השידרוג מחתני שמכין אוכל מאד טעים.
המצרכים ל-4 מנות:
מחבת בגודל בינוני
6 ביצים
קופסה עגבניות בקוביות במשקל 800 גרם/או עגבניות טריות.
6 שיני שום מקולפים פרוסים דק.
5 כפות מלאות בשמן זית
כוס גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל שחור
זעתר (שידרוג מהמם אבל מי שלא אוהב שלא יוסיף)
פפריקה מתוקה
כמון
פלפל ירוק חריף קצוץ קטן
אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן את השום הפרוס ומוסיפים את העגבניות .
מוסיפים תבלינים ומטגנים בבחישה עד שהעגבניות רכות.
מוסיפים ר ק 2 ביצים ומקשקשים את כל העסק כ-2 דקות.
אחרי 3 דקות יוצקים את 4 הביצים הנותרות שלמות וסוגרים מכסה ל-2 דקות.
מפזרים גבינה צהובה מסביב ושמים עוד קצת תבלינים לקישוט
סוגרים את המכסה ומשאירים פתח צר ליציאת אדים ממשיכים בבישול עד להמסת הגבינה
מגישים עם לחם שחור של פעם.
תהנו
פירגה בוקר טוב!
איזה חתן…
כל הכבוד על הפרגון שלך, חותנת מדהימה :lol:
בעלי מאוד אוהב שקשוקה ואני הולכת להכין אותה לארוחת הערב, מיד אחרי שנסיים לאכול אשלח
לך תגובה אבל אני בטוחה שהיא טעימה בטירוף, מריחים עד לכאן ;)
המשך יום נפלא
שי לי בקר טוב,
תכיני ותהנו.
תודה רבה ויום נפלא וטעים.
אהבתי את השידרוג
יאמי :lol:
באהבה אילניתי
פירגה את השקשוקה אני מריחה דרך המסך .ותודה על תוספת הזעתר אני אוהבת מאוד.
ושוב תודה על כל הדברים הטעימים שאת מכינה לנו
טובה
הזעתר הוא שידרוג הורס.לא שיגרתי. תכינו ותהנו.
חיבוק תודה לך.
פירגה נראה טוב ינוסה
לשידרוג מי שאוהב ניתן להוסיף אורגנו (כמו בפיצה) באם לא אוהבים זעתר
מחכים לפסח ובכלל למתכונייך שנראה שהיצירתיות שלך רק מתגברת ומזילה ריר מכולנו – וכמובן מעוררת בכולנו את חדוות הבישול והאפייה יום יום :P ועל כך תבורכי אמן וכמו שאומרים בערבית "תיסלם אידאקי " בתרגום חופשי שיבורכו ידייך
רחלי ;)
רחלי ערב טוב
קטגוריה פסח התחלקה לתת קטגוריות.המתכונים רבים ומגוונים וטעימים כרגיל ברמות על.
תתחילו להתכונן ולהתרשם מהמגוון.
שלכולם יהיה טעים ליד השולחן.
תודה ובאהבה.
פירגה,איזה רעיון נהדר להשתמש בקופסת עגבניות לא תמיד יש מספיק או שהם ביוקר,
מחר אנסה היום לא היה לי
אורלי
אשמח לעדכון וחוות דעתכם.
יום נעים.
זה יהיה להיט בארוחת הערב. גם קראה טוב וגם מכיל מוצרים שאני מאוד אוהבת….
פירגה בוקר טוב!
אני חוזרת אלייך עם עדכון…
הבעל ואני פשוט חיסלנו את השקשוקה המטרפת (לא היה זעתר אבל בכל זאת מעדן) :lol:
תודה רבה לך על עוד מתכון טעים טעים!!!
המשך יום נפלא!!!
שי לי,תודה על העדכון.
תודה לך ולבעלך שאהב.
יום נפלא לכם.
יופי של מתכון. אם רוצים להגיש שקשוקה בשישי בערב אך להכינה מבעוד מועד, האם אפשר להכין הכל ולשים במקרר ורק בשעת הצורך לחמם?
שקשוקה מכינים ואוכלים לא משתהים.
היי פירגה,
הרגע סיימתי להכין את השקשוקה הזו,
פשוט נהדרת, טעימה מאד מאד, אני כבר מאמצת אותה לתמיד,
הוספתי קצת פלפל אדום חתוך שהיה לי במקרר,
כל כך טעים עם בייגל מלחם מלא,
מעולה אין מילים,
מה עוד שקל כל כך להכין עשר דקות הכנה מקסימום,
וצריך שיהייה בבית קופסאות של עגבניות חתוכות , גבינה צהובה ,
שום תמיד יש הרי, כך שלא צריך הכנות וקניות …..
אההה אפשר להוסיף חתיכות קטנות של קבנוס,
אעשה השבוע ואדווח לכם,
המרשמים שלך נהדרים !!!!!!
שרית יקרה
שמחה שאהבתם ושחזרת לשתף אותי בהתלהבות שלכם.
לילה נפלא וחלומות פז.
היי פירגה
השקשוקה נהדרת.אמרתי לבעלי שזה עוד מתכון של פירגה שצריך לאמץ,בעלי הציע – בואי נאמץ את פירגה.
אני מאומצת אצל הרבה משפחות. מחמיא לי מאד.
תמשיכי להכין ולפנק את הבעל.
חג שמח וטעים לך ולמישפחתך, שאלתי הינה האים אפשר כאן להוסיף גם את הגרגרי חומוס כמו במתכון שלךל השני לשקשוקה, או שזה כבר קונצרט אחר ?
אורית,שאלת טעם אישי. טעים לך? תוסיפי.
בהצלחה.