את החיתוכיות האלה מחזיקים בפריזר בתוך קופסה סגורה ושולפים כשבא משהו טעים ומזין .
ס"ה 36 חיתוכיות
מצרכים בקערה גדולה:
1/2 1 כוסות גרנולה מכל סוג
2 כוסות קמח מלא
3 כפות סוכר חום
1 ביצה שלמה
כוס פירות יבשים קצוצים קטן— מכל סוג כולל אגוזים או שקדים וכו'….נהדר לשים 100 גרם שומשום.
1/4 כוס שמן קנולה
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
1/2 כוס דבש
1/2 1 כוסות גרנולה מכל סוג
2 כוסות קמח מלא
3 כפות סוכר חום
1 ביצה שלמה
כוס פירות יבשים קצוצים קטן— מכל סוג כולל אגוזים או שקדים וכו'….נהדר לשים 100 גרם שומשום.
1/4 כוס שמן קנולה
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
1/2 כוס דבש
אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים שבקערה לעיסה דביקה ובמידת הצורך להוסיף כף או שתיים מים רותחים .
לצקת לתבנית בגודל 27X33, להדק וליישר
למרוח את פני המאפה ב-2 כפות סילאן
למרוח את פני המאפה ב-2 כפות סילאן
לאפות בחום 175 כ-15 דקות ולהוציא מהתנור
לסמן חיתוכיות 3X8 ס"מ (לא עד הסוף)
להחזיר לתנור ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד להשחמה
לקרר ולחתוך לפי הסימנים.
לשמור בפריזר בקופסה סגורה
לסמן חיתוכיות 3X8 ס"מ (לא עד הסוף)
להחזיר לתנור ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד להשחמה
לקרר ולחתוך לפי הסימנים.
לשמור בפריזר בקופסה סגורה
ניתן להכין כדורים בעזרת ידיים לחות – ניתן לצפות בגרעיני חמניה
אפשר לראות עוד מתכוני עוגיות גרנולה שיש באתר.
תהנו.
היי פירגה יקרה
הכנתי את החיתוכיות – מדהימות.
(ממש עכשיו אכלתי אחד).
תודה לך על עוד מתכון טעים.
מיכל
הכנתי הערב ומה אומר
שאין עליך במבשלות
ממתין בקוצר רוח למחר
טיפות ריר על שפתיי ניגרות
ביס ראשון ופי נפער
יותר לא אוכל לחכות
ביס שני וכבר נגמר
רוצה עוד ועוד טעימות
ועכשיו ברצינות,האם ניתן לשמור גם מחוץ למקרר ואם בכל זאת במקפיא,איך את ממליצה להפשיר?
שקדי ערב טוב
ת ו ד ה
כנראה שאוכל ושירה הולכים ביחד.חהחהחהחהחה.
את החיתוכיות אפשר לשמור מחוץ למקרר או לפריזר בקופסה סגורה.
שים כמה חתיכות בפריזר ותחליט איך טעים לך יותר.
אגב, מהפריזר לא מפשירים,אוכלים ומיד…….טוב, אפשר לחכות 10 דקות.
תמשיך להנות ובכיף,
פירגה
אני רואה שיש לי מה לעשות לעבודה.
פירגה אין לי קמח מלא אפשר רגיל מותק
אפשר בהחלט
"כוס וחצי גרנולה"
-האם הכוונה לגרנולה קנויה מוכנה לאכילה או לשיבולת שועל/קוואקר מהשקית? :idea:
אם כתוב במתכון…..גרנולה זה גרנולה…… אם כתוב שיבולת שועל זה שיבולת שועל.
יש לי עוגיות גם וגם….תכיני לפי טעמך.
מצוין, אשתמש בגרנולה האהובה עלי.
תודה לך! :lol:
יופי.תהנו ושבת שלום עם חיבוק
פירגה יקרה, עכשיו יצא מהתנור, כ"כ טעים…. מקוה שיגיע לפריזר…..
אסנת יקירתי,הם באמת מהממים,ואפילו לא צריך פריזר .תהנו
תודה רבה על ההמלצה
פירגה שבת שלום האם אפשר ליצור עיגולים ובעזרת הידיים ליצור עיגולים אני לא אוהבת לשטיח בתבנית מה דעתך
חגית,ברור שכן,אבל יותר קל וגם טעים שטוח.
לשיקולך
היי פירגה, רציתי לשאול לגבי הלחמניות שיבולת שועל בחלב, הכנתי אתמול, אך הם לא השחימו כמו שנאמר במתכון לאחר א20 דקות ולכן השארתי מעט יותר אז הן התקשו מעט, מדוע לא קיבלו גוון חום?
סימונה,זה לא מתכון שלי,נראה לי שטעית באתר. נראה לי שזה מתכון שמישהי בשם חיה הביאה.