למהר ולהכין הזמן קצר והמשמש נעלם כהרף עין.
גלידה נהדרת בטעם שמנת עם חתיכות פרי זהוב כשמש.
המצרכים במג'ימיקס:
15 משמשים יפים ובשלים חצויים וללא גרעינים כמובן.
לערבל עד קבלת מחית.
להעביר את התכולה למיקסר
להוסיף :
2 שמנות מתוקות להקצפה
2-3 כפות ליקר פירות
3 כפות סילאן מתוק
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל גדושות
כוס סוכר או כמות אחרת לטעם
לערבל לקרם.
לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק (התבניות מתמלאות עד למעלה
אפשר אחרי שעתיים להנות מגלידה מוסית
או השאיר לכמה שעות בהקפאה ולהנות מגלידה בטעם משמש).
15 משמשים יפים ובשלים חצויים וללא גרעינים כמובן.
לערבל עד קבלת מחית.
להעביר את התכולה למיקסר
להוסיף :
2 שמנות מתוקות להקצפה
2-3 כפות ליקר פירות
3 כפות סילאן מתוק
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל גדושות
כוס סוכר או כמות אחרת לטעם
לערבל לקרם.
לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק (התבניות מתמלאות עד למעלה
אפשר אחרי שעתיים להנות מגלידה מוסית
או השאיר לכמה שעות בהקפאה ולהנות מגלידה בטעם משמש).
"טיפים"
1. תכינו את הגלידה במבחר כלים אישיים שקופים
2. גם סוכרתיים יכולים לטעום אם תכינו במקום הסוכר עם 17 מ"ל "דיאטיפ" נוזלי ואת הסילאן תקנו ללא סוכר.
תהנו.
בוקר טוב פירגה
הכנתי אתמול והבוקר התענגתי,אין אפס אצלך כל מתכון פגז.אולי תאטי קצת את קצב הזרמת המתכונים אני משתגע
עכשיו הכנתי את הגביניות בצורת סהרונים וגם הן נפלאות ונימוחות בפה.
היי פירגה,
יופי של מתכון.
השאלה שלי היא: האם אפשר להכין עם משמשים מסוננים מקופסת שימורים?
תודה מראש,
דניאל.
דניאל,הגיוני שכן.
אם יצליח נא לחזור לעדכן ;) :lol: תודה וחג שמח
ערב טוב
נראה נפלא. אני מעוניינת להכין עם ליצי טרי, איזו כמות של ליצי צריך למתכון? ומה כמות הסוכר שצריך להוסיף היות והפרי מאד מתוק.
תודה
רחל
בקר טוב רחל
אני לא מדייקת במתכונים שלי.
שימי כמה שאת רוצה. לגבי הסוכר,אפשר לטעום ולהחליט.
תהנו