מצרכים :
מבשלים 2 בטטות ו-5 תפוחי אדמה לבנים עגולים גדולים על קליפתם עד שיתרככו היטב.
שמים בקערה ומסירים את הקליפות.
יוצקים מעל:
3 כפות דבש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות שמן זית
כף טימין יבש
מלח ופלפל לטעם ואפשר מעט פפריקה וכמון
אופן הכנה:
למעוך עם מועך ה"פירה"
לטעום ולשפר במיוחד עם מלח ופלפל
לסדר בצלחת הגשה יפה שמתאימה לחימום במיקרו.
לסמן קווים במזלג כמו בתמונה.
להגיש חם.
תהנו.
פירגה יקרה, איזו יצירתיות! תודה לך על הרעיון המקסים. המשך קיץ נפלא. בזכותך עם חגיגת טעמים.
שרה יקירתי,בקר טוב
תודה. אני מקווה שתכיני ושיהיה לכם טעים
מעולה
יישר כוח על היצירתיות. אעשה לשבת הקרובה.
גם מנה קלה להכנה ויוצאת יצירת אומנות!!טעים טעים וממולץ!!
באהבה שושי,שימחת אותי מאד.
בקר נפלא לך
שלום פירגולה אין לי טמין משהו אחר יתאים
לא חובה טימין
ניתן גם לקלף את הירקות ??? כי לא קל לי לקלף אותם אחרי הבישול
עמרי,אפשר לקלף