e2808fe2808fd7a2d795d7aad7a7 d7a9d79c d7a8d799d7a7d795d798d794 d7a1d795d7a4d799 - לחמניות פרומעז

לחמניות פרומעז

e2808fe2808fd7a2d795d7aad7a7 d7a9d79c d7a8d799d7a7d795d798d794 d7a1d795d7a4d799 1 - לחמניות פרומעז

קלות הכנה בטעם של הביוקר.

מצרכים בקערה:
200 גרם גבינת פרומעז חתוכה לפיסות קטנות (יש היום לקנות בטעמים)
גביע קוטג' = 250 גרם
ביצה+חלמון
1/2 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח
1/2 כפית מלח

הכנה:
ללוש הכל ביחד. הבצק טיפה דביק.
להכין כדורים ולהניח בתבניות מאפינס (יוצא כ-20). אם דביק מדי תקמחו את הידיים.
להבריש כל כדור בחלבון טרוף ולפזר שומשום/פיצוחים/קצח
אופים בחום 175 כ-30 דקות או עד שיזהיבו .
תהנו.

35 תגובות על “לחמניות פרומעז

  1. פירגה האם לתערובת להוסיף ביצה + חלמון

    ולאחר מכן להבריש בחלבון האם זה נכון ?

  2. פירגה,אין מילים!
    האם לשמן את התבניות מאפינס?
    האם את מכניסה לתוך מנג'טים?
    לגבי צורת ההגשה שלך, אין מילים,תבורכי
    smile

    • רותי הי,
      אני משתמשת ת מ יד בסיליקון.
      ולכן, אין לי צורך במנג'טים ואין לי צורך בשימון.

      כשאני מכינה מאפינס אני מפזרת מעט פירורי לחם.

      לבריאות ובהכיף smile

  3. היי מקסימה ומוכשרת
    אני בלוס אנג׳לס וממש רוצה להכין מה זה פרומעז פה את יודעת?
    אין מתכון שלך שניסיתי ולא קצר מחמאות רבות
    תודה

    • מרי יקרה בקר אור
      תודה לך על המחמאות והפירגון.
      שימחת אותי הבקר.
      פרומעז זו גבינת עיזים בגליל . בטוח יש דברים דומים.
      באהבה smile

  4. תודה יקירה על המתכון :lol: איפה נעלמת לנו התגעגעתי …

    המשך ליום נעים וטעים smile

    • הי לינדוש
      הכל סבבה
      אני פשוט נהנית באתר שלי ואין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורומים.
      תודה לך, את מקסימה רגיל. smile

  5. שלום פירגה,
    גבינת פורמעז היא גבינה שמנה 30% , לכן
    במקומה אפשר להחליף לגבינה כמו טוב טעם ולתבל
    בהתאם?
    תודה על התשובה.
    דרך אגב כל מה שאפיתי יצא מוצלח מאד.

    • מירי,טוב טעם ממש לא מתאים פה.לדעתי.

      אני שמחה שאת אוהבת את המטעמים שבאתר שלי.תודה רבה לך smile

    • אין לצערי תחליף לפרומעז . את יכולה להכין עם גבינות פטה אבל זה ממש לא ייתן את הכוונה והכיוון.
      מה שכן,יש באתר מגוון גדול של לחמניות בטעמים שונים ובלי שמרים שאת מוזמנת לנסות ולחוות.
      כולם נהדרות ומומלצות בחום.
      בהצלחה smile

  6. פירגה זה משהו חבל על הזמן אני לא כותבת כל הזמן אבל עושה הכל כ המתכונים ממך ממש נהדר הכל הכל תודה :lol: את מקסימה

  7. פירגה שלום
    אני גרה בלוס אנג'לס ואנ י לא יודעת מה זה קצח
    Nigella באנגלית
    אבל לא הצלחתי למצוא את הטבלין
    יש פה חנויות שמוכרות מוצרים ישראליים
    האם לחפש את הטבלין תחת השם קצח?

    • נחמה,זה התבלין.כמו שומשום שחור.את ממש לא חייבת אותו.
      לילה טוב smile

    • הלחמניות יצאו מעולה. לא חייבים קצח, אני פיזרתי גרעיני חמניה וגרעיני דלעת כי זה מה שהיה לי במקרר, ויצא מצויין ונחטף.

  8. שלום פירגה,
    האם אכן זו לא טעות שאין שמרים או אבקת אפיה בבצק? בא לי לעשות ואני מתלבטת.
    תודה על כל המתכונים הנפלאים

    • שלום וברכה,
      אני שמחה ששאלת ;)

      יש לי באתר מבחר גדול של לחמניות בלי שמרים (בטעמים שונים) והם לא פחות טובים וטעימים ואפילו יותר משמרים)
      ראו בקטגוריה: לחמים ולחמניות.
      שווה בדיקה ותיעזרו במחמאות שבתגובות.
      אני פה מזומנה לשאלות
      בברכה,פירגה smile

  9. חג שבועות שמח ולבנבן לך פירגה ולכל מישפחתך יופי של מתכון הולכת לעשותו ..אך בא לי רעיון להוסיף למתכון הזה גם זיתים ירוקים חתוכים קטן לתוך התערובת ,אני חושבת שזה ישדרג את המתכון הניפלא שהבאת פה.♥

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *