קוקטייל טונה אבוקדו
את השם המתאים והקולע נתנה ש712
המצרכים בקערה:
1-2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב להשאיר גושים
אבוקדו בשל חתוך לקוביות
בצל יבש קצוץ
אפשר להוסיף בצל ירוק או קוביות קטנטנות של מלפפון חמוץ
ביצה קשה חתוכה לקוביות
מוסיפים:
כוס קוביות פלפלים בשלל צבעים:אדום, ירוק, כתום וצהוב
2 כפות מיונית
כפית מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור
לערבב בעדינות ולסדר בכוסות זכוכית על רגל.
לפינוק והעשרה ניתן להוסיף קשיו קצוץ.
להגשה חגיגית כמנה ראשונה תמלאו חצאי אבוקדו
תהנו
בוקר טוב. נראה לי טעים, צבעוני וחגיגי. גם מתאים לימי קיץ חמים….רק חבל שלא מצאתי אבוקדו בחנות השבוע….תודה על מתכון נפלא!
הי שושי,
כשתמצאי אבוקדו,תכיני,תהנו
יאמי :lol:
ערב טוב.גם הסלט הזה כיכב על שולחננו בארוחת הערב.
בעלי אמר שעם הסלט הזה הוא יכול להתחיל את הארוחה ולסיים איתו.
זה קצר תישבחות.
תודה רבה פירגה.
ערב טוב יהל
מסרי לבעלך תודה ענקית.
שמחתי מאד שאהבתם לבריאות :lol:
ערב טוב.
הכנתי הערב יצא טעים מאוד השתלב לי טעים עם סלט החצילים.
שניים קלים מהירים ועושים חשק לאכול.
תודה פירגה.
תמר,תודה על השיתוף והפירגון.
שתמשיכי להכין,ולפנק, כל הכבוד
שבת שלום
רק מילה אחת מעולה…….שילוב מוזר אבל טעים טעים
ציפקה,ערב טוב,
כיף שבחרת להכין.
המשך מהנה וערב נפלא.
תודה
הי פריגה בוקר טוב
אני מחפשת מתכון לעוגה שלך … שהיה בצק יוגורט עם גבינה ושוקולד
אשמח שתשלחי לי קישור :shock:
http://pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94
היי,
ברצוני לציין כי קוקטייל הטונה נראה בהחלט מרשים וחגיגי.
האם את הטונה שיוצאת מהקופסא את משרה במיץ – לימון ,או רק שמים תבלינים ?
(הרי לטונה מהקופסא אין ריח -מעודן במיוחד.)
היי פירגה יקרה,
לא ברור לי איך מנטרלים את ריח -הטונה ברגע שיוצא מקופסת -השימורים? (ריח חזק ודומיננטי .)
אשמח לתשובה.
שרון הי, לא צריך לנטרל טונה. תבלי ב מיץ לימון וזהו….