כבדי עוף ופרגיות מוקפצים בתיבול טעים
כבד לחוד ופרגיות לחוד והפעם יש חתונה והשמחה רבה.
מטעמי כשרות,קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולעבור להכנה:
במחבת גדולה ו ע מ ו ק ה:
300 גרם כבדי עוף נקיים חצויים
300 גרם פרגיות/חזה עוף רצועות
4 בצלים פרוסים עיגולים
כפית רוטב טריאקי , כף מלאה דבש, קורט קרי , כפית פפריקה, כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק.
לטעום ולשפר עם קצת מלח ופלפל שחור.
מתחילים בטיגון והזהבת הבצל ב-5 כפות שמן קנולה
מוסיפים את הפרגיות/חזה לטיגון תוך ערבוב מדי פעם עד שיתרככו.
כשהפרגיות רכות מוסיפים את הכבד ותבלינים מקפיצים קלות עד שהכבד מוכן.
מגישים מיד על פירה תפוחי אדמה משולב בבטטה.
נחמד להגיש על ספגטי .
מתחילים בכמות תבלינים מאד קטנה ורק אחרי טעימה מחליטים מה לחזק ומה להוסיף.
תהנו
תהנו
הייייי פירגה
אני בת 17 ובשלנית מתחילה ;) אהבתי נורא את האתר שלך כי הכול פשוט והכי חשוב טעים!
רציתי לשאול מזה קרי?
דניאלה יקרה בקר טוב
בת 17 וכבר בשלנית? כל הכבוד.
קארי זה תבשיל הודי שצובע את האוכל בצבע קצת צהוב והוא גם דומיננטי מאד אז כדאי בהתחלה לשים ממש רק טיפה קורט או שניים.
מקווה שתמשיכי להנות מהאתר שלי ולהכין ממנו מטעמים.
בהצלחה חמודה
הי פירגה
אני חייבת לומר לך שעשיתי היום את הרוטב הזה לרצועות חזה עוף,
ויצא פשוט מ-ד-ה-י-ם-!!! בעלי אכל ה-כ-ל! תודה תודה תודה! את מדהימה!
(סתם לידיעה אני לא יותר גדולה מדניאלה… כולה בת 19 וחצי…)
מרגלית יקרה
גם את צעירה מנסה ומצליחה. אני מברכת אותך שיהיו לך חיים מאושרים ומלאי הצלחה.
את נהדרת
תודה על המחמאה לרוטב :lol:
תודה גם לך!
בהצלחה!
היי םירגה,
הכנתי אתמול את הרוטב.
יצא מעולה !!!!!!!!
ממליצה לכולם לנסות.
תודה לך
הדס.תודה על ההמלצה החמה
הכנתי, טעיםםםםם. תודה יקרה ;)
מירי,תודה שבחרת להכין ולשתף.
יום מקסים למקסימה ;)
מה אפשר במקום קרי ?
סמדר שלום,את לא חייבת להוסיף קרי. תוותרי.
תכיני ותהנו.
הכנתי ממש טעים מתכון מנצח שבת שלום
לבריאות אילנית,תודה על ההמלצה.
המשך ערב נעים לכם
שלום
ניראה מדהים רק חבל שאין כמויות לתבלינים
אלי\אלון
הי אליעזר,
הוספתי כמויות לתבלינים. פה אין צורך בכמות נדיבה אלא להיפך, בצמצום.
את הפלפל השחור והמלח עדיף להוסיף אחרי טעימה בסוף. לא תמיד יש צורך.
תכינו ותהנו ואשמח לתובנות.
חג שמח לכם ולבני ביתכם