d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d790d798d7a8d799d795d7aa d7a4d799d7a6d794 - מאפינס פיצה אטריות ותוספות

מאפינס פיצה אטריות ותוספות

אטריות פיצה1 - מאפינס פיצה אטריות ותוספות

מאפינס אטריות ותוספות בסגנון פ י צ ה
נחטפים במהרה. מדהימים. 15 יחידות טעימות
ההנאה מושלמת ומחמאות בדרך.
התוספות תופסות ולכן אל תוותרו ותוסיפו כל אחד
לטעמו. תנו לילדים להשתלב ב"עסק" אין סיכוי
שלא יבקשו תוספת.

המצרכים וההכנה :
2 כוסות אטריות מיני לפני בישול-לבשל במים רותחים עד ריכוך ולסנן
לשים בקערה ולהוסיף:
בצל קצוץ מטוגן כ-4 כפות שמן
2 ביצים
250 גרם גבינה צהובה לפיצה- מגוררת אפשר להוסיף 2-3 כפות גבינה בולגרית מגוררת.
ת ו כ ן עגבניה גדולה בשלה מגוררת גס
קופסה קטנה רסק עגבניות
כפית סוכר
2 כפות קמח
אורגנו, מלח, פלפל שחור ,רוטב צ'ילי מתוק
תוספות לבחירה:
זיתים קצוצים, פלפלים טריים קצוצים, טונה סחוטה, פטריות-לקצוץ ולטגן עם הבצל.
תירס, אגוזים, וכו'……..
לערבב הכל בקערה ולטעום על קצה הזרת . להרגיש את הטעמים ואם לא אז להוסיף טעם.
למלא גביעי מאפינס עד למעלה עם גבעה קטנה.
לפזר גבינה צהובה מגוררת
לאפות בחום 175 בתנור חם כ-30 דקות עד השחמה

"טיפ"
1. לא בא לכם להכין מאפינס? צקו את כל הבלילה לתבנית מרובעת או עגולה תפזרו בנדיבות גבינ"צ ותאפו כפשטידה.
2. ואם אין במזווה אטריות מיני ובא לכם להכין, אז כל סוג של אטריות קצוצות קטן יהיה מתאים.
תהנו

 

43 תגובות על “מאפינס פיצה אטריות ותוספות

  1. צהריים טובים רוני.
    תכיני ככדורים די גדולים ותפחסי מעט רק טיפה.
    תניחי על ניר אפיה טיפונת משומן כי למרות שלא נוהגים לשמן ניר אפיה הסיכוי שיידבקו.
    יוצא מעולה. תהנו.
    שימי לב כבר אחרי 20 דקות.עדיף מאשר יישרפו.
    פירגה

  2. פירגה חנוכה שמח

    פשוט מעדן,עשיתי לחבורה שלנו בלימודים ויצא פשוט מעולה חוסל!
    חודש טוב

  3. הי פירגה מקסימה,

    שאלה, יש לי במקרר שאריות של אטריות ברוטב עגבניות עשיר עם פטריות, האם אוכל להשתמש בהן למאפינס?

    המון תודה ולילה טוב

    • נאוה היייייייי
      את יכולה להוסיף קמח וביצה ואולי גבינות וקצת שמן ותכיני מאפינס.
      בהצלחה. לילה טוב עם חיבוק

  4. בוקר טוב ושבוע טוב

    זה אחד המתכונים שהכנתי לשבועות, לא בצורת מאפינס אלא כפשטידה
    מתכון מוצלח ביותר – זה נראה יפה, מריח נפלא והכי חשוב – טעיםםםםם
    תודה פירגה smile

    • ויני יקרה
      רעיון נהדר להכין גם כפשטידה.
      שימחת אותי שהגבת למתכון שכולם יוכלו להסניףףףףף
      שלך,פירגה

  5. היי פירגה
    האם נראה לך שניתן להשתמש במנג'טים לאפיה (כי זה מה שקניתי) במקום תבנית מאפינס?

  6. שלום לך פירגה!
    הכנתי את המתכון הנ"ל כפשטידה טעיםםםםםםםםםם מוצלח ביותר. היום הכנתי את הקציצות שלך בתוספת ממרח החומוס שבעיסה זה פשוט גאוני ומדהים כמה הם יוצאות רכות וטעימות אף פעם לא הצלחתי בהכנת קציצות והיום אני מאושרת ב ז כ ו ת ך !!! smile

    • חניתה.אחלה להכין כפשטידה .והקציצות זה רעיון ישן שלי שהצליח ואני שמחה שאתם אוהבים.
      תודה ויום נפלא smile

  7. הכוונה לאלה בשקית השקופה של אוסם?העוגה בתנור ואני בנתיים מוצאת עוד מלא מתכונים שבא לי לאכול

  8. הי פירגה,

    לא מצאתי איטריות מיני אז הכנתי עם פסטה קטנה צדפים ויצא פיצוץ… לא הפסיקו להחמיא… פשוט מעולה ! :P

    • שחר הי חמודה
      פסטה מיני הכי מתאימה ועם צדפים זה ממש מתבקש.
      נהדר שאהבתם. זה באמת מאפה מדהים ומיוחד
      תודה לך חמודה איזה כיף שאת משתפת.נהדר smile :lol:

  9. הכנתי היום ויצא כל כך מוצלח, אני שמחה שהכפלתי מיד כמויות ועשיתי גם פשטידה באינגליש קייק.
    יצא פשוט נפלא!
    תודה לך פירגה היקרה smile

    • לבריאות ורד
      באמת הרעיון שעלה לי מבורך וטעים מאד. כיף שטעים גם לכם והגבת smile
      ערב נפלא ורד יקרה smile

      • הכנתי אתמול עם פסטת תירס ללא גלוטן ‬ אמא של הבנים ☼<< ההודעה הנוכחית 10/11/10 06:43 וקמח נטול גלוטן - יצא מעולה!! תודה, אמא של הבנים התגובה "נאספה" מפורום מתכונים.

  10. פירגה יקירתי!
    התחשק לי להכין פיצה, אבל נגמר לי הקמח….אז החלטתי לנסות את המאפינס עם האטריות.
    טעים בטרוף וגם קל כל כך. הילדים טרפו לארוחת ערב. הוספתי פטריות ובמקום בולגרית שלא היתה לי הוספתי קוטג'….. הכנתי בתבנית שטוחה (התעצלתי להכין מאפינס) ושכבת הגבינה הצהובה למעלה יצאה קריספית וממש מזמינה לאכול. laugh
    נראה לי שגם המתכון הזה יצטרף לרשימת המועדפים. :lol: :lol: :lol:

    • נורית,זה מה שטוב במאפינס הזה אפשר להוסיף ולגרוע ולגוון בגבינות.
      טעים טעים ותכיני לשמח את המשפחה,בכיף.
      תודה smile

  11. הי פירגה,

    ניסיתי כמה פעמים סוגי מאפינס עם פסטה וגם את שלך היום.
    מה שקורה לי תמיד זה שהפסטה עם הגבינה הצהובה מלמעלה מתייבשת ואז החלק העליון ממש קשה וכמעט בלתי אכיל.
    איך נמנעים מזה?

        • פשוט שימי הרבה רוטב וכסי ל-פחות ל-30 דקות בניר כסף
          לפני הארוחה חממי עם הניר,וכשהעסק חם תסירי את הניר,צפי בגבינה ותזהיבי קלות.
          זהו כל הסיפור.
          smile

  12. היי,
    התמונה כל כך מושכת חבל"ז- מקווה להעיז ולנסות ולהצליח -המתכונים שלך משדרים פשטות.
    נא הבהירי לי מה ז"א : 2 כוסות אטריות מיני
    מה זה? איזה סוג? זה הבסיס למאפינס?

    • הי מירה יקרה
      בקישור את יכולה לראות איזה סוג אטריות התכוונתי.יש בתחתית המתכון תמונה .

      http://pirge.co.il/בשר/כדורי-בשר-ברוטב-בצל

      במאפינס האלה אין בסיס.מערבבים את האטריות שמבושלות כמו שכתבתי עם יתר המצרכים ומכניסים למאפינסים. פשוט וקל ותוצאה נפלאה.
      תהנו smile

  13. שלום, פירגה,
    כמה כפות של רסק עגבניות אפשר לשים במקום קופסה קטנה של רסק עגבניות?
    תודה

  14. שלום פירגה היקרה
    אשרייך!!!
    אני מכורה למתכונים שלך, הם נפלאים ואת נפלאה ותודה רבה,
    היום עשיתי עם בני את המאפינסבפעם הראשונה והם יצאונפלאים ממש טעימים אך ברצוני לשאול שאלה:
    שמתי אותם בתבנית מאפינס עם מנג'טים והם ממש נדבקים לנייר אי אפשר להוציא אותם שלמיםו ולכן אוכלים אותם עד שמגיעים לנייר אחרת הכל מתפרק, מה ניתן לעשות כדי שהם לא ידבקו בצורה הזאת ושיהיה אפשר להוציא אותם שלמים?
    תודה על זמנך ותשובתך
    נעמה

    • נעמה,אני כבר שנים רבות שעברתי לתבניות סיליקון. ממליצה לך גם. החיים נראים אחרת, תאמיני לי. שווה להשקיע בתבניות טובות ולהסיר דאגה.

  15. פירגה היקרה!
    הכנתי אתמול את המתכון כפשטידה בתבנית, לאחר רבע שעה התפשט ריח מטרף
    הילדים לא יכלו להתאפק: "אמא ,מתי יהיה מוכן?" לפתע שמתי לב שהשמטתי בטעות 2 כפות קמח :twisted: התבאסתי אבל היה מאוחר מידי לתקן… :?
    לבסוף… הוצאתי מהתנור.
    מה אומר ומה אספר נרשמה הצלחה גדולה, חיסלנו בלי למצמץ בכלל :lol:
    יצא תבשיל פסטה רך ומענג.
    נשמר למועדפים laugh
    המשך יום נפלא smile

    • smile

      שי לי מאד שמחתי שהילדים אהבו. זה למעשה מתכון אידיאלי לילדים. כולם אוהבים.
      שולחת לכם חיבוק תודה שחזרת לשתף אותי.
      לבריאות.

  16. היי! גיליתי את האתר שלך לפני כשעה (האמת היא שאני לא כ"כ בטוחה כמה זמן עבר, דפדפתי בין מתכון למתכון ושקעתי לגמרי!) אני חייבת להגיד שאת עושה כאן חייל, יש כאן המון המון מתכונים קלים ומגוונים.. אהבתי ואני בהחלט אחזור לכאן עוד הרבה
    המתכון הזה ספציפית נראה מצוין.. רק שאלה קטנה- את חושבת שאפשר להקפיא את המאפינס? אם כן אז להקפיא לפני האפייה או אחרי?

    • סופי בקר טוב
      ברוכה הבאה לאתר שלי. אני מאחלת לך שהות מפנקת וטעימה.
      רוב המתכונים ביתיים לטעם בני ביתי שאותם א נ י מפנקת.
      לגבי הקפאה? נראה שאפשר.
      תמיד אני עושה נסיון . מקפיאה יחידה אחת ובודקת את התוצאה. לפי התוצאה אני מחליטה אם להקפיא או לא.
      יום נפלא לך.

  17. איזה רעיונות מדהימים וטעימים יש לך-אני מדווחת שהכנתי אותם וממש ממש מוצלחים יצאו לי כך כך יפים לעיין ואין אחד שלא יאהב אותם-אז פשוט תודה רבה על ההנאה שאת מעניקה במתכונים שלך שכל מתכון יוצא פצצה ואני מקבלת רק מחמאות. עכשיו אני צריכה לחפש מתכונים לשבוע הזה. הרבה תודות smile :lol:

    • גלית,תודה חמודה.
      זה מתכון פצצה וכולם אוהבים אותו.
      אני בטוחה שבכל השפע הזה תמצאי מה להכין גם השבוע.
      באהבה.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *