dscf8582 - מוס או גלידה בננות ושוקולדצ'יפס

מוס או גלידה בננות ושוקולדצ'יפס

dscf8582 1 - מוס או גלידה בננות ושוקולדצ'יפסאפשר להנות כמוס ואפשר כגלידה.

למוס מכינים כשעה לפני ההגשה ושומרים במקרר.
ולגלידה מכינים שעתיים/שלוש לפני ההגשה ושומרים בפריזר.

מצרכים:
3-5 בננות בשלות חצי מוקפאות (אם הן מוקפאות לגמרי אז להפשיר קצת)
שקית או 6 כפות אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% = 250 מ"ל
1/4 כוס שוקולד צ'יפס או סירופ שוקולד מוכן
2 כפות ליקר שיש בבית/יין מתוק (לא חובה)
1/4 כוס חלב קר

הכנה:
שמים הכל במיקסר ומפעילים עד לקבלת מרקם חלק
מחלקים לצלוחיות הגשה ומקשטים בסירופ שוקולד או קישוט אחר לטעמכם
שומרים במקרר/פריזר
תהנו.

4 תגובות על “מוס או גלידה בננות ושוקולדצ'יפס

  1. מה לעשות עם הבננות? לחתוך לקוביות או פרוסות או למעוך?
    לכמה מנות מתאימה הכמות ולאיזה גודל כלי אישי?
    אני מאד אוהבת בננות וזה יופי של מתכון.
    חג שמח ויישר כוחך!!! smile

    • נגה,הבננות עוברות ערבול מיקסר,אז לא חשוב הגודל שתחתכי. שימי לב שלא יהיו קשות,אחרת הגיטרה תישבר.
      המנות? לגבי גודל המנות שאת מחלקת,אני לא יודעת. אפשר לתת בצלוחיות קטנות ואפשר בגדולות.
      תכיני ותהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *