מי שרוצה יכול ללא הקוקי ולאטום היטב בניר כסף במקום.
דלעת ערמונים: אוכלים עם כפית.
מרכיבים:
עוף מחולק
2 כפות פפריקה לשלב גם חריפה
מלח ופלפל שחור
כף גדושה גריל עוף
6 שיני שום קצוצות
בצל פרוס
1/4 כוס סילאן– אפשר פחות
4 כפות שמן זית
רבעי דלעת ערמונים אחרי ניקוי (לפחות 3 יחידות)
מכניסים לקוקי ומחוררים עם קיסם.
אופים בתבנית ענקית בחום 200 מעלות 35 דקות,הופכים וממשיכים לאפות עוד 30 דקות.
מוציאים מהניילון לתוך התבנית הענקית עם כל הנוזלים ומשחימים.
מגישים על אורז לבן.
תהנו.
תודה ינוסה במהרה
שבוע טוב!
מתכון מבטיח! יש לך רעיון לקילוף קל של הדלעת?
אני לא מקלפת.
יאמי תודה יום נפלא פירגה מקסימה .
ובריאות לאימך
תודה חברה ותיקה וטובה שלי :lol: :lol:
:? המתכון נוסה ויצא נהדר :? :? טעים טעים :? :? הוספתי גם פרחי כרובית טריה וגזרים. מתכון קליל לימים חמים אילו ולארוחה מלאה ;) ;) ואכן תוספת ליד אורז לבן :lol: :lol:
ציפי הי חמדתי, תודה רבה.
שימחת אותי שבחרת להכין את התבשיל הזה. והעיקר שיצא טעים.
לבריאות והמשך שבוע נפלא לכם
בוקר טוב פירגה.
ראתי את הדלעות בסופר ולא ידעתי מה עושים איתן.
ניסיתי והטעם נהדר .
מתכון מומלץ מאוד
טליה,תודה ואני שמחה שבחרת להכין את המתכון הטעים.
תהנו
תודה על ההמלצה ;)
פירגה בוקר טוב,
ראשית, תודה על המתכונים הטעימים והמוצלחים.
ניסיתי להכין את המתכון והדלעת קיבלה משום מה טעם מריר, העוף יצא נהדר. האם יש לך מושג למה ?
תודה וסופ"ש נעים
שרית צהריים טובים.
פשוט קנית דלעת מרירה.
תנסי שוב. הדלעות הכי טובות הן הקטנות הירוקות בגודל של תפוז.
בהצלחה
היי פירגה.
רעיון טעים מאוד.
אהבנו ונהננו מאוד.
תודה רבה .
תודה רבה ניבה
שלום פירגה
מתכון מעולה הכל יצא שחום רך ונימוח
טעים טעים מתכון 10 מעולה
תודה רבה