שניצל בציפוי צ'יפס
כמה פשוט וכל כך טעים
מצרכים:
מחבת קטנה, מטגנים כל פעם שניצל אחד כדי שיהיה מצופה היטב והצ'יפסים לא יברחו.
4 מנות שניצל פרוסות דק וגדול (מחזה עוף)
ביצה טרופה
שן שום כתושה, מלח פלפל ומי שרוצה יוסיף לו תבלינים כאוות טעמו.
לטרוף במזלג
לגרר על מגררת גסה 2 תפוחי אדמה מקולפים ולסחוט דרך ניילון ("טיפ" למטה)
להשרות את השניצל בביצה והתבלינים מינימום חצי שעה עד 4 שעות (במקרר)
לטבול את השניצל בביצה ולהעביר לגרודת הצ'יפס
להדביק עם היד כמות נדיבה מ-2 הצדדים ולהעביר בזהירות לשמן רותח על להבה בינונית נמוכה
לטגן עד השחמה
להפוך ולטגן את הצד השני עד שהצ'יפס ישחים והשניצל יתרכך היטב.
מגישים מיד ומתעלפים מעונג.כדי להנות טוטאלוס,אל תאפו …תטגנו. נו,פעם אחת לא נורא.
"טיפ להגרת נוזלים מירקות "
שמים את תפוחי האדמה המגוררים בשקית ניילון,עושים פתח קטנטן למטה וסוחטים מבעד לניילון עד שאין נוזלים.
לא צריך פירורי לחם? התפו"א מחליף את זה?
אם היה צריך פירורי לחם הייתי רושמת שצריך.
טעים מאודדד :lol:
תודה אילניתוש
אני עם הלשון בחוץ…. ;)
אבל נכון להרגע, עד הודעה חדשה אני מסתובבת צמודה כאן רק לקטגוריה דיאטה ודלי קלוריות :twisted:
אבל כשירדו כמה קילוגרמים אני אפנק את עצמי במנה הזו
ברבורה חמודה
בהצלח :lol: ה מכל ה לב
הי פירגה,
איזה רעיון מדליק!!!!!!!!!!! כמו שאת אומרת פעם אחת מטוגן לא נורא………… נראה לי שאשמע לעצתך ואכין משהו כזה לצהריים של יום שישי ,( כולם יהיו בבית)בכל אופן אין לי ספק שזה יקצור מחמאות כי אצלינו מאוד אוהבים גם את השניצל וגם את הצ'פס (ובגלל הטיגון אני ממעטת להכין).
יבורך מוחך הקודח…
יהודית
יהודית,בהחלט שווה להתפנק בטעים הזה :lol:
הי פירגה,
ניסיתי ונפלנו בשבי……………חחחחחחחחחחחח טעים מאוד.תודה.
תודה רבה על המחמאות.
להבא,נא לרשום את התגובה בסוף אחרי כל התגובות ולא באמצע.
רעיון מקסים
שרונה
תודה :lol:
רעיון מדליק …כמו שאומרים הצעירים♥ :P
פירגוש היתגעגעתי…אני מציצה אליך המון..ונהנת תמיד ליקרא את מתכונייך הנהדרים…
רוצה לספר לך המון דברים..חחחה
אגב אשלח לך מסר הבנתי שגם את כבר לא בחלבי….
בניסוי הראשון חייבת לעדכן אותך..אהבתי את הרעיון :lol:
בנתיים קבלי אחד ענק
שונטי מקסימה
שמחתי לקרוא ולשמוע ממך.
מחכה למסר ואם את מכינה משהו מהאתר,תשמחי אותי ותשתפי אותי :lol:
חיבוק :lol: מכל הלב
פירגה בוקר טוב,
אפשר לעשות עם שבבי תפוחי האדמה? (אני מתלהבת כי מצאתי אותם בסופר..)
ג'סיקה בקר אור
הכינותי מראש ויש באתר:
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-עוף-מטוגן-בפתיתי-תפוחי-אדמה
תכיני ותהני
אך פירגה
איזה כיף לנו שיש לנו אותך, כל פעם מחדש את מעוררת את החשק לגשת למטבח
יישר כח שהיה לך יום מקסים :lol: :lol: ;)
אוריה
תודה
בקר אור ויום נפלא לך
וזה את מפרסמת לי יום אחרי שביקרתי אצל הדיאטנית? לזה אני קוראת חטא על פשע. אבל כשאהיהי מאד רעבה אסתכל על התמונה ואפנטז. נעשה את זה לנכד ביום ששי. נשמע מה יש לקטנצ'יק לומר על שני המאכלים שהוא כל כך אוהב. הוא כמובן ידרוש להוסיף קטשופ.
הי לארה
תכיני לפחות לנכד שיהנה ותתני ביססססססס ;) :lol: בהצלחה בדיאטה.
פירגה יקרה ובלתי נלאית.
המתכונים שלך תענוגות גופנפש, גם במחיר סטיה מדרך הישר (להלן דיאטה)
יש לי שאלה מטרידה- האם יש לך רעיון איך לטגן שניצלים, שלא ישפריץ כל השמן מסביב, כי אז רק המחשבה על כל הג'יפה שמתפזרת על הכיריים (זכוכית- גז) ועל החלון מעל הכיריים ועל השייש ולפעמים על זרועותי, פוגמת בכל ההנאה.
ג'ודי ,לא הבנתי למה משפריץ? לא קורה אצלי.
בכל אופן,תטגני במחבת עמוקה? אולי יפחית.
הטיגון משפריץ כשיש מים בסביבה. ולכן, צריך לנגב ולספוג טוב את הנוזלים מהשניצלים לפני טבילתם
בביצה ובשאר החומרים.
אני מטגנת בסיר רחב בעל שוליים ולא במחבת.
זה חוסך לי את כל ההשפרצות מסביב.
תודה רבה על ה"טיפ"
אני קראתי פעם שאם שמים מסננת (רגילה שיש במטבח) על המחבת זה לא משפריץ. אם תנסי, תספרי איך עבד…
גדול!!
בהחלט גדול.טעים מאד
איזה רעיון מקסים!
מעולה, ינוסה בקרוב!
כל הכבוד פירגה :lol:
רחלי.ג.
רחלי בעונג רב
אני לא מגיבה הרבה, אך נהנית לקבל את המתכונים וגם להכים מידי פעם.
הרעיון הזה של השניצל צ'יפס פשוט מדליק.
תודה
:lol:
הי רותי
יופי שהגבת
ואשמח שתכיני את הטעים הזה
זוכרת אותי ? זו יפית
דיברנו לפני המון המון זמן שבהתחלה פירסמת מתכונים ואמרתי לך שאני רוצה לפגוש אותך ושהמתכונים שלך סוף הדרך !!!!
:-))
המתכון הזה מעולההההה ממש חידשת לי ואני מתכוונת לנסות עוד השבוע !!!
תודה לך יקירה
ועוד שאלה – את רשומה בפייסבוק? אשמח להתחבר איתך גם שם
נשיקותתת ותודה גדולה
יפית
הי יפית,יופי שבאת לאתר שלי
אני לפעמים נכנסת לפורום מתכונים. תלוי מי בהנהלה שם…..
תנסי את המתכון הטעים כמו שרשום לפי ההוראות שלי.מקווה שיצליח ותאהבי.
לא,אני לא בפייסבוק.לא מעוניינת.
נשיקות והמשך טעים
הי פירגה יש לי שאלה. האם לטבול ולהשרות בביצה עם תבלינים ולפני הטיגון לטבול שוב בעוד ביצה טריה ללא תבלינים ואח"כ בציפס? הבנתי נכון?
למה לסבך?
תעבירי מההשרייה לצ'יפס וזהו.
פירגה יקרה, חזרתי מחו"ל ויש הרבה מתכונים חדשים, איזה כיף, שוב שישי שבת בנוסח פירגה, בייייייי ותודה…
איבונה יקרה ערב טוב וברוכה השבה
שלום פירגה:
עוד טיפ להגרת הנוזלים מירקות: לשים את הירקות בתוך מסננת בעלת חורים קטנים ופשוט למעוך אותם קצת ואז כל הנוזלים יוצאים.
תודה
פירגה זה נשמע ממש מעולה, אנסה לילדים המון תודה♥
תיצמדי להוראות שלי ותהני עם הילדים
מגניב :P ;)
לפריגה כשהחזה עוף היה מוכן התפוא לא היה מוכן וכן להפך מה עושים אני התיאשתי מלהכין שניצלים נוספים אשמח מאד אם תהיה לך עצה בשבילי! תודה ענקית :lol:
לא הבנתי כלום.
לתת את הזמן לטיגון.
הכנתי את השניצל והתפו"א לא נדבקו לשניצל ומה שכן נדבק טיגנתי וכשבאתי לאכול מהשניצל המצופה כל הציפס נפל הרבה מאמץ ואין תוצאה מושלמת . את באמת הכנת לפי המתכון שרשמת לנו ? :P :P אשמח מאד אם תגיבי תודה רבה אין עליך :|
כן. המתכון מדוייק. אני לא מביאה מתכונים מהירח.חהחהחהחהחה
פשוט צריך להכין יותר בסבלנות ורגש.להדביק יותר טוב ממש ל ה ד ק ה י ט ב את הציפוי
בזמן שהופכים צריך עם הרבה רגש ולא בבת אחת עם מזלג. להפוך עם מרית ומזלג ביחד ולאט לאט.
שווה להשקיע קצת יותר סבלנות ולקבל תוצאה כמו בתמונה.
בהצלחה.
הכנתי עכשיו ויצאו מדהימים. לא הייתי בטוחה באיזה מגרדת להשתמש אז עשיתי במג'ימ יקס ולא גירוד ידני דק. הבן הקטן שלי היה מבסוט מהשלוב וביקש גם לאכול רק את הציפוי. . .
נהנתי מאוד. נדמה לי שסוד העניין כדי שלא יתפרקו כפי שקראתי בתגובות זה פשוט לא לגעת , לא לבדוק ולהסתכל . לחכות עד שממש שחום ואז נצמד יפה לחזה עוף. כיסיתי עם מכסה קצת בהתחלה לבשול ראשוני.שארו לי מהארוחה ומקווה שיהיו טעימים גם מחר.
הפטנט עם השקית היה נהדר להוצאת נוזלים ומחכה לחנוכה להשתמש בו .. . .
תהל ערב טוב
צודקת,לא לגעת ולתת לצד אחד להיטגן יסודי וגם כשהופכים,כדאי להפוך עם מרית ומזלג ביחד. לאט ובעדינות.
תודה רבה וכיף שאהבת גם את הטיפ של הנילון ;)
בוקר טוב פירגה
אתמול הגעתי למתכון הזה כשחיפשתי שניצל טעים וקצת אחר. הכנתי והתאהבתי..או יותר נכון בעלי התאהב. כ'כ אהב שלא השאיר כלום בצלחת שלו או שלי כל שניצל שסיים אמר וואו השניצל הזה ממש טעים.הוא כבר הודיע לי שאני צריכה להכין את השניצל הזה בתדירות גבוהה. בקיצור השניצל הזה מ-ע-ו-ל-ה בכלום עבודה אז תודה על המתכון :lol:
אני כבר ניגשת לחפש לי עוד מתכון לארוחת צהריים..אני רק מקווה שהמתכונים שלך קלים להכנה כי אני חדשה במטבח :P
שיהיה יום טעים
מירב יקרה
תודה לך ולבעל שאהב
כן, כמעט כל המתכונים באתר שלי קלים להכנה וממצרכים שיש שכל בית.
תיעזרי בקטגוריות בצד שמאל,למשל: ארוחות ערב יש המון מתכונים קלים ומאד טעימים…..ועוד כל מיני קטגוריות שיקלו עלייך למצוא את מה שאתם אוהבים.
אשמח שתמשיכי לשתף אותי בהצלחות שלך. זה כיף לשתינו :lol:
אז ככה, הכנתי וזה מה שיצא
קודם כל רעיון הגרת הנוזלים עם שקית – רעיון מעולה.
לגבי השניצל עצמו, בהתחלה ריסקתי את התפוחי אדמה במג'ימיקס על הדיסקית הגדולה, לא ממש מומלץ, זה יצא גדול מדי.
אחר כך עשיתי על דיסקה הדקה, יצא טוב יותר.
בכל מקרה שני תפ"א לא מספיק, הוספתי עוד תפו"א
הילדים אכלים את זה ברגע זה ממש – שניהם אומרים שזה טעים.
למחר עשיתי קציצות עם שעועית.
תודה ;) ;) ;)
הדסיי תודה חמודה
אני דווקא אהבתי את הגרודה העבה.
כיף שטעים לילדים שולחת להם חיבוקי
בתיאבון
היי לא צריך להוסיף תבלינים לתפ"א? תודה
אפשר להוסיף תיבול.
וואלה רעיון מטורף למרות שאין הרבה זמן להתקשקש החלטתי לגשת לעינין ולפנק את בעלי בארוחה
כזו מיוחדת ואני ניגשת לעבודה לקנות לפרוס לקלף לבשל ……………………………………………..
ויוצא פצץ בעלי מתלהב ורק מחמיא בתחילה כשהייתי מנסה מתכונים הוא היה אומר לי אני לא השפן ניסיונות שלך אבל פה הכל נעצר ערמה של שניצלים חוסלה הציפס והקטשופ ………………בקיצקצ …..
היה טעים אודות למתכון הנפלא לא משנה שהתפוחי אדמה נשרו כשרק נגסנו העיקר היה טעים
עתי הי
אני מבינה שהיה טעים ומטורף :lol:
אבל למה? למה לא מצליחים להדביק את הצ'יפס לשניצל?
פשוט להדק ושוב להדק ויש ביצה שאמורה ל"תפוס" את הצ'יפס . כמובן להפוך ממש בזהירות , אפילו עם רגש ולצלחת.זהו…..פשוט כל כך.
אבל …..למרות שזה מתסכל אותי שהציפוי נשר אני שמחה שהרוח חיובית ושהיה טעיםםםםםםםםםם
תודה תודה
הי פירגה
הכנתי לאחר שקראתי את כל התגובות- הקפדתי לסחוט היטב את תפוחי האדמה ולא להפוך הרבה בטיגון, ולכן הצ'יפס לא נדבק.
יצא מאוד טעים ומיוחד!
אבל- חסרון אחד- בקירור הצ'יפס מתרכך, וגם אם מחממים במיקרו השניצל כבר לא קריספי
אבל- א. אפשר לחמם במחבת, מי שלא חוסך בקלוריות
ב. עדיין מאוד טעים.
ג. שווה להכין ולאכול ישר, בלי קירור.
אורלי ערב טוב
תודה על התגובות
ושניצל אוכלים מיד ולא מחכים. גם כתוב ;)
תראי… בתיאוריה הכל נכון.
בפרקטיקה, לאנשים עסוקים/עצלנים – לא כל יום בא לבשל, אז מכינים כמות לכמה ימים…
;)
נישמע מעולה!!!!!!!!!!10 :lol:
לי יש ציפסר ושם השניצל נימצא בתוך מסננת שמכניסים ומוציאים בקלי קלות
ואז כלום לא מיתפרק הכול יוצא שלם.
יופי של רעיון
ינוסה באחד הימים.
תודה והמשך ימים טובים ונדרים לך פירגה יקירתי
ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
רחלי,נסיון מוצלח ומהנה.
באהבה יקירתי.
חיפשתי מתכון מיוחד לשניצל,,,ובטח שאצלך,תמיד יש משהו,,,,,,,,,
ינוסה,וגם מתכון העוף,החדש
תודה פירגה :lol: היקרה
רחלי ;) ;)
טאץ' של פירגה.לא שיגרתי ;)
בכיף ושיהיה טעים.
וואו פירגה היום הכנתי נ ה ד ר !!!!
פשוט 10
תודה פירגה הנהדרת
רחלי
;) ;)
רחלי
לבריאות ובאהבה