הכנתי את הקרמשניט בתוספת גבינה לבנה.
התקבל קרם גבינתי ונילי שהעשיר את הקרמשניט פלאים.
המצרכים:
חבילת בצק עלים לא מרודד
עלה ראשון פרוס על תבנית משומנת בגודל 27X33
לחתוך את העלה מעט יותר גדול מהתבנית כי הוא מתכווץ בזמן האפיה
עלה שני כנ"ל וישמש לפירורים
אופים את העלים כל אחד בנפרד בחום 180 מעלות עד להשחמה. מקררים.
מלית קרם גבינה במיקסר:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
וניל לטעם
750 גרם גבינה רכה 5%
750 גרם גבינה רכה 5%
לערבל לקרם
לשטח על העלה האפוי וליישר
מהעלה האפוי השני מפוררים את החלקים הקריספיים מעל לקרם הגבינה. את החלקים השומניים לזרוק.
לפזר אבקת סוכר:סירופ שוקולד:סילאן:שוקולד מגורר וכו'……
לשטח על העלה האפוי וליישר
מהעלה האפוי השני מפוררים את החלקים הקריספיים מעל לקרם הגבינה. את החלקים השומניים לזרוק.
לפזר אבקת סוכר:סירופ שוקולד:סילאן:שוקולד מגורר וכו'……
תהנו
היי פירגה חיפשתי עוגת קרמשניט ומצאתי היא נראית לי מצויינת ותנוסה ואודיע איך יצא בטח טעים :P
אני מתפלא שאין תגובות לעוגה זאת היא ממש מושכת וטעימה
תודה פירגה על כל המתכונים שלך אין כמוך
רחלי :lol: :cool:
ברור שיצא טעים. עוגה נהדרת.
תכיני ותהנו
היי פירגה,
ניסיתי את העוגה, הטעם הזכיר לי את הילדות, מתכון מעולה אבל הקרם היה נוזלי מידי וכאילו נשפך מהעוגה…. במה טעיתי????
הי אורנה,
הקרם יוצא סמיך,אולי תשאירי יותר זמן במקרר או תכיני יום קודם.