
פצצה של טעם
5 תפוחים מקולפים חתוכים קטן מושרים כשעה ב3/4 כוס סוכר חום וכף קינמון
ולערבב מדי פעם
מסננים את הנוזלים
לי לא משנה איזה תפוחים.
לטורט
3 ביצים
1/4 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
הכנה:
להקציף את הביצים והסוכר 5 דקות
להוסיף את יתר המצרכים אחרי כל תוספת לערבב
בסוף מוסיפים את הקמח ואם דליל מדי אז להוסיף עוד 3- 2 כפות
לערבב לעיסה הומוגנית
מחממים תנור ל-170מעלות.
מעבירים חצי לתבנית עגולה מספר 26 משומנת
מעל מפזרים את כל התפוחים בלי מיץ ולכסות בחצי הנותר של הטורט.
אפשר לפזר למעלה סוכר מהול בקינמון
לאפות כ-40 דקות
תהנו