d7a9d791d79cd795d79cd799 d792d791d799d7a0d794 d7a7d799d7a0d79ed795d79f - סינרול גבינה וריבת חלב בניחוח קינמון

סינרול גבינה וריבת חלב בניחוח קינמון

גבינה קינמוניים - סינרול גבינה וריבת חלב בניחוח קינמון

 

שבלולי גבינה וריבת חלב בניחוח קינמון – בלי שמרים

מתכון ישן מאד שחבל שיתפספס בנבחי האתר
ממחברת העוגיות שלי – לרענון באתר
צריך לתת רק טעימה קטנה כדי להתמוגג בהנאה.
המצרכים לבצק בתוך קערה :
חבילה גבינה "טוב- טעם" 250 גרם
שקית קטנה קמח תופח
ביצה שלמה
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
2 כפות אבקת סוכר

ללוש לבצק נעים ולהוסיף קמח תוך כדי לישה
לחלק את הבצק ל-3 כדורים

המצרכים למלית:
500 גרם גבינה לבנה 5%
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות ריבת חלב
3 כפות סוכר או לפי הטעם (לגרוע/להוסיף)

לערבב.
לרדד כל עיגול למלבן
למרוח מהמלית בנדיבות על כל העלה.
לגלגל לכרוכית.
להקפיא לחצי שעה ואז לפרוס לפרוסות עבות.
להכין בצלוחית את הציפוי:
כפית קינמון
3 כפות סוכר חום
לערבב.
להניח על תבנית גדולה של התנור ניר אפיה ולרסס אותו בשמן.
(בדרך כלל אני לא משמנת ניר אפיה,אבל פה זה מתבקש).
לטבול כל פרוסה בסוכר וקינמון ולהניח על התבנית עם ציפוי הקינמון למעלה . להשאיר מרווחים בין השבלולים.
לאפות בחום 175 מעלות עד שיזהיב. לא לתת לעוגיות להשחים.
תהנו

20 תגובות על “סינרול גבינה וריבת חלב בניחוח קינמון

  1. היי פירגה!
    מי שלא אוהב ריבת חלב מה אפשר לשים במקום?
    המתכון נשמע טעים בטוח אנסה בקרוב :P

  2. ניראה מצויין, מאז שלמדתי להשתמש בזכותך בקינמון (בקציצות ובכל מיני תבשילים)
    התבלין הנ"ל הפך ללהיט בבית.

    אז עכשיו הולכת להכין עוד להיט בזכותך!

    פירגה את מקסימה,

    אוהבת……………כבר אמרתי נכון? smile

    רחלי.ג.

  3. פירגלה,
    הכל כאן ברמות קשות,אבל מאוד קשות,
    את לא יכולה לעשות לנו את זה,
    אני הולכת להכין את זה בסוף השבוע,
    מיכל.

  4. וואו! נראה מדהים. בהחלט ינוסה השבת…
    כמה בכוסות זה חבילה קטנה קמח תופח? :?

    אני מעדיפה לערבב לבד קמח ואבקת אפיה… אני שמה כפית אבקת אפיה לכל כוס קמח ולא מחזיקה בבית קמח תופח. אם במקרה הזה את חושבת שצריך יחס אחר של אבקת אפיה, אשמח לדעת.

    תודה רבה רבה על המון האהבה שלך – גם למאכלים וגם למבקרים באתר. עושה כיף להיכנס כל בוקר ולראות מה חדש, ואיך התגובות, ומה אחרים עשו ואהבו, והכל הכל עם תשובה חמה ממך – תבורכי. smile smile

    • פוליאנה,איזה אושר ועושר ;)
      גם לי כיף להיות פה ביניכם. משפחה אוהבת ונאמנה.
      בד"כ זה מה שצריך לעשות על כוס קמח = כפית אבקת אפיה

      קמח תופח חבילה קטנה = 1/2 2 כוסות

      smile

  5. שלום לך פירגה!זה נראה נפלא!!אני מכורה לריבת חלב!!(טעם הילדות…)-תודה לך על המרשם!!יש לי בעיה קטנה, בעלי לא אוהב להרגיש את הסוכר בציפוי, איך להתגבר על זה, יש לך איזה אופציה אחרת? רק על תגידי לי להחליף את הבעל…המשך ערב נעים!! smile

    • לידיה יקרה
      אולי תחליפי את הסוכר באבקת סוכר?
      חשבתי על לטבול באבקת שוקולית אבל אני לא בטוחה לגבי הטעם. smile

  6. בוקר טוב פירגה!!רעיון נפלא!!ידעתי שתצילי אותי laugh
    שיהיהי לך יום נפלא!!

  7. הי פירגה צהריים טובים שאלה לי אליך מה הסיבה שאת מרבית הפעמים מישתמשת בגבינת טוב טעם מה היתרונות שלה על פני הגבינה הלבנה המירקם הטעם ???? אילנית

    • אילנית שלום
      כשיש צורך במתכון בגבינה קשה ללא נוזלים ,זו הגבינה שמתאימה.
      smile

  8. פירגה זה נראה מעולה וינוסה בקרוב. אני גרה בחו"ל וצריכה להחליף את הטוב טעם בתחליף המקומי. מה משקלה של חבילת טוב טעם ישראלית? תודהsmile

  9. היי פירגה,
    מעולם לא השתמשתי או קניתי גבינת ,"טוב טעם" , מה ההבדל בינה לבין גבינה לבנה? האם אפשר להשתמדש בגבינה לבנה במקום? ה
    האם גבינת טוב טעם מגיעה באריזות כמו של גבינה לבנה?
    אשמח לקבל את תשובתייך…
    תודה לילך מאילת….
    smile

    • לילך בקר טוב
      זו גבינה ק ש ה
      קונים אותה בניר ולא בקופסה. כדאי לשאול בסופר ויעזרו לך למצוא אותה.
      שבוע טוב smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *