עוגיות טחינה בתוספת אגוזים או שקדים לפי בחירה .
עדינות פריכות בטעם חלבתי עדין.
המצרכים בקערה:
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס סילאן
3/4 כוס סוכר
100 גרם אגוזים גרוסים
1/2 2 כוסות קמח תופח.
אופן ההכנה:
להכין כדורים ולהניח בספלוני ניר.
לנעוץ בכל כדור צימוק, אגוז או שקד .
אפיה בתנור שחומם מראש בחום 175 כ-15 דקות.
העוגיות מתקשות אחרי צינון.
תהנו
יום שישי הכנתי את העוגיות האלו. אמנם קצת שרפתי אותם (שכחתי) אבל יצאו מעלפות (כמו יתר המתכונים). הילדות שלי מאוד אהבו, הן טובלות את העוגיות בשוקו ונהנות מכל ביס.
יש לי ספרי בישול וגם ים של בלוגים של בישול (שלעיתים אני גולשת) – אבל אין שני לך.
רק בריאות!
אוהבת ומעריכה – שרי
שרי יקרה תודה חמודה
שמחתי לקרוא שאהבת את העוגיות
אגב, בקטגוריה: טחינה יש עוד מבחר עוגיות טחינה במגוון טעמים על בסיס שמן. שווה הצצה.
המשך יום נפלא וטעים :lol:
העוגיות ממש טעימות….. הבת הקטנה נהנתה להכין ולאכול(למרות שאינה אוהבת טחינה)
יש מצב להכין אותם עם שמן?
שרית יש לי באתר בקטגוריה:טחינה עוד עוגיות טחינה על בסיס שמן
למשל:
http://pirge.co.il/טחינה-מתכונים-עם-טחינה/עוגיות-טחינה-שוקולדה+
http://pirge.co.il/טחינה-מתכונים-עם-טחינה/עוגיות-טחינה-בטעם-חלבה-וקוקוס
http://pirge.co.il/חגים/טו-בשבט/עוגיות-טחינה-ושיבולת-שועל
יש עוד…חפשי בקטגוריה: טחינה
בהצלחה ותהנו.