e39675e9 20f4 49ea 8c9d 43c254e9d767 1 605x410 - בורקס בצק עלים במלית כבד

בורקס בצק עלים במלית כבד

 

e39675e9 20f4 49ea 8c9d 43c254e9d767 1 - בורקס בצק עלים במלית כבד

הכינה וצילמה:אילנית מנהלת פורום בישול חלבי
תודה אילנית.

החומרים וההכנה:
חבילה בצק עלים מגולגל מופשר
מרדדים על שיש מקומח. חותכים ריבועים או עיגולים.

הכנת המלית:

תחליה מכשירים את הכבד וצולים אותו על להבה גלויה. מטגנים 4 בצלים לא גדולים קצוצים עם חצי קילו כבד עוף נקי וחתוך קוביות.מתבלים במלח ופלפל שחור.
לקרר מעט ולהוריד לקערה.
באותה מחבת ללא הוספת שמן לטגן 1/2 כוס צנובר ולהזהיבם.
ניתן להוסיף קוביות ביצים קשות או כוס פטריות מטוגנות עם הכבד.
לערבב הכל ביחד.
למלא ולהדק את הקצוות.
להבריש ביצה טרופה מהולה במים ולפזר שומשום
לאפות בחום 170 מעלות עד שמוכן.
תהנו

16 תגובות על “בורקס בצק עלים במלית כבד

  1. אני הכנתי אותם ויצא מעולה

    בעלי טרף אותם, ומאוד אהב

    כשפתחנו את הכיסונים, הוספנו רוטב פיטריות (אפשר גם מרק פיטריות מוכן)

    יוצא טעים ביותר (מזכיר קתת את האוכל בחתונות)

    רחלי.ג.

    • רחלי,ואואואואואואואווו הכנת מתכון טעים במיוחד שאהוב מאד אצלינו במשפחה
      תודה על התגובה
      תודה לבעל
      חיבוקים smile

  2. אני מחפשת רוטב לבורקס בשר אבל לא רוטב פטריות יש משהו אחר שאפשר לעשות בבקשב

    • עינבל,חד פעמי ולא שאני ממליצה אבל רוטב צלי מוכן בשקיות הקטנות . להכין לפי הוראות היצרן ממש ממש לפני ההגשה ולצקת מעל.
      אם את מאלה שנוהגים לשמור רוטב מצלי שאת מבשלת,אז תטגני הרבה בצל,תוסיפי מהרוטב,תסמיכי אותו עם מעט קמח ותיבול מתאים.
      חתימה טובה smile

  3. ראשית המצכון נשמע מצויין ינוסה בקרוב…
    אני אוהבת להכין בורקסים ולהקפיא כך שתמיד יש בשלוף בורקס,
    איך יוצא הבורקס אחרי הקפאה?והאם עדיף להקפיא אפוי ואז לחמם בתנור או לפני אפיה ?
    אתר נפלא… :lol:

    • חנה תודה
      אני לא מקפיאה בצק עלים אחרי אפייה.
      מה גם שכבד לא מקפיאים בשום צורה. מכינים ומגישים מ י ד :P
      שבוע טוב smile

    • הי ותודה רבה smile
      לאחרונה אני מקבלת ממך המון הודעות מחמיאות אבל אין שם.יש סיבה? למה האנונימיות?

      • שלום פירגה.
        לא חשבתי שהשם משנה.
        אבל נראה לי שיש כמה אנונימים.
        אני נהנת כל רגע באתר שלך בין העבודה לימודים.

        • נויה יקרה
          אני מניחה שרק לי זה חשוב.
          זה נותן לי הרגשה של בית.
          תודה רבה והמשך הנאה :lol: משותפת

  4. היי פירגה אני מחפשת מילוי לבצק פילו שמטגנים כמו סיגרים כאלה וחשבתי על המילוי הזה כי אני נורא אוהבת כבד.. אפשר להוסיף חציל לדעתך??

להגיב על עינבל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *