dscf5176 800x600 - עוגת גבינה בווארית עם מוס פירות יער

עוגת גבינה בווארית עם מוס פירות יער

dscf5176 800x600 1 - עוגת גבינה בווארית עם מוס פירות יער

 

לכבוד החג חידשתי את העוגה עם עוד שכבה של מוס פירות יער .

מצרכים:

תבנית עגולה 24 . + 10 תבניות אישיות , או תבנית אחת גדולה ועמוקה.
2 כוסות חלב
2 שקיות ג'לטין- ס"ה 28 גרם (למטה יש קישור שהכנתי על ג'לטין צמחי)
2 קופסאות גבינה לבנה 5% –ס"ה 500 גרם
2 מיכלי שמנת חמוצה 9%
2 שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות סוכר
300 גרם פירות יער קפואים מעורבים
משאירים במקרר כמה פירות יער לקישוט.

אופן הכנה:
מכינים כל פעם כמות אחת של מוס.לכמות השנייה מוסיפים את פירות היער לקבלת מוס ורוד ולהלן ההכנה באופן מסודר:

לשים בסיר בינוני כוס אחת חלב ושקית אחת ג'לטין = 14 גרם
לבחוש היטב עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להוסיף לקערת החלב:
1 חבילה גבינה לבנה 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
לערבב ביחד.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בבחישה.
למזג את כל החומרים ביחד. לבלילה חלקה.
לצקת לתבנית ולקרר במקרר שעה.

אחרי שעה מכינים עוד "נגלה" אותו דבר מאותם המצרכים , רק מוסיפים את פירות היער כשהם מ ע ו כ י ם.
יוצקים את המוס הורוד מעל למוס הגבינה הלבן שהתייצב במקרר.
מקשטים בפירות היער שנשארו.

לידיעתכם,העוגה במרקם בוואריה ולא כמו עוגת גבינה רגילה.  המלצה שלי שעדיף להכין בכלים אישיים או להגיש עם כף ישירות מהתבנית.dscf5178 800x600 1 - עוגת גבינה בווארית עם מוס פירות יער

 

 

18 תגובות על “עוגת גבינה בווארית עם מוס פירות יער

  1. חג שמח
    העוגה נראית פגז אבל אני לא יודעת למה אני לא מקבלת יותר מתכונים במייל

    אני מתעדכת דרך הפייסבוק

  2. laugh laugh בברכת חג שבועות שמח עם טנא מלא של מתכונים ממעשה ידייך להתפאר, והטנא יחולק באהבה רבה בינינו. :lol: :lol: :lol:

    ברצוני להדגיש שבזכותך הרבה מאז שגיליתי לביתי את פירגה היקרה היא בשלנית מדהימה והכל בזכותך :lol: :lol:

    תודה smile תודה smile ואלפי תודות smile

    חג שמח laugh

    • ציפי נשיקות לך ולבת ואני כל כך שמחה. כולכם משפחה אחת גדולה בשבילי ואני שמחה בשמחתכן.
      המשך טעים לחג שמח ונפלא.

  3. :פירגה חג שמח! עכשיו הכנתי והכנסתי לקירור, האמת זה נראה משגע ואני כבר מתה לטעום, בדרך כלל אני לא אוהבת להתעסק עם ג'לטין אבל הייתי חייבת לנסות זה נראה סוף… כל בני הבית כבר רוצים חתיכה אז נתאפק בסבלנות חחחח … :? :?

    • סיון הי חמודה
      אתמול העוגה נחלה הצלחה מסחררת בקרב המשפוחה. היא גם נחתכה די יפה,מה שחששתי ממנו.

      תהנו ותספרי לי אם אהבתם.

  4. פירגה יקרה, ערב טוב אני רוצה לספר לך שהעוגה פשוט הטריפה את כל בני המשפחה, טעימה ברמות חבל על הזמן ואיזה מרקם משגע בקיצור ממליצה לכולם להכין אין עלייך פירגה את ענקית תודה! smile

  5. פירגה שלום.
    עוגה מדהימה בטעמה וביופיה.וקלה קלה.
    עשתה רושם נהדר על האורחים ומישפחתי.
    כל הכבוד לך והמשך נעים וטעים.

  6. פירגה יקרה, לגבי פירות היער הקפואים: א. צריך להפשירם לפני ההכנה? ב. בתור קישוט, אם אני מכינה בבוקר, הם יראו יפה בערב? המון תודה מראש.

    • לפני ששמתי במיקסר הפשרתי רק כמה דקות אבל לא חובה.
      אם את מתכוונת לקשט עם הפירות ישירות מהקופסה,אז תפזרי אותם ק פ ו א י ם ממש ממש לפני ההגשה ותברישי אותם עם מעט דבש או ריבה מדולל בקצת במים.
      הבעיה שהפירות כפי שהם ישירות על העוגה יוצאים חמוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *