20 נחטפו ולא היו….
המצרכים בקערה:
כוס עדשים אדומות מבושלות בהרבה מים כ-10 דקות או עד לריכוך ולסנן. לא לשטוף.
(יש לעמוד ליד הסיר ולשמור לפני הרתיחה לפני הגלישה, ומיד להנמיך את הלהבה).
כף שמן
בצל קצוץ מטוגן בכף שמן נוספת
להוסיף 2 קופסאות טונה בשמן (אחרי סינון במשקל של 224 בערך)
ביצה שלמה
1/2 כוס פתיתית פתיתי תפוחי אדמה (קונים בסופר ליד פירורי הלחם בשקית).
או להכין "פירה" מעוך גס מתפוח אדמה גדול.
מלח
פלפל שחור
פפריקה
קורט קינמון
להכין לביבות מארכות בגודל בינוני ולטגן מ-2 הצדדים.
מלח
פלפל שחור
פפריקה
קורט קינמון
להכין לביבות מארכות בגודל בינוני ולטגן מ-2 הצדדים.
"טיפ"
1. מרי הכינה והוסיפה כוסברה לקציצות התלהבה ושלחה חוות דעת ולכן החלטתי להוסיף את הטיפ.
תודה מרי.
תהנו
תהנו
היי פירגה
הכנתי לראשונה לביבות מעדשים.
לביבות העדשים+טונה.יצאו נהדרים וטעימים.
אוהבת להוסיף כוסברה קצוצה בלביבות שאני מטגנת וכך עשיתי.
תודה וישר כוח
מרי.
יצא מעולה!!!
התלהבו כאן בבית (לא האמינו שאפשר לעשות משהו אחר מלבד טונה ותירס )
נתתי ביס רק כדי לוודא טעם ולא להאמין שאכלתי עדשים :eek: ומצא חן בעיני
את מדרדרת אותי פירגה…אני בגילי הקשיש לא אמורה להתחדש במאכלים :P
עד שהכרתי אותך לא הסכמתי להכניס שום דבר חדש לבית או לפה, ועכשיו…מה יהייה? אפילו את הסלט שלי שהיה מורכב מעגבניות ומלפפונים בלבד התחלתי להעשיר בכל מיני עלים (חסה כרוב נענע) שפעם לא יכולתי להבין איך אוכלים כזה דבר ;)
אוי פירגה פירגה
ברבורה יקרה ויפה
תודה . אני שמחה שההתחדשות עושה לך ולבני הבית טוב וטעים.
המשך התדרדרות נעימה לך
היי פירגה, מה שלומך? :P
האם יצא טוב גם עם עדשים ירוקים?
יום מקסים
יפעתוש תודה חמודה
הכל בסדר :lol:
לא הכנתי עם ירוקים. תנסי.
תבשלי אותם עד ריכוך מלא ותכתשי אותם במגי'מיקס שיהיו די עיסתיים ואז תמשיכי לפי המתכון.
אם תכיני אחרת,תשתפי אותנו.
תודה עם חיבוק
היי פירגה,
הרציתי להכין את לביבות העדשים והטונה
אבל הטונה בשמן שקניתי ,היא לא טעימה כול כך,
אשמח לדעת על טונה טעימה,מחברה שכדאי לקנות ?
לא מכירה טונה מיוחדת.אצלי כולם אוהבים את הכל.
האם אפשר גם אם טונה במים??
קארין,לדעתי כן
שמתי לב שאין כלל ביצים. אני מניחה שפתיתי תפ"וא משמשים דבק. אין לי פתיתי תפו"א, האם את מציעה להשתמש בביצים במקום?
בילי בקר טוב
יש ביצה במצרכים.
היי פירגה.
בגלל בעיית אלרגייה לתפוח אדמה,
האם אפשר להחליף את תפוח האדמה לבטטה מבושלת ?
תודה מראש ויום טוב,
שושי.
הי שושי
בגלל שהבטטה רכה שימי לב שהעיסה לא תהיה מדי דלילה . אני מקווה שטעים עם בטטה.
יום טוב