d791d7a8d799d790d795d7aa d792d7a8d7a0d795d79cd794 - עוגיות גרנולה בדבש ופירות יבשים

עוגיות גרנולה בדבש ופירות יבשים

d791d7a8d799d790d795d7aa d792d7a8d7a0d795d79cd794 - עוגיות גרנולה בדבש ופירות יבשים
את החיתוכיות האלה מחזיקים בפריזר בתוך קופסה סגורה ושולפים כשבא משהו טעים ומזין .
ס"ה 36 חיתוכיות
מצרכים בקערה גדולה:
1/2 1 כוסות גרנולה מכל סוג
2 כוסות קמח מלא
3 כפות סוכר חום
1 ביצה שלמה
כוס פירות יבשים קצוצים קטן— מכל סוג כולל אגוזים או שקדים וכו'….נהדר לשים 100 גרם שומשום.
1/4 כוס שמן קנולה
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
1/2  כוס דבש
אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים שבקערה לעיסה דביקה ובמידת הצורך להוסיף כף או שתיים מים רותחים .
לצקת לתבנית בגודל 27X33, להדק וליישר
למרוח את פני המאפה ב-2 כפות סילאן
לאפות בחום 175 כ-15 דקות ולהוציא מהתנור
לסמן חיתוכיות 3X8 ס"מ (לא עד הסוף)
להחזיר לתנור ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד להשחמה
לקרר ולחתוך לפי הסימנים.
לשמור בפריזר בקופסה סגורה
ניתן להכין כדורים בעזרת ידיים לחות – ניתן לצפות בגרעיני חמניה
אפשר לראות עוד מתכוני עוגיות גרנולה שיש באתר.
תהנו.

16 תגובות על “עוגיות גרנולה בדבש ופירות יבשים

  1. היי פירגה יקרה
    הכנתי את החיתוכיות – מדהימות.
    (ממש עכשיו אכלתי אחד).
    תודה לך על עוד מתכון טעים.
    מיכל

  2. הכנתי הערב ומה אומר
    שאין עליך במבשלות
    ממתין בקוצר רוח למחר
    טיפות ריר על שפתיי ניגרות
    ביס ראשון ופי נפער
    יותר לא אוכל לחכות
    ביס שני וכבר נגמר
    רוצה עוד ועוד טעימות
    ועכשיו ברצינות,האם ניתן לשמור גם מחוץ למקרר ואם בכל זאת במקפיא,איך את ממליצה להפשיר?

  3. שקדי ערב טוב
    ת ו ד ה
    כנראה שאוכל ושירה הולכים ביחד.חהחהחהחהחה.
    את החיתוכיות אפשר לשמור מחוץ למקרר או לפריזר בקופסה סגורה.
    שים כמה חתיכות בפריזר ותחליט איך טעים לך יותר.
    אגב, מהפריזר לא מפשירים,אוכלים ומיד…….טוב, אפשר לחכות 10 דקות.
    תמשיך להנות ובכיף,
    פירגה

  4. "כוס וחצי גרנולה"
    -האם הכוונה לגרנולה קנויה מוכנה לאכילה או לשיבולת שועל/קוואקר מהשקית? :idea:

  5. פירגה יקרה, עכשיו יצא מהתנור, כ"כ טעים…. מקוה שיגיע לפריזר…..

    • אסנת יקירתי,הם באמת מהממים,ואפילו לא צריך פריזר .תהנו smile
      תודה רבה על ההמלצה smile

  6. פירגה שבת שלום האם אפשר ליצור עיגולים ובעזרת הידיים ליצור עיגולים אני לא אוהבת לשטיח בתבנית מה דעתך

  7. היי פירגה, רציתי לשאול לגבי הלחמניות שיבולת שועל בחלב, הכנתי אתמול, אך הם לא השחימו כמו שנאמר במתכון לאחר א20 דקות ולכן השארתי מעט יותר אז הן התקשו מעט, מדוע לא קיבלו גוון חום?

    • סימונה,זה לא מתכון שלי,נראה לי שטעית באתר. נראה לי שזה מתכון שמישהי בשם חיה הביאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *