אפשר להכין צורת קרואסון או פשוט לחמניה עגולה.
אחרי הקפאה וחימום קל,מתעלפים מחדש מהטעם הנהדר.
מצרכים בקערה:
200 גרם חמאה רכה
3 כוסות קמח תופח , להתחיל ללוש עם 1/2 2 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך
150 גרם קשקבל מגורר
150 גרם גבינה פטה
100 גרם פרמז'ן מגורר
מיכל גבינת קוטג'
אופן ההכנה:
ללוש לבצק ולהכניס לשעתיים למקרר.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד כל כדור לעיגול ולחתוך למשולשים.
כל משולש לגלגל מהצד הרחב לצר.
לטרוף ביצה שלמה ולהבריש על פני הקרואסון.
לפזר שומשום.
לאפות בחום 175 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה. לא להשחים.
ההשחמה הבאה תהיה כשתוציאו מההקפאה ותחממו שוב לפני הכיבוד.
להוציא את המאפים מהפריזר 10 דקות לפני ההגשה לחימום בטוסטר אובן- או תנור .
"טיפ"
1. אתם יכולים להכין את הקרואסונים ממש קטנים או גדולים.תחליטו אתם מה קוטר העיגול שאתם מרדדים ולפי זה תכינו את המשולשים.
תהנו
פירגה יקרה
מה שלומך? איך עבר החג?
נקרא מעולה, בא לי פשוט לשלוף מהתמונה ולאכול….חחחח
אם אני לא טועה,אני זוכרת שמזמן נתת את המתכון הזה,
זכור לי שהכנתי והיה ממש טעים. האם זוכרת נכון?
יום טוב יקירתי
רותי יקירתי,
החג היה מאד פורה טעים ומשפחתי כרגיל.
המתכון ישן ואת זוכרת נכון. אם את זוכרת,סימן שהוא מעולה ;) :lol:
אז תכיני שוב,להנות ולשתף אותי בטעמים.
יום מקסים ומלא חיבוקים
שלום פירגה,האם קיבלת את התמונות של הערגליות.
הנאדי,הוספתי אותם למתכון. ראית?
פירגה שלום! המתכון שלך הגיע בזמן לניצול כל שאריות הגבינות שנשארו לי מהחג. תודה ושבת שלום.
בתיה,תכיני ותהני,הם נפלאים
מעולהההה
בכיף ממוש
האם אפשר מאותו בצק להכין כדורים ולאפות?
רבקה ערב טוב,אפשר ועדיף להכין את הכדורים בתבניות מאפינס מסיליקון ואז יצאו עגולים ונאים
האם ניתן ללוש את הבצק במגימיקס עם להב מתכת. אני בדר"כ לשה בצקים אבל תמיד מוסיפה ביצה ופה זה חסר.
או שחייבים ללוש ביד
רונית,אין פה ביצה.
אפשר ללוש איך שנוח לך
מתכון מעולה
ניתן לעשות כדורים שטוחים
לשים מעל פלפלים קצוצים בשלושה צבעים ובצל סגול
לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס
להזליף מעט שמן זית
ולאפות
שושי,אופציה טעימה . לבריאות ובאהבה
שבת שלום
כרגיל הבילוי שלי להיכנס לאתר וליהנות ממראה עיניים, ללקק שפתים, להכין ידיים ולהתחיל במלאכת ההכנות
הוכנה עוגת גבינה בישקוטים
הוכנו מאפינס קינמון סוכר
הוכן בצק לקרואסונים
זה בינתיים , רוצה להכין גם את הלחם הבולגרי הטעים מאד
שבת נפלאה
כרגיל קבלי ממני מלוא הטנא מחמאות , לניצול הגבינות שנותרו מכל מטעמי שבועות שרובן היו על טהרת מתכוניך.
בייייי אישה לבבית שלנו חיבוקים רבים ממני :| :|
אסתי ערב טוב חמודה
שיהיה שבוע חדש מלא טעימים.
המשך נפלא ביחד
תודה על הכל
אחרי הניסיון המוצלח עם קיש הפטריות והקשקבל ניסיתי את המתכון הזה.
יצא מדהים! שליש כמות חוסלה ברגע שהקרואסונים יצאו מהתנור!
ואז נזכרנו שהם לכבוד החג :eek: מזל שאני לא מארחת!!
אז תודה רבה וחג שמח!
מיכלי,בקר אור
בשמחה ואהבה גדולה ואני מאחלת לך המשך כזה מוצלח וטעים
תודה שוב על מתכון מעולה , הכנתי כהקדמה לשבועות , וזה פשוט נחטף!! סוף סוף מצאתי מתכון שכל ילדיי אוהבים ( אפילו הילדה הבעייתית….) :lol: :lol:
אז שוב תודה רבה וחג שבועות שמח !!
כוכי שלום,לבריאות וכיף שכולם אוהבים ונהנים.חג שמח וטעים לכם ותודה רבה לך ששיתפת
פירגה משגע נחטףףףףףף. מהמם חבלז. הוספתי זיתים לבצק יצא 10.
חיבוק ענק :lol:
תודה אלישוש,זה באמת אחד המתכונים האהובים שלי