אני הכנתי במחבת פסים והשתמשתי בתרסיס שמן.
בלילה ל-8 בלינצ'סים בינוניים:
3 ביצים
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח 100% מלא
קצת מלח
3 כפות שמן
לערבל הכל ביחד ללא גושים. לרסס מחבת ולטגן חביתיות מ-2 הצדדים.
מלית:
חציל גדול מקולף, חתוך לקוביות בינוניות,מומלח קלות
מושהה כשעה.שטוף וסחוט היטב.
300 גרם פטריות חתוכות (אם מקופסה,אז צריך לסנן מנוזלים)
2 בצלים קצוצים דק
מלח (לא הרבה),פלפל שחור,קורט אגוז מוסקט.
קוביות קטנות של גבינה בולגרית
הכנה:
במחבת עמוקה מטגנים את הבצלים והחציל כמה דקות תוך כדי בחישה.
מוסיפים את הפטריות התבלינים ומקפיצים עד שיקבלו צבע חום .מקררים.
לאורך כל בלינצ'ס מניחים מהמלית ומוסיפים כמה קוביות קטנות של גבינה בולגרית.מגלגלים.
מסדרים צפוף בתבנית. מפזרים מלמעלה,גבינות צהובות קשות,כמו עמק ופרמז'ן ואופים ממש לפני ההגשה עד להקרמה.
"טיפ"
ניתן למלא בכל המליות שרשומות בקטגוריה מליות (בצד שמאל באתר).
תהנו.