הוספתי בצל מטוגן וקצת אטריות "נחשים" שעשו הבדל נפלא וטעים.
מצרכים:
1/2 1 כוסות אטריות קצרות דקיקות
2 כוסות פתיתים עם בצל מטוגן ( הבצל כבר בפתיתים )
1/2 2 כוסות מים ר ו ת ח י ם
4 כפות שמן
קורט כורכום לצבע, מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
מחממים בשמן את האטריות כמה שניות (הם מזהיבים במהרה)
מיד מוסיפים על האטריות, את הפתיתים ומערבבים עם 2 כפות עץ.
ערבוב של 1/2 דקה ומוסיפים את המים הרותחים והתבלינים.
טועמים ומשפרים.
מנמיכים ללהבה הכי קטנה.
סוגרים מכסה ומשאירים פתח צר ליציאת אדים
כל 1/2 1דקות בוחשים ומערבבים.
כל העסק מוכן אחרי כ-6-8 דקות
פשוט לבדוק שרך.
לסגור להבה ולאטום לגמרי את המכסה עד לארוחה.
תהנו
"טיפ כללי למתכון בטוח":
על כוס פתיתים להוסיף 1/4 1 כוסות מים רותחים.
בוקר טוב,
ממליצה להוסיף בזמן הבישול גרעיני תירס ו/או אפונה עם גזר.
גם בריא, גם טעים, גם יפה לעין. :lol:
שלום פירגה יקרה,האם לא פירסמת בעבר את המתכון הזה?אני חושבת שעשיתי אותו ואם זה אכן אותו מתכון,יצא מצויין :lol:
מאחלת לך ולכל עם ישראל המשך שבוע רגוע ללא קורבנות!!!
הי רותי יקירתי, נכון,
יש מתכונים שעקב וירוסים ושדרוגים,אני מכניסה מחדש לאתר.
אני שמחה שאת מכירה,מכינה ונהנית כמו רבים וטובים אחרים.
מאחלת לכולנו שבוע רגוע ללא נפגעים וסבל והמשך עשייה ,כי חייבים להישאר שפויים ובשגרה.
יאמי :lol:
תודה דליוש
פירגה,
נשמע נהדר. תודה!
ושאלה – האם את מתכוונת לאטריות הדקות ששמים במרק עוף?
תודה ובתקווה לימים שקטים
הבת המתהוללת,
כן. אלה האטריות.
שקט ושלווה והמשך טעים.
אני אוהבת מאוד להוסיף גבעולי סלרי חתוכים לפיסות דקות וגזר חתוך לקוביות דקות, וכמובן לא לוותר על הבצל המטוגן. מטגנים אותם ביחד עם הבצל. יוצא ממש טעים.
אסנת,בכיף,מי שאוהב סלרי.
יופי שהכנת ואהבת
תודה פירגה!