נמס בטעם חמאה ושוקולד, פינוק לשבת.
מצרכים בקערה:
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה
100 גרם אבקת סוכר=כוס
1/2 1 כוסות קוקוס
שקית סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 1 כוסות קמח רגיל מ נ ו פ ה ולהכין בצד עוד 1/2 כוס לזמן לישה.
הבצק נעים מאד להכנת הכדורים
מחממים מראש תנור ל- 165 מעלות
מניחים את הכדורים במרווחים על ניר אפיה (גודל הכדורים כגודל אגוז מלך) לא גדול.
מפזרים את השוקולד ומהדקים קלות
אופים כ-8 עד 12 דקות
העוגיות נשארות ב ה י ר ו ת זהובות ומשתטחות באפיה.
מי שרוצה עוגיות עגולות עדיף שיכין אותם בתבניות מאפינס מסיליקון
מוציאים את התבנית מהתנור , מחכים 2 דקות ובוזקים אבקת סוכר נוספת
לא נוגעים בעוגיות עד שמתקררות כי הן רכות מאד.
תהנו
הערה: אין בעוגיות ביצים
גרר,יאמי
תודה
בוקר טוב
שאלה היא אליך, מהו תחליף לקוקוס? לא אוהבים אצלי
תודה
שימי רק קמח
פירגה יקירה,
בתמונות נראה שהכנת עם אגוזים ולא עם שוקולד צ'יפס. האם השוקולד צ'יפס מעורבב בבצק?
חלק כך וחלק כך.את יכולה לטעמך לא לערבב בבצק,לזרות למעלה.
הי פירגה, האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? ואם כן אז מה היחב?
לא הייתי מנסה להחליף עוגיות חמאה בשמן.
פירגה שלום,
קודם כל תודה על המתכונים הנהדקים שלך, ורציתי לשאול אם במקום אני לא שמה קוקוס האם להוסיף עוד כוס וחצי קמח?
תודה רבה
סופי,שימי יותר קמח אבל לאט תוך כדי לישה , שלא תייבשי את הבצק.
תודה רבה, את פשוט נהדרת,!!!!!!!!!
לא ציפיתי לתשובה כל כך מהירה
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!
סופי,שימי לב לכמות אבקת הסוכר,לדעתי צריך להוסיף עוד 1/2 כוס.
בהצלחה,ואם יבוא לך,שלחי חוות דעתך
תודה וערב נפלא לך