השארתי את הבטטה בטעמה הטבעי
מה שעשיתי זה הדגשתי טיפה את המתיקות שלה על ידי המייפל
והוספתי לה טיפונת חריפות שמשתלבת נפלא ביחד.
המצרכים:
2 בטטות ג ד ו ל ו ת ובשרניות מ ק ו ל פ ו ת וחצויות ל א ו ר ך.אפשר גם לחרוץ אותן.
שמה על כף היד סירופ מייפל ועושה לחצאים מסג'.
מניחה על תבנית מצופה בניר אפיה .
בוזקת מעל מעט פלפל שחור גרוס טרי
אפיה בתנור חם כ-30 דקות כשבמחצית הדרך הופכים את החצאים.
תאכלו חם עם כפית.
תהנו.
הכנתי אותם היום לארוחת הצהריים,
יצא נהדר!
חשוב לי לציין, שלא היה לי מייפל,
מה שעשיתי – ערבתי שמן וסוכר, ואותם "מרחתי" על חצאי הבטטות. הוספתי גם מעט פלפל שחור כמו שמופיע במתכון.
יצא מקסים! עם טעם של דבש שנדבק לשיניים![laugh](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/laugh.gif)
פייגי חמדתי
תודה ![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אני אוהבת את השידרוג ואני שמחה שלמדתם שאפשר לשדרג את המתכונים שלי.
השמיים הם הגבול ;)
מכל הלב זה נקרא יאמי