יאמי
המצרכים :
כרובית פרחים מרוככת במיקרו (גודל בינוני)
1 כרישה , החלק הלבן חתוך לפרוסות דקות
תפוח אדמה מבושל מקולף וחתוך לקוביות
בצל חצוי ופרוס דק
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
2 עלים מבצל ירוק קצוץ דק דק
כף אבקת מרק בצל
4 ביצים
1/2 כוס קמח
1/4 כוס שמן קנולה
מלח,פלפל שחור,פפריקה
400 גרם גרם גבינות מעורבות מסוג "טוב טעם" ,קשקבל,פטה,פרמז'ן או אחר.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל והכרישה עד להזהבה
לערבב את כל המצרכים בקערה ולצקת לתבנית משומנת חד פעמית בגודל בינוני .
לאפות בחום 175 כ-35 דקות או עד שמשחים
תהנו.
אתמול הכנתי את הפשטידה.
עדיין לא אכלנו אבל עושה רושם מצויין.
אני לא מספיקה לעמוד בקצב ההכנות שלך. בשביל להכין כמעט כל יום מתכון חדש, צריך גדוד של אכלנים
ואין לנו גדוד כזה. אנחנו בסה"כ משפחה קטנטנה. אבל בשבת כשבאים הילדים כולם נהנים מהמתכונים הנפלאים שלך.
מחבקת אותך על היצירתיות בכל המתכונים שלך.
האם אפשר עם חציל באלדי תודה
הי אורי,
לא יודעת כי לא ניסיתי.
יש לי פשטידת חצילים שאפשר להמיר חלק או הכל מהפטריות בתפוחי אדמה מבושלים ומעוכים גס..
http://pirge.co.il/פשטידות/פשטידת-חצילים-פטריות-ופסטה
לשיקולך
2.5.15 הכנתי את הפשטידה והופתעתי מהטעם המלא והעשיר של הפשטידה.
תודה רבהhttp://pirge.co.il/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
חיים ערב טוב ותודה רבה לך על המחמאות לפשטידה.
לבריאות ובאתר שלי הכל טעים.תמשיך להכין ולהנות ;)
שבוע טוב :lol: