קלות הכנה בטעם של הביוקר.
מצרכים בקערה:
200 גרם גבינת פרומעז חתוכה לפיסות קטנות (יש היום לקנות בטעמים)
גביע קוטג' = 250 גרם
ביצה+חלמון
1/2 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח
1/2 כפית מלח
הכנה:
ללוש הכל ביחד. הבצק טיפה דביק.
להכין כדורים ולהניח בתבניות מאפינס (יוצא כ-20). אם דביק מדי תקמחו את הידיים.
להבריש כל כדור בחלבון טרוף ולפזר שומשום/פיצוחים/קצח
אופים בחום 175 כ-30 דקות או עד שיזהיבו .
תהנו.
האם אפשר להחליף את הפרומעז בגבינה אחרת :?
למה לא?
איזו גבינה רכה אפשר לקחת במקום פרומעז???
אלה בטעם פרומעז.
אפשר ללכת על מתכונים אחרים שיש באתר ולא חסר.
רק להיכנס לקטגוריה לחמים ולחמניות ולבחור.
בהצלחה
דליוש זה נפלא… :lol:
תודה
פירגה האם לתערובת להוסיף ביצה + חלמון
ולאחר מכן להבריש בחלבון האם זה נכון ?
ממש כך כתבתי במתכון
פירגה,אין מילים!
האם לשמן את התבניות מאפינס?
האם את מכניסה לתוך מנג'טים?
לגבי צורת ההגשה שלך, אין מילים,תבורכי
רותי הי,
אני משתמשת ת מ יד בסיליקון.
ולכן, אין לי צורך במנג'טים ואין לי צורך בשימון.
כשאני מכינה מאפינס אני מפזרת מעט פירורי לחם.
לבריאות ובהכיף
היי מקסימה ומוכשרת
אני בלוס אנג׳לס וממש רוצה להכין מה זה פרומעז פה את יודעת?
אין מתכון שלך שניסיתי ולא קצר מחמאות רבות
תודה
מרי יקרה בקר אור
תודה לך על המחמאות והפירגון.
שימחת אותי הבקר.
פרומעז זו גבינת עיזים בגליל . בטוח יש דברים דומים.
באהבה
תודה יקירה על המתכון :lol: איפה נעלמת לנו התגעגעתי …
המשך ליום נעים וטעים
הי לינדוש
הכל סבבה
אני פשוט נהנית באתר שלי ואין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורומים.
תודה לך, את מקסימה רגיל.
שלום פירגה,
גבינת פורמעז היא גבינה שמנה 30% , לכן
במקומה אפשר להחליף לגבינה כמו טוב טעם ולתבל
בהתאם?
תודה על התשובה.
דרך אגב כל מה שאפיתי יצא מוצלח מאד.
מירי,טוב טעם ממש לא מתאים פה.לדעתי.
אני שמחה שאת אוהבת את המטעמים שבאתר שלי.תודה רבה לך
אז איזה גבינה כן טובה שבערך דומה לפורמעז?
אין לצערי תחליף לפרומעז . את יכולה להכין עם גבינות פטה אבל זה ממש לא ייתן את הכוונה והכיוון.
מה שכן,יש באתר מגוון גדול של לחמניות בטעמים שונים ובלי שמרים שאת מוזמנת לנסות ולחוות.
כולם נהדרות ומומלצות בחום.
בהצלחה
פירגה זה משהו חבל על הזמן אני לא כותבת כל הזמן אבל עושה הכל כ המתכונים ממך ממש נהדר הכל הכל תודה :lol: את מקסימה
תודה מלכה.לבריאות והכל באהבה גדולה.
פירגה שלום
אני גרה בלוס אנג'לס ואנ י לא יודעת מה זה קצח
Nigella באנגלית
אבל לא הצלחתי למצוא את הטבלין
יש פה חנויות שמוכרות מוצרים ישראליים
האם לחפש את הטבלין תחת השם קצח?
נחמה,זה התבלין.כמו שומשום שחור.את ממש לא חייבת אותו.
לילה טוב
הלחמניות יצאו מעולה. לא חייבים קצח, אני פיזרתי גרעיני חמניה וגרעיני דלעת כי זה מה שהיה לי במקרר, ויצא מצויין ונחטף.
נפלא יוכי ותודה רבה לך על המחמאות.
שלום פירגה,
האם אכן זו לא טעות שאין שמרים או אבקת אפיה בבצק? בא לי לעשות ואני מתלבטת.
תודה על כל המתכונים הנפלאים
שלום וברכה,
אני שמחה ששאלת ;)
יש לי באתר מבחר גדול של לחמניות בלי שמרים (בטעמים שונים) והם לא פחות טובים וטעימים ואפילו יותר משמרים)
ראו בקטגוריה: לחמים ולחמניות.
שווה בדיקה ותיעזרו במחמאות שבתגובות.
אני פה מזומנה לשאלות
בברכה,פירגה
חג שבועות שמח ולבנבן לך פירגה ולכל מישפחתך יופי של מתכון הולכת לעשותו ..אך בא לי רעיון להוסיף למתכון הזה גם זיתים ירוקים חתוכים קטן לתוך התערובת ,אני חושבת שזה ישדרג את המתכון הניפלא שהבאת פה.♥
רחלי,תעדכני איך יצא
תודה וחג שמח לכולם
יש פרומעז 9% של אותה חברה, לידיעתכן
בדיוק בזו אני השתמשתי.תודה רבה.
בוקר טוב, אפשר להקפיא ולחמם על הפלטה?
אפשר
תכיני ותהנו
לחמניות מעולות. מומלץ!
מירי ח.
לבריאות ובאהבה.
תודה רבה שחזרת לשתף