לקראת משלוחי המנות בפורים תוכלו להכין שלל מטעמים והכל מהבצק הזה. חלק ממנו אפשר לשבץ באגוזים או שקדים, לחלק ממנו אפשר להוסיף קקאו ולחפש אותו לבצק חום.
ניתן להמיר את המים במיץ ואז הוא לא יהיה כ"כ לבן.
הבצק הלבן טעים במיוחד, ייחודי ונפלא. אם תכינו רק אוזני המן מכל הבצק יצאו לכם כ-40.
מצרכים:
שמים בקערה:
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה
1/4 כוס סוכר או אבקת סוכר
3 כוסות קמח תופח או קמח רגיל+שקית אבקת אפיה
אופן הכנה:
מתחילים ללוש עם 3 כוסות קמח ולשים עם תוספת קמח עד שמתקבל בצק רך ונעים.
שמים במקרר לשעה.
תחלקו את הבצק לפי מגוון המאפים שאתם רוצים להכין.
חום 170-175 כ-25 דקות.לבדוק.
תהנו
לכל השואלים לגבי הכנת בצק לאוזני המן על בסיס שמן יש את בצק הכיסונים שלי:
http://pirge.co.il/בצקים-שונים/כיסוני-שמרים-מהירים-בבצק-נהדר-וקל-לעבו
חג שמח.
משלוח מנות משגע וכולו מהבצק הלבן
הכל מכל טוב,מפלאי הבצק הלבן שניגלה לי במלוא הדרו במחברות נוסטלגיה של אמא
וח מנות שהכינה בת השלום חברה באתר שלי.
מתוך ספר המתכונים של אמא של פירגה:
שוקולד קינדר,משתלב מעולה עם המליות המתוקות לאזני המן.
בהמשך,תמצאו מגוון ענק שתוכלו להכין מהבצק הנפלא הזה. תכינו משלוח מנות מ נ צ ח .
"כמו" אלפחורס במלית ריבת חלב וציפוי קוקוס
עוגיות פרח סנדויץ' במליות: ריבה ,שוקולד , ממרחים שונים .
מעמול במלית אגוזים וסוכר או תמרים ואגוזים
כיסונים במליות לפי בחירה . מרדדים עיגול על חצי שמים מלית וסוגרים בהידוק חזק.
שבלולים במליות שונות. מכינים רולדה ממולאת,פורסים לפרוסות,משכיבים על ניר אפיה ואופים.
אוזני המן שוקולדיים במלית שוקולד . מוסיפים לבצק כף קקאו ולשים לבצק חום. אופים מה שרוצים.
רוגעלך ממולאים בריבה לקום ואגוזים
אזני המן בציפוי קינמון וסוכר לפני האפייה. (קערית עם המון קינמון וסוכר וטובלים את האזניים ל פ נ י האפייה)
רולדות תמרים טחינה אגוזים ובכלל בשלל מליות לפי בחירה
מבחר עוגיות למשל: כדורי אגוזים , כדורים בנעיצת צימוק, חצי פרסה וחישוקים טבולים בקינמון וסוכר ועוד כיד הדמיון.
מבחר עוגיות מהבצק הלבן
עוגיות רייבה שהכינה rona362
עוד עוגיות רייבה שהכינה rona362
כל הכבוד פירגה, משלוח מכובד, ואם אותו הבצק. אני לא מחליפה את הבצק הזה באוזני המן , ובעוגיות פרח
קל, מהיר ונוח מאוד לעבודה.
תודה זהבה,עכשיו יש לך עוד מתכונים לגיוון.
תהני.
שלום פירגה
נפלא באמת בצק נפלא מאחלת לך בריאות והרבה נחת שתזכי לשנה הבאה ותמשיכי להפתיע
תודה ריקה,המשך טעים וביחד.
פירגה תודה רבה, איזה יופי של דברים הכנת מהבצק הנהדר הזה!
כמו שאת יודעת הכנתי אתמול אזני המן נפלאים איתו, ועכשיו עשית לי חשק להכין עוד מלא דברים איתו.
סופשבוע נעים וחמים ומלא ריחות טובים של בישולים ומאפים!
סיגל
זו הכוונה.
שתלמדו להכיר את הבצק ולהכין מנפלאותיו.
בהצלחה והעיקר שתהנו.
כמה זמן מאפים מהבצק הזה מחזיקים מעמד האם לשמור בקירוק
לא צריך קירור.שמרי בקופסה בארון.
יקירתי היכן אוכל למצוא את המליות שאת מזכירה כאן
בקטגוריה:מליות.
חשבתי שאת כבר מכירה.
קודם כל תודה רבה על התשובה הזריזה. אז לפי הבנתי אם אני מכינה היום זה ישמר עד פורים תודה לך
ברור,יחזיק מעולה. לא לדאוג.
חג שמח.
איזה כיף להכנס לפייסבק ולראות עדכון ממך, התלבטתי השנה אם להכין או לקנות
נראה לי שעכשיו עם העדכון הזה אני גם אכין עם הילדים
שיהיה חג שמח וטעים
חוה,תהני להכין עם הילדים.הבצק קל וכייפי וכל אחד יוכל להכין יצירות משלו.
חג שמח גם לכם.
גררררר,מתאים לי מש :lol: לוח כזה
גרררררררררר באמת.
מרשים וטעים.
פירגה ערב טוב.
הכל ניראה נהדר מעורר את כל החושים את פשוט מעולה במה שאת עושה.
יישר כח תמשיכי כך. רואים שאת נהנת מהעשייה.
ותודה רבה שאת אוהבת להעביר את זה הלאה.
שיהיה לך ולכולם פורים שמח והמשך נעים.
באהבה גדולה ניבה.
ניבה,חג שמח מאושר וטעים לכולכם.
תודה באהבה ובכיף.
היי פירגה
בתכון רשום 3 כוסות קמח לאחר מכן כמה קמח להוסיף כדי שהבצק יהיה מוכן
תודה מראש אביבה
זהו בדיוק שלא רשום.תקראי מה שרשמתי לגבי התוספת.
בהצלחה.
היי מאסטר!!!
יש לי בדירה טוסטר אובן. יש אפשרות של bake או bake & fen הטוסטר בגודל בינוני. אם אני רוצה להכין עוגיות אז באיזה אופציה להשתמש ולמשך כמה זמן בבקשה? אני תמיד מפשל באפייה בטוסטר וחייב להצליח הפעם תודה
ואואואואווווו נדב,אני לא.
לצערי אני לא מאסטר ולא שף ולא מבינה בזה בכלל.
כולה אני סבתא מבשלת.
אני מניחה שטוסטר זה כמו תנור .שמים את התבנית במדף לפני התחתון. אופים בחום 170-175 מעלות.
אפשר לבדוק במהלך האפיה ולראות איך היא מתקדמת.אם צריך תחליף את הצד של התבנית.
אשמח לשמוע אם הצליח לך.
ערב טוב.
קודם כול,
פירגה באמת מאסטר!!!
אמנם לא למדה בפריז – אבל יופי של תוצרים יש לה והכי חשוב – מתאימים לכל אחד.
לא צריך ללמוד בסדנאות לקונדיטוריה כדי להכין את התוצרים שלה.
עכשיו בקשר לטוסטר אובן.
אני אופה רק בטוסטר אובן. לי אין האפשרויות האלה – אבל אני מניחה שמספיק לאפות בתכנית BAKE.
ועל בשרי למדתי שהמקום הכי טוב לאפות בו זה המדור התחתון.
האפייה באמצע אף פעם לא הניבה תוצאות טובות.
נסה לאפות במדף התחתון ותראה אם יצליח לך.
מבחינת הטמפרטורה – פירגה צודקת. כמו תנור רגיל.
בהצלחה
רותי,אין עלייך,את נהדרת.
אני מאד מקווה שהמאפים יצליחו ושתהנו.
חיבוק מקרב לב
…,…wonderful. I'm going to try it. Again, thank you so very much. (always picabbo here. Cant live with out my "kitchen queen") :-)))))))))
באהבה ולבריאות והמשך טעים כל הזמן.
חג פורים שמח .
איזה בצק מדהים הכנתי רולדה ועוגיות ויצא נפלאאאאאאאאאאא
באהבה דניאל
חג שמח וטעים.
פירגה האם אפשר רק עם שמן כדי שיהיה פרווה או שזה יפגום בתוצאה?
אורנה,ראי תגובות קודמות . לא שמן.
פירגה בוקר טוב!!!
הכל נראה מעולה הולכת להכין למשפחתי וביום ראשון עם ילדי הגן!!!
תודה על השיתוף ועל המתכונים הנפלאים
חג פורים שמח!!!!! :lol:
לבנה
תהנו מהעשייה ומהטעימות.
אתמול הנכדה הקטנה שלי בת 6 היתה אצלי והיא התמוגגה מאוזני ההמן. יצאו חלומיים.
באהבה. חג פורים שמח.
חג פורים שמח דליה היקרה !!! מדהים המשלוח מנות שלך. אוהבת כרגיל את המתכונים שלך.
יישר כוח חברה יקרה ושנמשיך להנות עוד הרבה הרבה שנים מבריאות טובה ולאפות ולבשל.
באהבה עדי מראשונות המעריצות……
באהבה עדי
חג שמח ונפלא לך.
המשך טעים וביחד.
בוקר טוב
נראה מעולה.
שאלתי- האם אפשר להשתמש בבצק הזה במקום בצק שקם ולעשות רולדות?
תודה וסוף שבוע נעים
עדנה,כפי שראית בתגובות קודמות , לא שמן. לא במתכון הנפלא הזה.
יש באתר רולדות על בסיס שמן. תוכלי לראות ולהכין.
חג שמח ונפלא לך.
תודה על התשובה, אם כי שאלתי היתה אם אפשר להשתמש בבצק הזה כמו בבצק שק"ם ולעשות רולדות.
בכל מקרה שוב תודה ופורים שמח
נתתי תמונה ואפשרות של רולדות. ראי בין כל האפשרויות ששמתי.
בהצלחה.
נכון שיש לך אחוזים בשומרי משקל? הרי אי אפשר להתאפק ולא להכין ולזלול את כל הדברים הנהדרים האלה. ;) תודה לך ופורים שמח
פורים שמח גליה,אני אומרת חגים זה חגים.תכינו את הכי טעים שיש כי זו מסורת לדורי דורות. לפחות בחגים לא להחליף. מה שכן,לאכול פחות וזהו. לאזן.
אפשר להכין עם קמח מלא ועם שמן המון מאפים , אבל אני בטוחה שכולם יסכימו איתי שזה לא אותו דבר.
אז להכין את המתכון כלשונו ול ה נ ו ת מכל הלב.
חג שמח.
פירגה,
מניסיון מעידה שזה בצק נפלללאאא.
תמיד הכנתי כרוכיות ממולאות ואחר כך חתכתי לעוגיות.
ולא היה מי שלא התלהב ממנו.
אבל עכשיו אני רואה שיש עוד אופציות,
אז אשמח מאוד להשתמש בהן.
תודה רבה רבה על הכול.
וחג פורים שמח
חג פורים שמח רותי.
תודה על ההמלצה מבעלת הנסיון.
שמחתי לגוון לך ולכולנו את המאפים מהבצק הזה.
באהבה.
:P איזה יופי בדיוק מה שאני אוהבת בצק רבשימושי.
האם אפשר לשים שמן במקום מרגרינה?
ואם כן כמה?
תודה רבה
ממש לא שמן.
בהצלחה ותהני ממאפים ליגה א'.
חג שמח.
אותו דבר אפשר לקבל מתכון לכמו אלפחורס?
תודה ממש מדהימה
אותו בצק. מכינים עיגולים ואופים. אחרי האפיה מורחים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס. שימי לב הבצק לעיגולים נאפה מהר מאד. הוא בצבע בהיר.
בהצלחה ותעדכני.
רולדת תמרים וטחינה.
שמים בקערה קופסה ממרח תמרים+3 כפות טחינה גולמית נוזלית לא קשה+2 כפות סילאן+קינמון+אגוזים וצימוקים אם רוצים. מכינים ממרח רך.
פירגה שלום !!
האם בגלל יותר עיבוד הבצק הבצק יוצא שביר וקשה לרידוד וקיפול
מה אני עושה עכשיו ?
יש לציין שכבר הכנתי את הבצק הזה והוא נפלא רק הפעם הכנתי מנה כפולה והייתי צריכה יותר זמן לאיחוד החומרים .
תודה
אלה
תנסי להוסיף כף מים וללוש שוב. מים בד"כ מוסיפים כשהבצק קשה. כף אחרי כף ולא בבת אחת.
בהצלחה.
אזני ההמן יצאו מעולים פירגה-המון תודה לך
איך מכינים את האלפחורס?מה הכמויות ובאיזה גודל כדאי?
מירי
הי מירי
אותו בצק. מכינים עיגולים ואופים. אחרי האפיה מורחים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס. שימי לב הבצק לעיגולים נאפה מהר מאד. הוא בצבע בהיר.
אם תכיני רק אלפחורס יצאו לך בוודאי 3-4 תבניות.
קרצי בגודל של עוגיות אלפחורס.
חג שמח.
הכנתי אזני המן יצא מעולה בצק מצוין -תודה :lol: :lol: :lol:
לבריאות ותהנו חמודה.
תודה שחזרת לשתף.
חג שמח.
מאחלת לך ולבני ביתך חג פורים שמח מלא בצהלה ושמחה ברבות כל הימים. :lol: :lol:
ציפי יקרה
חג פורים שמח וטעים גם לכם.
תמיד 175 וזמן אפיה בודקים אחרי 25 דקות.
בבקשה ובהצלחה.
אם את מכינה רק עוגיות בלי מלית , אז לבדוק אחרי 10 דקות.
באיזו טמפרטורה לאפות וכמה זמן?\חג שמח!
היי פירגה
בצק מעולה, וכל כך קל לעבוד איתו פשוט תענוג.
הכנתי עוגיות ממנו, והוספתי עוד קצת סוכר,כי אין מלית.
נפלאות וטעימות
שבת שלום
רוחלה הי,תודה ענקית מקרב לב על השיתוף.
אני טבלתי חלק מהעוגיות בקינמון וסוכר (לפני האפיה) וזה שידרג אותם מאד. תנסי פעם. בעיקר הטבעות ביגלה שהכנתי.
שבת שלום וחג שמח ונפלא לכם.
היי פירגה
השבוע הכנתי כ-110 אזני המן מהבצק הנפלא שלך. אין עלייך :lol: :lol: :lol:
הכנתי עם 3 מילויים : שוקולד נוטלה, ממרח תמרים עם אגוזים קצוצים וממרח חלבה עם חתיכות חלבה גרוסות.
כרגיל – כולם שיבחו והיללו את אזני המן. וביקשו את המתכון.
נשארה לי כמות גדולה למשלוח מנות להורים שלי ולשכנים הנחמדים שלי.
חג פורים שמח
הי מירי
בגלל זה נתתי את הבצק הזה להכין ממנו כמות גדולה למשלוחי מנות. אני בטוחה שכולם מאד יאהבו אותו ויעבירו הלאה.
חג שמח ונפלא לכם.
בוקר טוב פירגה,
אני רוצה להכין עוגיות סנדווץ' כמה עוגיות אמורות לצאת לי עפ"י הכמות שציינת במתכון?
אגב- אתמול הכנתי את עוגיות 7 הדקות- מעולות!!!! :lol:
בברכת חג שמח
הי קרן
אם תכיני ר ק עוגיות סנדוויץ' תכיני 2-3 תבניות תנור גדולות עם ניר אפיה. תניחי את העוגיות ותאפי זמן מאד קצר.שימי לב שלא יישרפו. הן נשארות לבנות עם טיפ צהבהבות. תוציאי אחת לבדיקה.
רק אחרי קירור מוחלט תמלאי במליות.
בהצלחה ותהנו.
קרן, תודה על המחמאות לעוגיות שקדיות.
חג שמח ומתוק גם לכם.
נהדר. תודה על התשובה הזריזה.
איך לא גיליתי אותך קודם??????????????
הי קרן,גם אני לא יודעת. חשבתי שכולם מכירים אותי.חהחהחהחהחהחה .חיבוק להמשך נפלא ביחד.
וואו פירגה
את נותנת חשק לאפות
נראה לי שהשנה אני יאפה למשלוחי מנות
תודה
ברור,אי אפשר לעמוד בפיתוי והמחמאות? את כבר תראי.חבל"ז כמה שתקבלי.
תכיני שכולם יהנו.
דליה יקרה תודה על המתכון הטעיםםםםם הכל נראה מצויין . :lol:
חג פורים שמחחחחחחחחח
זאת אני יקרה
מה שלומך?
חג פורים שמח ונפלא גם לך.
שלום פירגה יקרה איזה בצק רך ונעים הכנתי אוזני המן עם מבחר מילויים ויצא במילה אחת מושלם! אין מילים כמה זה טעים הילדים והנכדים כבר חיסלו הכל ומחר אכין כמות כפולה למשלוחי מנות מאוד מומלץ להכין שיהיה לך וכל הגולשים /ות חג פורים שמח וטעים רק בשמחות שרה
שרה בקר טוב
אני מאד שמחה שהצליח ובעיקר שטעים לכם.
שימשיך להיות טעים ונהדר וחג שמח.
שלום פירגה,
אפיתי היום אוזני המן עם מלית פרג שלך ועם נוטלה, יצאה מעולה, כל הכבוד לך, כמו כל המתכונים שלך שעשיתי עד היום , תמיד מצליח וטעים.
תודה רבה ותמשיכי כך……………………
חג שמח
סופי,תודה רבה שחזרת לשתף בתגובה מחמיאה.
שיהיה לך שבוע נפלא ומתוק.
שלום פירגה
חיפשתי מתכון לאוזני המן, עד עכשיו יצאו לי אוזני המן קשים אבל מאוד אכילים.
עם המתכון שלך בטח יצאו לי מאוד רכים לאחר האפיה.
השאלה היא: אבקת סוכר אם אני שמה הבצק לא מתפורר שעושים צורה של אוזן המן?
וכמה בערך יוצא אוזני המן אם 3 כוסות קמח?
תודה רבה לך את נפלאה והמתכונים תמיד מצליחים :lol:
תכיני כמו שרשום ויצאו לך כ-2 תבניות.
בהצלחה.
נראה מדהים!!!!
לגביי המליות נכנסתי לקטגוריה של המליות אבל לא מצאתי שם מלית שוקולד פרווה לאוזניי המן.
האם תוכלי לתת לי בבקשה?
ולגביי המלית של הריבה לקום ואגוזים אפשר גם מתכון?
תודה רבה לך ויום נעים.
שרית,
בכל מלית את ממירה את השמנת לפרווה ואת החמאה למרגרינה. תנסי למצוא בסופר ממרחים מוכנים.
את מורחת ריבה ומעליה כדור לקום ומפזרת קצת אגוזים.
יום נעים גם לך.
היי פירגה
חייבת לומר לכולם שזהו אכן בצק מצויין, השבוע לאחר שבועיים רצופים שהכנתי ממנו מכל טוב
לא הכנתי, והבן הגדול שלי ממש התאכזב וביקש שאכין עוד כמות של עוגיות/אוזניים טעימות כאלה.
אז אין ברירה והיום אחרי העבודה אכנס למטבח ואכין אוזני המן מהבצק הנפלא הזה. :lol: :lol: ;)
הי מלי,אני בטוחה שתכיני ותתמוגגו מעונג.
חג פורים נפלא לכם.
הי פירגה
לא הכנתי אזני המן כבר כ 15 שנים נדמה לי. (הילדים גדלו, אז לא היה הביחד של ההכנה ויותר קל לקנות מוכן.. ) התמונות שלך עשו לי חשק ועכשיו יצאה המנה הראשונה מהתנור. נראה נהדר! מריח נפלא! עוד חם מכדי לטעום , אבל לפי המראה והריח גם הטעם צריך להיות מצוין. הבצק כיפי לעבודה וכל הקיפול היה מהיר, העוגיות לא נפתחו ושמרו על הצורה (מה שהיה תמיד בעייתי במרשמי הבצק שיש לי ) :lol: תודה נראה לי שמעכשיו יהיו הרבה יותר עוגיות בבית.
חג פורים שמח לך ולכל היקרים לך
ושוב תודה על הדיוור הטעים היומי
בלהה,זה מסוג ההודעות שמאד מרגשות אותי. אני בטוחה שלא תרפי מהבצק הזה. תכיני כל פעם משהו חדש ותגווני.
חג פורים נפלא גם לך ולבני ביתך ותהנו מהמאפים הטעימים.
זה נראה מעלף, אנסה להכין היום כמה דברים
תודה
מאיה,בהצלחה ובהנאה.
פירגה צהרים טובים,בקשר לבצק הלבן שנתת אי מאוד מוגבלת בתנועות ידיים וקשה לי לעמוד הרבה זמן,אבל בכל זאת אני רוצה להכין לילדים. שאלתי היא הכדורים בנעיצת צימוק צריך לרדד את הבצק או שמכדררים בעזרת הידים ״באויר״. תודה וחג שמח.
אורלי הי חמודה
פשוט תגלגלי כדורים "באויר" ולא צריך לרדד וכשהם על התבנית תנעצי באמצע צימוק עד הסוף.
את יכולה לגלגל חלק מהכדורים בקינמון וסוכר. מעלף מבחינתי.
מאחלת לך המון בריאות ושולחת חיבוק.
תעדכני אותי איך יצא,תודה.
פירגה איזה מגוון נפלא כמו תמיד אצלך והרעיון מבריק.
רשמתי את הבצק במחברת.
ונכין אותו תודה לך יקירה על השיתוף.
טובה
נמושקה יקרה
תודה ואשמח כמובן לראות את התוצרת שלך. בטוח יהיה אחלה.
בריאות ואהבה וחג פורים שמח.
פירגה, יצאו לי אוזני המן מ ד ה י מ ו ת..
הבצק הזה ישמש אותי מהיום והלאה לכל סוגי העוגיות/רולדות…
תודה… :lol:
דורית מקסימה,ידעתי שאלה יהיו התגובות ואני מאד שמחה לשתף ולהביא ממטבחי הקט והצנוע.
תהנו וחג שמח ונפלא לך ולבני ביתך.
בצק פשוט נפלא!!! זה מרשם שצריך לעבור מדור לדור, כל כך נוח לעבודה, כל כך טעים , נחרט במחברת
המרשמים, תודה פירגה ופורים שמח.
אורנה הי,
כן,זה עובר.זה מרשם שנמצא במחברות הישנות של אמא שלי.
האתר , מובן מאליו שיעבור לדורות הבאים.
חג שמח נפלא וטעים לכם.
תודה רבה רבה. את נהדרת!! הכנתי עם הילדים ומילאנו בנוטלה. מחר אכין עוד ונחלק למשפחה ולחברים. מי היה מאמין שאני אאפה לבד אזני המן. למדתי ממך המון בשנה האחרונה. חג שמח ומאושר
באהבה גדולה אפרת,אני מאחלת לך שתמיד תכיני מטעמים טעימים ותשמחי את כל המשפחה והחברים.
לילה טוב.
שלום פירגה נכון שרואים את העוגות שלך ממש יש חשק לאכול את המסך. ;)
איז מילוי אפשר לעשות אני רוצה לעשות לי ולבעלי ללא סוכר הילדים לא אוהבים להם אני ישים נוטלה בפנים. .אם אפשר שתכתבי מה לעשות ללא סוכר. יש לי פרג
הכנתי עוגת תפוזים שלך עם הקוקוס.לבעל של הבת היה לו יום הולדת וסידרתי תותים וגלי אבל….שהיגעתי לביתם התברר שהעוגה נישארה במטבח. וכל המשפחה אמרה מממממ.אבל אבל מי שזכה בה היום הבן שצילצל להגיד שעלה היום בדרגה במשטרה. והבולגריה נסעה בהפתעה להביא את העוגה לשוטרים. שטרפו אותה. בשניה. אז תודה לך פירגה על הכול כמה שאת גדולה.
כתבתי לך מגילת אסתר :eek: :eek: :eek: :twisted: :twisted: :twisted:
בולגריה בקר טוב
קחי כל מלית שאת רוצה ותמירי לכמו סוכר. את כל המליות ניתן להמיר. מלית פרג את יכולה להכין עם סילאן או דבש טבעי. תבשלי בחלב או מים וכשהפרג ללא נוזלים שימי את התבלינים.
מזל טוב לבן שלך.אושר ונחת.
המשך עשייה נפלאה ביחד
חג שמח.
היי דליה.
כאופה מושבעת ומבשלת מושבעת מהבלוג שלך (ואת יודעת שאני שלולית שלך) , מתכננת להכין השנה משלוחי מנות.
ראשית מבקשת מתכון למילוי האוזניים עם שוקולד (לילדים).
שנית- לאיזה עובי כדאי לרדד את הבצק כדי להשיג תוצאה מושלמת? לא עבה מדי ומצד שני שלא ייקרע?
שאלה נוספת. אם אני קורצת עיגולים מהבצק בעזרת כוס- כמה אוזניים ייצאו מהבצק?
תודה רבה וחג שמח, נעים וטעים!!!!
מרחי שוקולד השחר . או תחפשי במליות שלי מליות מיוחדות לשוקולד (יש כמה) רק תדאגי שהממרח לא יוצא דליל.
יוצא כ-3 תבניות. לרדד בינוני.
חג פורים שמח וטעים.
לגבי הכמות תלוי בעובי רידוד הבצק,בגודל המאפים ובסוג המאפים.
תודה דליה.
אני אחפש מילוי שוקולד. מקווה שיש שם גם פרג. פעם ראשונה שאני קונה בכלל פרג. אני לא אוהבת אבל הבעל כן….
איזה גודל תבנית? גודל של תבנית תנור?
שרון הי,
יש לי במליות המון אופציות.
תבנית גדולה של התנור.
חג שמח וטעים לכם.
פירגה זה נראה מדהים ! אכין אוזני המן מהמתכון שלך בארור שיצא משובח תודה!
מזל בהצלחה וחג שמח ומתוק לכם.
אולי אני לא יודעת לעבוד עם הבצק הזה, אבל לא יוצאים לי שלוש תבניות…
יוצאים לי מהכמות הזו כ-22 אוזניים בלבד…
שרון הי
מחר אני אופה שוב ואכין רק אוזני המן.
אספור ואדווח במתכון עצמו כמה יוצאים.
אשמח לדעת אם יצאו לך טעימות.
תודה וערב טוב.
היי דליה
אז קודם כל הבצק טעים ברמות שחבל על הזמן. הייתה התלהבות גדולה. הבצק אומץ בחום אצל משפחת מלול.
שנית- כנראה שעם הנסיון הדברים מסתדרים. הכנתי שלוש נגלות וזה הסתדר. יצאו כמעט ארבעים מכמות אחת של בצק.
אין כמו הנסיון…..
תודה תודה תודה. :lol:
שרון, באהבה גדולה.
תהנו מהמאפים שהכנת.
חג פורים שמח ומתוק.
אין, אין אין על הבצק ועל האתר שלך, בשבת השתוללתי בשתי מנות של הבצק הלבן ונהדר הזה ועשיתי ארבעה טעמים וכל טעם יצא יותר טעים מהשני. והבצק כ"כ כייפי לעבודה, פשוט תענוג, יכולתי להתחרע על עוד שתי מנות בקלות רק שנגמר לי המילוי.
בקיצור מומלץץץץץץץץץץץ בחום רב
לילך הי,
תמיד כיף שנוספת עוד מחמאה לאתר.
זה באמת פותר המון מחשבות וחיפושים אחרי מה להכין לפורים.
מכינים הכל מכל החלומות מהבצק הזה.
תהנו חמודה ותכיני כל השנה ולא רק בפורים.
חג שמח.
היי חג פורים שמח והשנה לשם שינויי חם וללא גשמים :eek:
יש לי רעיונות למילוי ללא סוכר כי גם אני מכינה ללא סוכר כך סתם כי זה בריא יותר
אז כך אפשר לטחון שקדים\אגוזים\עם קינמון ומעט כמו סוכר ולמלא בזהירות עם כפית לתוך העיגול בצק לסגור ולאפות :P
אפשרי לקנות רסק תפוחי- עץ ללא סוכר ! יש בחנויות טבע בשפע וניתן להוסיף לממרח מעט קורנפלור מומס במיים פושרים לממרח חלק ללא גושים נאמר על כוס רסק תפוחי עץ ניתן להוסיף כף קורנפלור או אפילו קמח או פירורי בסקוויטים דיאט ללא סוכר (גם ניתן להשיג בחנויות טבע)
יש בחנויות שוקולד ללא סוכר מכל הסוגים חלב-מריר-וגם שוקולד חרובים חלקם באים עם שברי אגוזים אז גם להמיס עם מעט מרגרינה עד למרקם הרצוי אפשרי להוסיף אגוזים שבורים לקרר את הממרח שהומס במחבת ולמלא את האוזניים או העוגיות כמו כן ניתן פשוט לשבור קוביות שוקולד ללא סוכר ולשים בעיגולי הבצק ;)
יש בשפע את ריבות סן-דלפור שהם ללא סוכר או ריבות מתוצרת אחרת ללא סוכר גם ניתן למלא את העוגיות\אוזני המן- עם למשל תוספת של גרידת -לימון או גרידת תפוז :P
אפשרי גם לבשל תפוחי-עץ עם מעט קינמון או תמצית וניל – או מעט ברנדי עד למרקם רסק או לרסק עם מוט בלנדר לתת להתקרר ולמלא אותו דבר לגבי אגסים כמובן :P
אפשרי גם לפורר עוגיות ללא סוכר ולערבב עם שקדים או אגוזים שבורים ומעט ריבה דיאט ללא סוכר ולמלא
יש גם בחנויות טבע ממרח שוקולד פרה ללא סוכר אז הנה עוד אופציה :|
ןתמיד לזכור כשאין סוכר חייבים לחזק את הטעם עם קינמון\ברנדי\גרידת לימון\תפוז ליקר שקדים ליקר וכו"
חג פורים שמח ומהנה לכולם :cool:
רחלי :lol:
שלום לך פירגה יקרה!
מעולם לא לשתי בצק , לכן יש לי שאלה של מתחילים ובורים: מהם שלבי ההכנה מה שמים קודם? (יבשים? רטובים?) באיזה מצב המרגרינה צריכה להיות? (נוזלית, רכה? ניתן לרכך במיקרו?) האם ללוש הרבה זמן או מעט (האם זה הורס את הבצק?
מקווה שתוכלי לענות במהרה, ואוכל להכין כבר היום את הבצק.
סליחה על החפירה!!!!
עדידה שלום,
זה בצק קל מאד וידידותי מאד.
ללוש הכל ביחד כהשמרגרינה רכה (כשאת מחדירה אצבע היא נכנסת בקלות). במיקרו זה רק שניות אחדות שלא יהיה נוזלי.
ללוש עד שנהיה בצק נוח לרידוד (אם צריך אז להוסיף קמח תוך כדי לישה) הבצק נפלא ומרגישים מיד כשהוא מוכן.
בהצלחה.
היי יקירתי
זה עתה סיימתי את האפיה ובכן בצק מעולה, עכשיו את מבינה למה אני מתרגשת כשאת נותנת מתכון של אמא
חג פורים זמח ותודה על הכל
ריקה,חג פורים שמח ותהנו מהעוגות.
לעת בלותי היתה לי עדנה,
פתאום מתחשק לי לאפות, אחרי שזמן רב אני טוענת, שאין לי כישרון בתחום.
נגשת בחיל ורעדה לעשיה, מתפללת שיצליח דרכי,
פירגה, עזרת לי להעיז,
יש ספר חמוד ומומלץ, "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים", של דוקטור סוס,
אז אני מאחלת לך, פירגה הרבה שמחה,,
ואני יוצאת לדרך…
אני לא יודעת אם אספיק לדווח איך יצא, כי אולי לא אמצא את האתר,
אבל קבלי את הערכתי!
תחיה יקרה,
קודם כל באמת אף פעם לא מאוחר.
אני את האתר קיבלתי במתנה לגיל 60 ואינטרנט בשבילי היה כמו ללמוד סינית. גם היום אני לומדת ומתקדמת לאט לאט לפי יכולתי. (הבן שלי לקח על עצמו לנהל את האתר וכך הוא פותר את הבעיות שצצות מדי פעם)
האתר שלי? כתבי בגוגול את המילה: פירגה ומפה כבר תכנסי לעולם שלי.
אוהבת אותך ואנשים כמוך שיודעים להעריך ולהגיד מילה טובה וכאלה לא חסרים באתר שלי.
כולכם ילדי ואני אוהבת אתכם מאד.
חג שמח וטעים והעיקר הבריאות.
פירגה יקרה,
הלא יאומן קרה,
נסיתי, אפיתי וזכיתי!!!
הבית מלא ניחוח מדהים,
(אני צמה היום, כך שאינני יכולה לטעום),
המראה מלבב, והארומה- שיגעון!
עוד מעט אודיע לילדים,
והם ירוצו עם הנכדים המחופשים,
ובערב מגיע הבן עם חברה חדשה,
אולי אכין כבר נגלה שניה,
אחלק בכייף לכל מי שבא,
ותהיה לנו יופי של מסיבה!
תחיה,זה מה שידעתי שיקרה אצלך במטבח.חהחהחהחהחה.
יהיה הרבה טעים והרבה מחמאות.את כבר תראי.
שתרוו נחת מהבן ומהחברה החדשה,שיהיה לכם נחת מהנכדים,מהילדים ומכל המשפחה.
תחגוו את פורים כמו שצריך.
חיבוק לצום קל .
פירגה היקרה.
הכנתי את הבצק.והכנתי פרג עם כמו סוכר וסילאן.
וחלק שמתי טיפנה ממרח תמרים ומעל שקדים מרוסקים. וחלק בוטני גרוסים יצא מעולה . בלי לפזר אבקת סוכר. :eek: :x …בדיוק קבלתי משלוח עם עוגת פרג ללא סוכר מעולה מחברתי היקרה בעולם.
:P :P
הבולגריה בקר טוב
אני שמחה בשבילך.
חג מתוק ושמח.
היי פירגה,
הכנתי ואני חוזרת לשתף..
הטעם יצא מעולה!! אין עלייך
רק מה? הם יצאו לי ממש מתפוררות…אולי בשל העובדה שהמסתי לגמרי את המרגרינה?
חג שמח מהממת!!
אור חמודה תכיני שוב כמו שרשום.לא רשום להמיס.
חג שמח וטעים.
היי פירגה חג שמח ונעים :cool:
היום הכנתי אוזני המן מהבצק שלך יצאו חיבוק נהדרות וטעימות ואפילו לא שמתי סוכר שמתי 4 שקיות ממתיק בבצק גרידת לימון ומעט תמצית וניל ותבלין סודי שנקרא מחלב יצא פיצוץ מילאתי עם תמרים שלמות שקצצתי והוספתי אגוזים שקליתי עם קינמון וגרידת תפוז יצאו אדיר נאכלו :lol:
חג שמח :lol:
רחלי ;) :P
רחלי ערב טוב,
חג שמח טעים ונפלא לכם.
תהנו מהמתוקים.
יצא מעולהההה , הבצק נוח לעבודה אוזני ההמן לא נפתחו לי טעים טעים :P :
כל הכבוד.
יום נעים ומתוק לך.
פירגה יקרה, אני גיליתי אותך לפני כשנה וחצי כשהייתי בשמירת הריון – ובזכותך הרגשתי יוצרת ומועילה,על אף כל ההגבלות.
תבורכי יקירה על האהבה שאת מפזרת, על כל הטוב הזה שאת משתפת בו ומביאה לנו כל כך הרבה שמחה – את שם דבר בקרב משפחתי וחבריי. עשיתי מכל טוב מכל סוגי המטעמים, בישולים ואפייה שפרשת לפנינו, ואת גדולה מהחיים!
למעשה מאז שמצאתי אותך התחברתי למטבח בכלל ולאפייה בפרט, היום האפייה בשבילי היא תרפיה. ולפנייך פחדתי אפילו להעיז.
תודה תודה תודה. המון בריאות, אהבה וכל טוב.
שירה
אפשר לעשות את הבצק יום קודם? את יודעת להכין מראש
להשאיר במקרר עד 8 בבוקר
או שהבצק יייבש :twisted:
סופה,עדיף להכין מיד ולאפות כי זה בצק עדין ומיוחד.
תודה
כמה מ"מ בערך לדעתך צריך לרדד כדי שלא ייתפרק מצד אחד
ומצד שני שלא יהיה עבה מדי?
:lol:
תנסי 3 ותראי אם הבצק לא נקרע.
בוקר טוב פירגה
אפיתי אוזני המן מבצקלבן יצאו מדהימים בצק משגע נשלחו לאנגליה ונחטפו מיד
כמו כל הפעמים שהכנתי מהמתכון שלך גם הפעם הצליח
תודה
המשך יום טוב
תודה רות,כיף שאת מעבירה את המתכון שכולם יהנו.שיהיה לכולכם חג מתוק ושמח
תודה על ת :lol: שובות הבזק
שבת שלום פירגה
לכמה אני מחלקת את הבצק והאם אפשר להכין רולדות עם פרג ורולדות עם אגוזים לפורים
תודה
ריקה,תחלקי ל-3
הבצק מתאים להכל. יש תמונה של רולדות. תסתכלי בין התמונות ששמתי.יוצא מעולה.
תמלאי במה שאת אוהבת.
פירגה
להלל ולשבח
לייקקקקק ענק
תבורכי – טובה
נמושקה הי חמודה
תודה רבה לך
פשוט אלופה. יישר כוח
:P
המשך טעים ונפלא חגית תודה רבה
שלום לך פירגה יקרה,אני מתכננת להכין את הבצק הלבן,האם אפשר להכין היום ולישמור במקרר עד מחר?
ואיך בידיוק עושים את צורת המעמול היפה? אשמח אם תסבירי לי?
ליאת,עדיף להכין באותו יום את הבצק והאפיה.
אם אין לך צבת להכנת מעמול תכיני עיגול ותדקרי אותו עם מזלג.
בהצלחה
היי פירגה איך עושים צורה של אוזני המן?
:cool: פירגה שלום רציתי לדעת מדוע אי אפשר ליראות את המתכונים למילוי הרולדות
אתי חפשי בקטגוריה הזו:
http://pirge.co.il/%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94/%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D
פירגה היקרה , הכנתי מילוי שוקולד נוטלה ושמנת מתוקה . נשאר לי מילוי , האם ניתן להקפיא את שארית המילוי?
רותי,ניתן להקפיא,חופשי.
שלום פירגה,
מתכון אוזני המן לא מובן לי כל כך. :?
מערבבים הכל יחד, שמן וחמאה? באופן ההכנה את לא מציינת דבר מלבד הקמח.
אשמח לשמוע ממך.
תודה
רק שמים בקערה.אין אופן הכנה.
בהצלחה.
אין עלייך ואין על המתכונים שלך בפרט על המתכון הזה פשוט אין לי מילים פעם ראשונה שיוצאים לי כאלה אוזני המן מדהימים פשוט אלופהההה :x :x :lol: :lol:
חגית שלום ,תודה רבה.
בדרך כלל כמעט 100 אחוז שאלה התגובות למתכון הזה.
זה מתכון של 1000 שנה במשפחתי.חהחהחהחהחה
בשמחה ושתמיד יהיה טעים
פירגה יקרה!
מתכון קל ונראה ממש, אבל ממש טעים. אכין אותו מחריום שישי ליום שבת. (מקווה ש/ישאר עד שבת :P )
אין על המתכונים שלך. כל-כך קלים להכנה, מבחר עצום וטעים טעים!!! :lol: :lol: :lol:
תודה תמי יקירה
תכיני את העוגיות הטעימות. באמת קל מאד להכין והכי חשוב הבצק טעים כל כך.
תמשיכי להכין מטעמים מהאתר ותכתבי לי דברים יפים.
ערב טוב מפירגה
שלום פירגה
לכמה רולדות את מציעה לחלק והאם אפשר למלא בפרג ובגוזים מה דעתך?
תודה ושבת שלום
ריקה שלום חמודה
כל המליות מתאימות בתנאי שיהיו סמיכות ולא דלילות.
חלקי לכמה שאת רוצה וזה יהיה תלוי בגודל שאת רוצה זה לא משנה.
פירגה שלום
מדוע הבצק נקרע?
או לחילופין מתפורר?
מירי,ממליצה להכין שוב ולראות היכן טעית.
שימי לב וקראי היטב את ההכנה. בעיקר,מוסיפים קמח תוך כדי לישה ר ק ע ד שהבצק נוח לרידוד.
הבצק מושלם, ועוד לא היה מישהו שכתב עליו הערות.
אשמח לשמוע שוב חוות דעתך.
שלום פירגה,
העוגיות משטתחות בזמן האפיה?
זאת אומרת כדי ליצור עוגיות עגולות שטוחות ליצור כדורים בגודל פינג פונג בלי לשטח?
כן שירה.
לא ממש שטוחות.
פירגה זאת פעם ראשונה שאני מגיבה באתר וזאת תיהיה הפעם הראשונה שאני אכין מהמתכונים שלך
תודה רבה על התגובה המהירה נראה לי שיצא משלוח מנות מושלם בזכותך! :lol:
מתכוונת להכין מהבצק אוזני המן במילוי שוקולד שחר , סהרוני תמרים ועוגיות עגולות עם סוכריות צבעוניות בבצק
שירה,בהצלחה ותעדכני אחרי טעימות.
חיבוק להמשך טעים ביחד ובעיקר להמשך שיתוף בחוות דעתכם :lol:
פירגה יקרה האם אפשר להכין מהבצק הלבן רולדות עם ממרח תמרים ואגוזים
תודה רבה
לאה קליין
לאה,יש לך במתכון תמונות.תרדי לראות את הרולדות המהממות תמרים ואגוזים.
זה מעדן שאין שני לו.
בהצלחה והנאה
שבת שלום פירגה יקרה
אפשר להכין מעמול באותו בצק לבן?
תודה לך את נהדרת :lol:
לאה,אני כבר מבטיחה לך שיצא לך המעמול הכי טעים בעולם. אין על הבצק הזה…
אשמח לשמוע את חוות דעתך אחרי טעימות.
פירגה שלום
אני רוצה להכין מהבצק אוזני המן ומעמולים
כמה אזני המן ומעולים יצאו לי?
רונית
יוצא 2 תבניות
בהצלחה
באיזה כוס להשתמש? למידה של כוס לפי המתכון?
הדס
אני מכינה עם כוס זכוכית עם ידית.נדמה לי 230/240
הכנתי את האוזני המן יצא טעים ומהמם כל הכבוד לך על אתר כזה מושלם מכורה שיהיה חג שמח :lol:
זהבה בקר טוב
שימחת אותי הבקר.תודה.
כיף להוסיף אותך לרשימת ה"מכורים" לבצק הנפלא הזה.
חג פורים מתוק לכם
חג פורים שמח לך ובני משפחתך, מה זה הבצק הזה? הוא כמו קטיפה, משי מדהים. הכנתי עם 21/2 כוסות קמח והשארתי את החצי כוס לרידוד מדהים. את הבצק חילקתי ל4 חלקים וכל חלק שימש לצורה אחרת :אוזני המן אלפחורס מילוי תמרים -מעמול ורולדה עם שוקולד. להבא אכין כמות כפולה ואפילו פי 3.תודה רבה לך על כל המתכונים. ואגב בזמנו הכנתי מתכון של חצילים מטוגנים כשניצל ואינני מוצאת המתכון האם תוכלי לכוון אותי – בבקשה. ובנוסף אני מכינה כל כל כך הרבה מתכונים ומודה עכשיו על כולם תבורכי.
אלה,חג פורים שמח וטעים לכולכם. אני שמחה להיות פה ולהנות ביחד איתך.איזה כיף.
את מתכוונת לחצילים האלה?
http://pirge.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C-%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8
או אלה?
http://pirge.co.il/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%97/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C-%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%99
תודה רבה לך על תגובתך המהירה וכמובן שאכין את שניהם.
הכנתי אוזני המן היום במילוי שוקולד ואגוזים הבצק נ ה ד ר !!!!!!
מומלץ בחום
תודה פירגה
;)
רחלי,תודה על ההמלצה והמשך הנאה
פירגה בוקר טוב,
אתחיל בזה שהבצק מעולה, הכנתי ממנו אוזני המון, ממעולים, רולדות ממולאות ועוד. כל העוגיות קצרו מחמאות.
אשמח לדעת האם מתאים לקרוץ עם הבצק צורות עם קורצן עוגיות ואח״כ להניח על העוגייה האפויה בצק סוכר?
תודה, מירב
בקר אור מירב,
כיוון שהבצק מאד פריך ועדין,אני לא יודעת.
אני גם לא מתעסקת בבצק סוכר ואין לי מושג לגביו.
המשך טעים ביחד
המתכון הזה של אמא שלי הוא מאולה
אפיתי אוזני המן אבל חלקם נפתחו ואיבדו את צורתם בזמן האפייה. מה אני צריכה לעשות בכדי למנוע זאת?
תודה, נחמה
נחמה ערב טוב
כלל לכל הבצקים של אזני המן.
לא לרדד דק ולהדק היטב.
חג שמח
פירגה היקרה
אני רוצה להכין עוגיות ריבה
האם אפשר להכין את הבצק הזה? והאם אפשר מחמאה במקום מרגרינה או חמאה?
תודה שרי
שרי,לדעתי כן
בהצלחה חמדתי
פירגה יקרה חג שמח
מזמן לא הגבתי ושיתפתי
התגעגעתי אז במקום סופגניות מכינה את הבצק הנפלא שלך/של אמך
מכינה ומתגעגעת למתכוניך המקסימים.
יש ככ' הרבה אתרים ואני חובבת מתכונים כאילו היו רומן מסקרן… אך לא בוגדת בך….
כל טוב וכמו תמיד חיבוק חזק
הי אסתי יקרה, לבגוד. חהחהחהח,
מה פתאום,כל אחד והמיוחדות שלו.
האתר שלי לא מהמודרניים.הוא משפחתי ואהוב.
תמיד כיף לחזור למתכונים ישנים וטובים.
בכיף,באהבה וחג שמח ומתוק לכולכם
יצאו עוגויות נהדרות פריכות וטעימות
סבבה לגמרי, שימחת אותי מאד תודה רבה.
הבצק הפך לקבוע כל שבוע קופסא…כולם אוהבים
גם אני ואסור לי…אך לא מוותרת
סופ"ש נעים
סוף שבוע נפלא חמים וטעים אסתי
שלום וברכה, שתי שאלות בבקשה:
לגבי החישוקים: לבצוע חתיכות, ליצור גליל שאותו לטבול בסוכר וקינמון, וזהו? תבנית ולאפות?
השאלה השניה בבקשה היא מה אפשר, חוץ מקקאו, להוסיף לבצק כדי להפוך אותו לחום. מאוד אוהבת בצק כהה, ומאוד לא אוהבת טעמי שוקולד למיניהם
תודה רבה ולילה טוב
בקר אור תירנית,
גם אם תוסיפי לבצק כף אחת של קקאו לא תרגישי בטעם,זה רק יצבע אותו.
לגבי החישוקים,כן, בדיוק כפי שכתבת.
בהצלחה והנאה
פירגה חג שמח
רציתי לברר מה שלום בעלך ואימך ?
היות ולא היתי מעודכנת
אשמח לשמוע
חג שמח ותודה לך על השרות הנאמן והמתכונים :lol:
רחליקה יקרה,בקר אור, :lol:
בעלי מתאושש ממש לאט,עוד לא יוצא מהבית. אמא מתרגלת לבית החדש שלה ולמטפלת ומראה המון חיוב במעבר. ממשיכים להיות אופטימיים.
תודה על הכל ופורים שמח לכם
הכנתי בפעם הראשונה, במילוי של אגוזים ולוקום, הכרוכית פריכה וטעמה מעולה!!!
חנה בקר טוב.
תודה על המחמאות
תהנו מהעוגות,פורים שמח לכם
פירגה היקרה
הכנתי בגן עם הילדים ויצא מדהים
שמתי בכל אוזן המן קוביית שוקולד.
תודה לך על מתכונים מדהימים :lol:
ענת יקרה, התרגשתי שלילדי הגן היה חלק באפיית אזני ההמן.
באהבה גדולה וכיף לקבל בחזרה כזה פידבק :lol: :lol: