועל 3 הוספתי זעתר- לראות איך יהיה…
    אני בטוחה שיהיה טעים :lol:
    תודה!

    • קרסניצקה יקרה
      הכי הכי הכי טוב ומומלץ להכין את הלחמניות בתבניות מאפינס וכך הן שומרות על צורה עגולה ויפה.
      תהנו,הם מצויינות וטעימות להפליא. אפשר לבצוע ולמרוח בממרחים.יאמי ;)

  5. היי פירגה,
    הבטחתי דיווח… במילה אחת- וואוו,
    ממש מזכיר את הלחמניות בבתי מלון חמישה כוכבים.. מחכה כבר לארוחת בוקר מחר לחמם אותן,
    נהדרות!!!
    (למרות ששמתי את התנור על חימום ולא על אפייה- טעויות של טירוניות, כבר כתבתי לך שרק לאחרונה התחלתי לבשל- יצאו קצת נמוכות- אך עדיין הטעם מדהים).

    • ציפי,שוב תודה יקירתי
      אני תמיד ממליצה להכין לחמניות גבינה בתבניות מאפינס.כך יצאו גבוהות ויפהפיות.
      שמחה כל כך שאהבתם וההשוואה ללחמניות של בית מלון,היא די מחמיאה לי.
      תודה smile

  6. שלום פירגה!
    תודה על המתכון המקסים!
    הכנתי את הלחמניות עם הבייבי בן השנתיים ..היה מלוכלך מאוד אבל כיף!
    יש לי שאלה – אחרי הכנסת כל החומרים התערובת עדיין היתה מימית מידי והוספתי בערך
    כוס קמח נוספת (כל פעם הוספתי קצת לראות מה יוצא)
    האם זה אמור להיות כך? כמו כן, הלחמניות לא התרוממות אלא הפכו לפיתות וגם בתבנית המאפינס
    לא התרוממו יותר מידי… האם הוספת הקמח היתה הסיבה לכך?
    אשמח מאוד לאיזה טיפ שישפר את ההכנה בפעם הבאה…..
    המון תודה!

    • עינת הי, תודה חמודה.
      הבצק כפי שכתוב יוצא דביק ואפשר ליצור כדורים רק עם ידיים רטובות.
      האם כך הכנת? תמיד רצוי לחמניות בלי שמרים להכין בתבניות מאפינס לשמור על צורה נאה.
      בהצלחה smile

  7. וואו! מתכון נהדר! הכנתי לארוחת ערב והגיעו אורחים וכולם כ"כ התלהבו!
    והבן שלי בן השנתיים מאוד נהנה להכין את זהsmile
    מתכון מצוין! נהנו מאוד!
    תודה רבה!

  8. הי פירגה!
    לא התייאשתי והכנתי שוב את הלחמניות, עם הבצק הדביק והכל…
    גם שמתי הכל בתבניות מאפינס ..ובאמת-הלחמניות יצאו מעולות!!!
    ממש כולם התלהבו!
    המון תודה :lol:

    • עינת,אוהבת אותך על שהעזת והכנת שוב ב ד י ו ק לפי המתכון.
      חשוב לדייק ;) .
      תהנו מהלחמניות שהכנת,מגיע לך חיבוק ענק smile תודהההההההההה

  9. היי פירגה. שמעתי את שמך מאמא שלי, שמכינה הרבה ממתכונייך. חיפשתי מתכון ללחמניות קוטג' ושלך עלה בין הראשונים בחיפוש, אז שמחתי לנסות מתכון של מישהי שאפשר לסמוך עליה :P

    עשיתי עם הגבינות הקשות שהיו לי (פרמזן וטל העמק 9%) ויצא מעולה! ליקקו את האצבעות. הוספתי גם גרעיני חמניה ודלעת.

    תודה רבה! :lol:

    • לירז חמדתי תודה :lol: לאמא ותודה לך.
      תמשיכו להכין ולהנות מהמתכונים שבאתר.
      אשמח שתשתפו אותי בחווות דעתכם.תמיד.
      שלכם,פירגה smile

  10. הי פירגה
    רוצה להכין אבל אין לי בולגרית. יכולה להכין בלי? מה דעתך אם אוסיף קצת טבעות זיתים?
    תודה smile

    • שיר,בלי יחסר משהו.שימי עוד סוג גבינה לא רכה.
      זיתים נשמע טעים smile

    • הי שיר
      אני סוגרת את המחשב בהרגשה של נחת
      תודה חמודה smile תהנו מהלחמניות smile

  11. פירגה, הלחמניות יצאו סוף הדרך!
    הכנתי את המתכון עם הילדים, והבן שלי שלא אוהב גבינות לא חשב שהוא יטעם מהלחמניות בכלל.
    אחרי שיצא מהתנור כולם אכלו! גם סרבן הגבינות!
    תודה!

    • יונית ,תודה מקרב לב
      שימחת אותי שכולם נהנו ואהבו את הלחמניות
      המשך טעים לכולנו

      שנה טובה

  12. היי פירגה
    האם יש הבדל בטעם בין הבואיקוס לבין הלחמניות האלו?הבואיקוס שלך מצויינים אבל רציתי קצת לגוון

  13. היי פירגה
    האם לא צריך למרוח ביצה טרופה מעל הלחמניות ואז לשים שומשום?
    תודה מראש על עזרתך

  14. פירגה יקרה
    כמו תמיד,אחרי שאני מנסה מתכון שלך אני תמיד נכנסת להגיב.
    הכנתי את הלחמניות, אין אין עליהן!!! תבורכי!! הילדים טרפו,
    כלתי טרפה, גם ההורים שלה. הכנתי גם את הבואיקוס, אכנס
    למתכון כדי להגיב גם שם.
    תבורכי
    נשיקות,רותי

    • רותי,העונג לי להוסיף עוד מחמאה ללחמניות הטעימות.
      את נהדרת שאת מגיבה במתכון עצמו .אני מודה לך מאד.
      חיבוק והמשך יום נפלא.

  15. פירגה שלום,

    כיף לשוטט באתר שלך, למצוא מתכונים מעניינים וקלים להכנה וכיף לדעת – מהניסיון ומהתגובות של אחרים, שהתוצאה תהיה מצוינת.
    אני עומדת להכין ארוחת ברנאצ' ואשמח לקבל הערכה של מספר הלחמניות (בתבנית מאפינס ובלעדיה).
    תודה וחג שמח

    • הילה,אני מניחה שתצא לך תבנית מלאה לחמניות.
      המשך טעים ונפלא ואירוח מהנה.

  16. הכנתי מחצית מהכמות כי היה לי רק קוטג' אחד…. שכחתי לשיםגבינה צהובה ובכל זאת יצא מעולה!!!!!!!!!1
    בפעם הבאה להכפיל כמויות, קל וטעים ללא עבודה רבה. תודה :lol:

  17. הי פירגה
    תודה על מתכונים נפלאים.
    אני נמצאת בחו"ל ורציתי לדעת כמה גרם יש במיכל קוטג'
    תודה

  18. היייי,

    נשארה לי מלית גבינות מקיש אז הכנתי חצי מתכון. השתמשתי בקמח כוסמין מלא ותערובת של קוטג', פרמזן וטריו גבינות. אפיתי כ-20 דקות (אפילו פחות) בתבנית שקעים ויצא מ ע ו ל ה !!!

להגיב על רותי ב. לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *