d7a7d799d7a9d795d790d799d79d d799d795d7a0d7941 - מאפינס קישואים וגבינות

מאפינס קישואים וגבינות

יונה8 - מאפינס קישואים וגבינות

יונה2 - מאפינס קישואים וגבינות

מצרכים ל-10 יחידות
700 גרם קישואים מגורדים גס
1 גביע (250) קוטג' 5%
1 גביע (250) גבינה בולגרית 5%
מלח, פלפל שחור לטעם
5-6  כפות קמח תופח או לפי הצורך
3 ביצים

מערבבים, יוצקים לתבניות . מפזרים שומשום  ואופים לפחות שעה בחום 175 עד שישחימו היטב

הצעה כדי שייראו וירגישו כמו מטוגן:
אחרי שהמאפינס מוכנים, שולפים אותם מהתבניות ומחזירים אותם הפוכים לעוד מספר דקות אפייה כדי שישחימו מכל הצדדים.
תהנו

28 תגובות על “מאפינס קישואים וגבינות

  1. ;) באיזה עוד אפשרויות אפשר להכינן מלבד קישואים. ;) :P :? אני אוהבת קישואים :twisted: בעלי לא מוחלט. עושות רושם קלות טעימות וכמובן בריאות. smile

  2. בוקר טוב פירגה
    המאפינס קישואים ניראים לי שינוי מרענן לפשטידה.באיזה קמח להשתמש טופח או רגיל ? ואם רצוני להכפיל כמויות האם להכפיל כמות מצרכים?
    תודה על תשובתך.
    תמר

    • תמר שלום רב
      הכנתי עם קמח רגיל .
      את יכולה להכפיל מצרכים.אין בעיה.
      בהצלחה.תעדכני איך יצא? תודה :lol:

  3. בוקר טוב, נראה מעולה ואכן כמו שנאמר כבר למעלה – מאוד מתאים לדיאטות. ינוסה כבר .. מחר מוחרתיים.. ואספר בהמשך .. smile

  4. פירגה בוקר טוב, האם אפשר לטגן את הקישואים בצורת קציצות ולא מאפינס. תודה.

  5. שלום פירגה !!
    הכנתי ויצא מושלם !
    דקה עבודה והתוצאה עשר !
    תודה לך ! כרגיל מרשם בדוק ומדויק –
    המשך ערב נעים ! smile smile

  6. למי ששאלה אם אפשר בלי קמח: בפשטידות ירקות אמא שלי מחליפה את הקמח בשיבולת שועל (קווקר) שגרוסה דק ויוצא מעולה, אפילו יותר טעים מאשר עם קמח. שווה לנסות גם כאן. אם אנסה אדווח.

  7. שבת שלום פירגה יקרה !
    אתמול הכנתי פעם שניה אבל נורא מהרתי אז שמתי בתבנית גדולה חד פעמית ויצא מעולה!
    הפעם הכנתי כמות כפולה , שמתי כרובית 1.400 ג"ר ( נשאר מבישול אחר) , 1 גבינה בולגרית והשניה חמד 5 %- יתר החומרים לפי המקור – פשוט פשטידה מוצלחת ביותר ! תודה לך ! המשך יום נפלא ! smile

    • לידיה יקרה
      מה עוד אפשר לבקש? פשוט מעולה smile
      שמחה ששידרגת ושאהבתם. כיף ועונג לי ולכונו שחזרת לעדכן smile תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *