זוכרים את העוף האפוי והקראנצ'י בטחינה וסילאן שלי?
תתחדשו בשניצלים במתכונת דומה טעימה ומיוחדת.
תתחדשו בשניצלים במתכונת דומה טעימה ומיוחדת.
המרכיבים וההכנה:
חזה עוף שטוח
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם שן שום כתושה, כפית טחינה גולמית, כפית סילאן, מלח ,
פלפל שחור, 2 כפות שמן קנולה .
בצלחת נוספת שמים פירורי לחם.
טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…
לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.
אפיה:
להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן קנולה
לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות
להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות
מכאן תחליטו אתם אם להמשיך לאפות עוד דקה מכל צד.
שימו לב לא לייבש את השניצל.
תהנו
תהנו
הכנתי שוב את הפלאפלים והפעם חיחיחי יצאו שמנים תפוחים זהובים ומדהימים
פירגה הכנתי את השניצל ביום שישי
ויצא מדהים
טעים טעים ורך תודה
האם יש לך מתכון לריבת חבושים
אני אשמח אם יש לך
תודה מראש ענת
פירגה היי,
הכנתי את השניצלים ומה אני אומר לך,
השאירו לי טעם של עוד.
התמוגגתי מכל ביס.
אני כל כך שמחה שגילתי את הבלוג שלך.
בזכותך אני משדרגת ומגוונת את האוכל
והכי חשוב נהנית ונהנים איתי.
כל הכבוד ותודה רבה
הדס
היי פירגה,
טיגנתי את השניצלים
גם אני שמחה להיות בבלוג ולגלות עולם ומלואו.
אני מאוד אוהבת לבשל וכל פעם אני אומרת לעצמי נו הפעם אני אבשל משהו
מיוחד מאחד מספרי הבישול שיש לי (ויש לי הרבה) ובסוף לאחר שאני רואה את הסיבוכיות ושאני צריכה ללכת לקנות חצי מהמצרכים, אני אומרת לעצמי, נו טוב פעם אחרת…
אבל עם המתכונים שלך זה משהו אחר לגמרי. כאילו חיכיתי למצוא מקור כזה שמרכז בתוכו מתכונים קלים, טעימים ומיוחדים.
בשבילי זה כמו לגלות את אמריקה.
אני יכולה לומר לך שאני מאוד אוהבת קציצות ושניצלים ובד"כ נצמדתי למתכון
אחד שניים. אבל עכשיו פה בבלוג אני מלאה במתכונים חדשים שרק מחכה לנסות אותם כבר
הכנתי את השניצלים והם יצאו מעולים. אני כבר בכלל לא מטגנת ולכן אפיתי אותם.
כולם אכלו ונהנו.
תודה.
6 כוכבים. מה אין ? אז רק 5 :P .בכל פעם אני מנסה מתכון אחר ובכל פעם "בול פגיעה" כל הכבוד לך!
תודה ניר אין כמוך בפירגון.חהחהחהחהחה
מספיק 5 כוכבים והמשך הנאה צרופה
השניצלים נראים מעולים אנסה להכין אותם בטוח יצליחו אנסה באפייה .רעיון מעולה .
טובה,הם נפלאים.
תכיני ותשתפי אותי :lol:
היי פירגה,
רציתי לדעת, בעלי חולה סכרת ורציתי לדעת אם יש מצב להכין בלי הסילאן
מה את אומרת?
נ.ב יש לך אחלה בלוג עם מתכונים מדהימים ופשוטים
לילי חמודה,תוסיפי קצת ריבה ללא סוכר.
תודה על המחמאות יקירתי.מקווה שתמשיכי להנות כמו שאני נהנית :lol:
חתימה טובה
ברבור במטבח השאיר תגובה חדשה על הרשומה שלך "טוק טוק טוק – מי אני ומה שמי?":
חייבת לספר לך…
הכנתי את המתכון שלך חזה עוף בשום טחינה וסילאן (טיגנתי)…אל תשאלי איזה מלחמת עולמות יש כאן בבית, כל אחד מחביא במקרר את הקופסא עם השניצלים האלה במקום אחר כדי שלא יגמרו לו אותם וכל אחד עושה פרצוף תמים של "לא נגעתי בקופסא"
הכי מצחיק, הבן הצעיר שלי הגיע באותו יום של הכנה מהצבא טרף מהם (והחמיא – די נדיר אצלו) שאל עם מה הכנת את זה הפעם וכשנעשיתי אדומה (מה, לקלקל את הכל רק כי הוא לא אוהב שום סילאן וטחינה) הוא אמר: עזבי לא צריך לדעת, רק תכיני את זה תמיד ככה
פורסם על ידי ברבור במטבח בכתובת טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה בתאריך 16:38 6 פברואר 2009
כל המחמאות מגיעות למתכון המוצלח הזה. בהחלט מנצח.
תודה גדולה והמשך טעים לכולכם
פריגה יקרה יש לי מתכון לשניצל מבושל כמו שבשלתי את הפסטרמה. בסיר קוצצים הרבה כוסברה 3-4 שום שלמים פלפל אדום יבש, לימון כבוש 2 פרוסות ,1 כף מרק עוף כרכום, פלפל שחור מעט, 3 כפות שמן
חצי כפית פפריקה מתוקה. 3 כוסות מים להביא לרתיחה ולשים שניצלים פרוסים(לא מטוגנים-חיים) לבשל כחצי שעה ולצמצם מעט נוזלים. תוספת של פתיתים ליד ויש מעדן.
ושיהיה שבת שלום .
יפה נקרא נפלא.
מאחלת שבת שלום ובעיקר טעים לכולכם
:lol:
היי!
את ענקית!
הכנתי את המעדן הזה. אמנם בתחילה בעלי "עיקם את האף" הוא לא הבין איך מהתערובת המשונה הזו בה אני משרה את החזה עוף יצא משהו שיכול להקרא נורמלי.
אבל אני סמכתי עלייך ואמרתי לו – שבטוח יצא מעדן.
בעלי עשה ביס אחד – והוקסם. הוא אמר שבחיים שלו לא יצא לו לאכול שניצל כל כך טוב.
שילונת מקסימה
חהחהחהחהחה איזה הימור קטלני עשית לו ב"סיבוב" ;)
אבל כמו שאת אומרת…..ב ט ו ח שיצא טעים . ואיך לא? :lol:
תמשיכי להכין ולהפתיע אותו. זה רק ילך ויעשה יותר טעים ויותר טוב.
יש באתר שלי המון מתכונים פשוטים קלי קלות אבל מפתיעים בטעם.צריך רק לשוטט קצת ול"תפוס" אותם.
אני כמעט כל יום באתר שלך.
אני רוצה להפתיע לשבועות אבל יש מבחר כלכך גדול שאני רק עסוקה בלקרוא כל הזמן ולהתלבט מה לעשות עכשיו ומה אי אפשר כי אין זמן לעשות הכל…
:lol: :lol: :lol: :lol:
שילונת,תתחילי להכין רשימה מסודרת של מה שנראה לך.
הכי טוב להכין ביום שלישי בבקר את המאפים למעט עוגות שאת יכולה יום יומיים קודם ולשמור במקרר.
אני אופה פשטידות בבקר ולא מכניסה למקרר.
מקווה שתתארגני ותצליחי ומאחלת לך שיהיה נפלא וטעים
חג שמח
שאפו על המתכון, אתמול הכנתי אותו ובמילה אחת מ ע ו ל ה כוכב 10
כמו כל המתכונים :lol: :lol: :lol: :lol:
המשיכי להנות אותי ביצירותייך. :lol: :lol: :lol:
ציפי יקרה
שמחתי מאד על ההמלצה למתכון המיוחד שלי,אגב, המתכון הראשון שעשיתי לעוף עם טחינה וסילאן היה כרעיים בתנור בסגנון אמריקאי.
הכל באהבה ובשמחה
הכנתי שוב והשארתי במקרר יומיים וטיגנתי במהלך יומיים כל פעם חלק מהשניצילים וזה קצר הצלחה הצלחה ועוד הצלחה. ת ו ד ה ע נ ק י ת :lol: ;)
תודה חמדתי
מתכון 10 לבחורה 10 ;)
לבריאות ציפי.
הי פירגה יקרה.
רציתי להיות בטוחה- אני מכניסה את החזה עוף לצלחת עם הביצים והתבלינים, מכסה את הצלחת ומכניסה אותה למקרר ל4 שעות?
טלי,בדיוק כך.
תהנו
תודה תודה הילדים ליקקו את האצבעות מאז שגילתי את האתר שלך הילדים אומרים שהאוכל טעים יותר שלא נדבר על העוגות המעולות ישר כוח ושוב תודה. ;) ;) ;) ;)
ענת ,נפלא שאתם אוהבים את האתר שלי. תודה.
תמשיכי להכין ולהנות.כיף למשפחה
פירגה שלום,
יש לי בבפריזר פרגיות. אפשר לעשות באותה דרך פרגיות בתנור? אני לא מטגנת…
תרשמי פרגיות ותכיני את המתכונים שרשומים
בהצלחה
פירגה היקרה, לקילו חזה עוף אני צריכה להגדיל כמויות המשרה? תודה רבה על המתכונים הנפלאים!!
רוזה יקרה,
להכפיל כמויות.
ב הצלחה והמשך טעים לכולנו
היי פירגה יקרה,
יש לי טוסטים ויש לי בלנדר רב -עוצמה.
השאלה:
האם ניתן להשתמש בבלנדר לריסוק הטוסטים ,לפירורים ?
אודה לתשובתך,
שושי.
שושי, אני חושבת שבלנדר זה לנוזלים?