אחד המתכונים העתיקים והנוסטלגיים שיש לי באתר ואשמח לשתף אתכם.
בטוח שזו תהפוך לפיצה אהובה וטעימה על כל בני המשפחה החברים והשכנים.
פיצה אשל/יוגורט מהירה ונפלאה במיוחד. הבצק אחרי האפייה הופך לבצק חלה נפלאה.
מצרכים לבצק בקערה:
לפזר על הבצק האפוי גבינה צהובה מגוררת ומעליה את הרסק והתוספות.
מעל לפזר עוד גבינה צהובה מגוררת ולקשט.
לאפות את הפיצה עוד כ- 20 דקות עד שהגבינה מוכנה.
"טיפ" אפשר להכין את הרוטב בלי בישול וטיגון. רק לערבב בקערה את המצרכים וזהו….
תקראו איך רינת מכינה ברגע…..
המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://pirge.co.il
כתובת המתכון: http://pirge.co.il/פיצות-ופוקצות/
לחץ כאן להדפסה.
© כל הזכויות שמורות 2009 – טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
פירגה יקרה,
כול הכבוד על המתכון נטעים של הפיצה ללא שמרים.
פיצה זו כבר הכנתי וכעת מכינה אותה בפעם הרביעית:
והפעם, בקערה ערבבתי 3/4 כוס מים עם קופסת רסק -עגבניות קטנה ,
כף רוטב צ'ילי מתק-חריף, ו-2 כפות קטשופ,וכפית עם פרוסות דקות של שום.
הוספתי פלפל אדום מתוק- אותו חתכתי לקוביות קטנות,
וקוביות מ-2 עגבניות,
ו-2 כפות טבעות זיתים- ירוקים מגולענות.
הכול עורבב בקערה והועבר למחבת,ל-10 דקות עד לצימצום הנוזלים.
בינתיים חלפו 20 דקות לאפיית הבצק,
בעזרת כף העברתי את הרוטב שבמחבת מעל הבצק שבתנור,
פיזרתי מלמעלה גבינה צהובה וזיתים שחורים .
אפייה של עוד 20 דקות ביחד .
ויצא פיצה נ ה ד ר ת !!!